Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@11:40:30 GMT

تنظیم بازار باید به وزارت کشاورزی سپرده شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۳۲۰۳

تنظیم بازار باید به وزارت کشاورزی سپرده شود

به گزارش «تابناک»، حبیب اسدالله نژاد در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه چوب جنگ زرگری بین دو وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت (صمت) و جهاد کشاورزی را تولیدکننده و مصرف کننده می خورند، اظهار کرد: وظایف تنظیم بازار با وزارت صمت و وظایف تولید با وزارت جهاد کشاورزی است و همین موضوع مشکلات بسیاری را پدید آورده است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اگر وظایف بخش کشاورزی کاملا در وزارت جهادکشاورزی تجمیع شود مشکلات این بخش کاهش می یابد و آرامش بیشتری حاکم می شود و اختلافاتی که امروزه بر سر تامین و توزیع مرغ و نهاده های دامی میان دو وزارتخانه شاهد هستیم، پیش نمی آید.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران با اشاره به اینکه وزارت صمت به عنوان نهادی که در تنظیم بازار نقش دارد هیچ گاه سازوکاری برای تحویل، توزیع و عرضه مرغ نداشته است، گفت: درمواقعی که قیمت مرغ در بازار پایین تر از نرخ مصوب است دستگاه های مربوطه هیچ احساس مسئولیت و تعهدی نمی کنند و فقط نظاره گر زیان سنگین تولیدکنندگان هستند. در ابتدای سال تولیدکنندگان به ازای هرکیلوگرم مرغ ۵۰۰۰تومان ضرر کردند و بسیاری از واحدها از چرخه تولید خارج شدند اما هیچکس پاسخگو نبود و کمترین حمایتی از مرغداران صورت نگرفت.

وی اضافه کرد: اما زمانی که قیمت مرغ یک ریال از قیمت مصوب بالاتر می رود، با وجود اینکه که مقصر آن تولیدکننده هم نیست، همه دستگاه های مربوطه برای سرکوب قیمت دست به کار می شوند که قیمت ها شکسته شود که این دوگانگی رفتار واقعا نگران کننده و آسیب زا است.

نایب رییس کانون انجمن صنفی مرغداران گوشتی در پایان گفت: اگر وزارت جهاد کشاورزی که بر مسائل کشاورزی آگاهی بیشتری دارد تصمیم گیرنده نهایی باشد بسیار از مشکلات حل خواهد شد و ما نیز خواستار آن هستیم که همه وظایف بخش کشاورزی به این وزارتخانه بازگردد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم بازار مرغ قیمت مرغ تنظیم بازار وزارت جهاد کشاورزی لایحه بودجه 1400 طرح اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها آیت الله یزدی علی اصغر زارعی روح الله زم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف

علی ابراهیمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: مرغداران کشور در راستای سیاست وزارت جهاد، جوجه ریزی را افزایش دادند که در نتیجه افزایش تولید موجب شد تا ماه های پرمصرف را بدون تنش پشت سر بگذرانیم.

به گفته او، علی رغم سرمایه گذاری بالا، مرغداران هیچ نفعی نبردند و همچنان در حال زیان هستند که با استمرار این روند تولید دچار مشکل خواهد شد.

ابراهیمی ادامه داد: با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کمااینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه امکان جمع آوری کل مرغ مازاد توسط پشتیبانی وجود ندارد، افزود: با وجود آنکه مرغ های جمع آوری شده از سوی پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود، از این رو صادرات مستمر موثرترین راهکار برای پایداری تولید مرغ محسوب می شود و از طرفی گام برداشتن به سمت کشورهای منطقه و خارج از منطقه علاوه بر فعال کردن ظرفیت تولید، ارزآوری هم در بردارد.

او با بیان اینکه پتانسیل صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزارتن مرغ وجود دارد، افزود: بنابر سیاست وزارت جهاد سالانه حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ می توان به بازارهای هدف صادر کرد.

ابراهیمی درباره آخرین وضعیت جوجه ریزی ها گفت: بنابر آمار در فروردین ماه حدود ۱۴۰ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و تا ۱۰ اردیبهشت هم که تخم مرغ ها خوابانده می شود، نمی توان پیش بینی دقیقی داشت.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: در حال حاضر قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بالای ۶۵ هزارتومان است که براین اساس تولیدکنندگان بیش از ۱۰ هزارتومان در فروش متضرر هستند، درحالیکه قیمت مرغ آماده به طبخ کاهش چندانی نداشته است که در این میان سودی هم عاید مصرف کننده نمی شود‌.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • قیمت رحم اجاره‌ای سر به فلک کشید/ بازار اجاره رحم در چارتر دهه هفتادی‌ها
  • قیمت مرغ زنده چقدر شد؟
  • صادرات ماهانه ۱۵ تا ۲۰ هزار تن مرغ به بازار‌های هدف
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • مدیریت بازار کالای اساسی جدی گرفته شود
  • قیمت جدید دام زنده؛ منتظر این تغییر در بازار گوشت باشید
  • بررسي قيمت گوشت با قيمت هاي نامتعارف در جلسه تنظيم بازار استان
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • توزیع بیش از ۲۴ تن اقلام اساسی طرح تنظیم بازار در سپیدان
  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد