Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@20:49:28 GMT

همت آذربایجان شرقی برای تکمیل زنجیره صنایع فولادی

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۴۱۱۶

همت آذربایجان شرقی برای تکمیل زنجیره صنایع فولادی

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی گفت: تکمیل زنجیره صنایع فولادی در استان یکی از اصلی‌ترین اولویت‌های ما است و در این زمینه آماده هرگونه حمایت از فعالان بخش خصوصی هستیم.

محمدرضا پورمحمدی در آیین اعطای پروانه شهرک صنعتی غیردولتی کاوه تیکمه داش با اشاره به نامگذاری امسال به سال جهش تولید از سوی مقام معظم رهبری، گفت: رونق تولید و افزایش اشتغال‌زایی برای جوانان یکی از اصلی‌ ترین راهبردهای مورد نیاز کشور در شرایط کنونی است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: برنامه محوری، وحدت و همدلی نیز رمز اصلی کشور برای عبور از شرایط سخت است که در این زمینه نیز تمامی مدیران استان با یکدیگر همدل و هماهنگ هستند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به افزایش شهرک‌های تخصصی و خصوصی تولیدی و صنعتی در استان ابراز کرد: تعداد این شهرک‌ها در استان روز به روز در حال افزایش است و در حال حاضر بیش از 12 هزار نفر از طریق ایجاد این شهرک‌های خصوصی، مشغول به کار شده‌اند.

پورمحمدی اظهار کرد: مدیریت ارشد استان آمادگی خود را برای هرگونه حمایت از افزایش تولید در استان و حمایت از فعالان این حوزه اعلام می‌کند.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، در این مراسم، پروانه فعالیت کارخانه فولاد کاوه نیز به دست استاندار آذربایجان شرقی اهدا شد.

این کارخانه در منطقه محروم و کمتر توسعه یافته تیکمه داش با هدف ایجاد اشتغال مستقیم برای 250 نفر و هم‌چنین اشتغال غیرمستقیم برای یک هزار نفر تاسیس شده است.

فعالیت این کارخانه بخشی از نیاز واردات مقاطع فولادی در کشور را برطرف ساخته و از خروج ارز از کشور جلوگیری می کند.

شهرستان بستان آباد از جمله شهرستان منتخب توسعه استان است که دکتر پورمحمدی در سفر امروز خود به این شهرستان، علاوه بر دیدار با امام جمعه و بازدید از کارخانه بازیافت کاغذ پاکرول جام، یک واحد تولید اکسیژن و پروژه برق‌رسانی یکی از روستاها را نیز افتتاح کرد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور عصر شنبه در گفت وگو با خبرنگاران اشاره به اینکه ارائه توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنجیره ارزش استان در اکسپو ۲۰۲۴ تهران صورت گرفته است، گفت: ۱۰ زنجیره ارزش دیگر در مازندران شناسایی شده و تقویت می‌شوند.

وی با اعلام اینکه با همکاری وزارت کشور نمایشگاه زنجیره‌های ارزش راهبردی برای ۳۱ استان کشور در اکسپو ۲۰۲۴ دایر شده است، افزود: در این راستا مازندران نیز به منظور ارائه توانمندی‌های زنجیره ارزش این استان در اکسپو ۲۰۲۴ حضور یافته است.

وی با بیان اینکه در وضعیت موجود دو زنجیره ارزش برای مازندران تعریف شده است، گفت: زنجیره ارزش راهبردی مرکبات و کیوی و زنجیره ارزش گردشگری و صنایع دستی دو زنجیر ارزش استان مازندران هستند که به جهت ظرفیت‌هایی که استان مازندران دارد ۱۰ زنجیره دیگر نیز تهیه شده و با تاکید استاندار مازندران در برنامه‌های زنجیره ارزش راهبردی قرار خواهد گرفت.

معاون استاندار مازندران با تاکید بر اینکه در حوزه مرکبات و کیوی مازندران بالغ بر دو میلیون و ۷۰۰ هزار تن مرغوب ترین نوع مرکبات کشور و بالغ بر ۲۲۰ هزار تن کیوی در این استان تولید می‌شود، عنوان کرد: در این استان زنجیره این محصولات به صورت کامل فعالیت دارند و از مرحله تأمین نهال، نهال اصلاح شده و دقیق و نیز در مراحل بعدی در زمینه تولید و شناسنامه دار کردن باغ‌ها، سردخانه‌ها و سورتینگ‌ها مازندران ظرفیت‌های مناسبی در بخش کیوی و مرکبات دارد.

وی با اشاره به اینکه وجود پایانه‌های صادراتی برای تأمین مصرف نیاز داخلی و صادرات محور کردن ظرفیت مهمی در استان به شمار می‌روند، یادآور شد: توجه به صنایع تبدیلی فرآوری و برندسازی از موارد دیگری است که موجب می‌شود تولید و فروش این محصولات از حالت خام فروشی محصول را خارج کند و با ارزش افزوده بیشتری به بازار ارائه شود.

خیریان پور با بیان اینکه در بحث گردشگری و صنایع دستی در استان مازندران نیزظرفیت متعددی وجود دارد، یادآور شد: گردشگری سلامت، طبیعت گردی، پرنده نگری و گردشگری دریایی در کنار ظرفیت‌های تولید انواع صنایع دستی از ظرفیت‌های مهمی در استان مازندران هستند که می‌توانند در حوزه اقتصادی مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6090236

دیگر خبرها

  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • سال گذشته ترانزیت جاده‌ای کشور ۵۸ درصد افزایش یافت
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای در کشور
  • افزایش ترانزیت جاده‌ای کشور
  • افزایش ۵۸ درصد ترانزیت جاده ای کشور در سال گذشته
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی