Web Analytics Made Easy - Statcounter

شبکه خبری سی ان ان (CNN) در گزارشی از یک مرکز درمانی در ایران به مشکلاتی که تحریم های آمریکا در مدیریت و درمان بیماری کووید 19 برای بیماران و پزشکان به دنبال داشته، اشاره کرده است.

به گزارش ایسنا، در متن این گزارش آمده است: در هیچ کجای دیگری از جهان، کشورها با هیولای کروناویروس در کنار تحریم های بیرحمانه که رئیس جمهوری ایالات متحده - دونالد ترامپ، اعمال کرده دست به گریبان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنازه یک زن جوان که دقایقی پیش فوت کرده تنها نشانه ای است که به محض ورود به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان شهدای تجریش، به چشم می آید. بدن این زن جوان در یک بسته پلاستیکی سیاه پوشانده شده است.

در این بخش، پنج بیمار با کمک تجهیزاتی که از پس این ماههای طاقت فرسا، که بیش از 750 نفر در این بخش درگذشته اند، به دشواری زنده نگه داشته شده اند. دکتر علیرضا فاطمی می گوید: "آزاردهنده ترین مسئله برای یک دکتر این است که بداند داروهایی (به وفور) در بخش های دیگری از جهان در دسترس است اما اینجا نه."

این همان واقعیتی است که موجب تفاوت کروناویروس در ایران می شود: هیچ کجای دیگری از جهان با هیولای ویروس به همراه مصیبت تحریم های "فشارحداکثری" ترامپ دست به گریبان نیست، چیزی که به اذعان مقام های رسمی و پزشکان ایران، رویارویی با کووید19 را با مشکلاتی همراه کرده است.

خلیف فراهانی، آموزگار بازنشسته به سختی می تواند سخن بگوید اما هیجاناتش بر تنگی نفس ناشی از تاثیر ویروس بر شش هایش، غلبه می کند. وی می گوید: "تحریمهای آمریکا، بیرحمانه است." وی در پیاده روی در یک پارک به این ویروس آلوده شده اما می گوید "تازه الان حالش بهتر است".

لوله ای که در بینی او قرار دارد، همانند بیشتر تجهیزات این بخش، کمی فرسوده است: این تجهیزات به زحمت نگهداری شده اند اما چاره دیگری هم نیست چرا که دسترسی کشور به دارو و تجهیزاتی که در هنگامه همه گیری در دیگر نقاط جهان در دسترس است، با اختلال روبرو شده است.

پزشکان می گویند که در اینجا، آمار قربانیان روزانه متفاوت است: مرگ دو نفر، یعنی روز خوبی است، چهار نفر، میانگین است و در بدترین روزها، 9 نفر جان می دهند. ایران در هفته گذشته، دو آمار شوم را تجربه کرد: شنبه گذشته، شمار جانباختگان از ابتدای همه گیری تا کنون، به پنجاه هزار نفر و مبتلایان به یک میلون نفر رسید.

میترا آقارضی، یک پرستار دیگر می گوید: "استرس بخشی جدایی ناشدنی از کار پرستاری است اما همه گیری چیز دیگری است، با استرسی 10 برابر بزرگتر. ما همیشه نگرانیم که ممکن است خودمان مبتلای به این ویروس شویم و آن را به دوستان و خانواده مان منتقل کنیم. این باری است سنگین بر دوش ما."

در ادامه این گزارش آمده است: هرچند تحریمهای اعمال شده دسترسی به مواد غذایی و امکانات دارویی و درمانی را مستثنی کرده، گزارش های حقوق بشری از ایران بارها تاکید کرده که تاثیر تحریم ها بر دسترسی به داروهای پایه و تجهیزات درمانی، از جمله دستگاههای کمک تنفسی و تجهیزات حفاظتی کادر درمان را دشوار کرده است.

صنم وکیلی، یک کارشناس ایرانی در اندیشکده بریتانیایی چتهام هاوس، اوایل امسال به سی ان ان گفت: "ایران تحت تاثیر تحریم هایی است که این کشور را از دسترسی به ذخایر ارزی خارجی اش برای خرید تجهیزات ضروری پزشکی، ماسک و هرچیزی که برای مراقبت از جمعیت کشور مورد نیاز است، باز می دارد."

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کروناویروس کرونا در جهان کرونا در ایران تحريم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه

فست فود آمریکایی کی‌اف‌سی به علت حمایت مردم مالزی از غزه و بایکوت این فست فود زنجیره‌ای، متحمل ضرر هنگفتی شده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، استریتس تایمز به نقل از یک روزنامه چینی (نانیانگ سیانگ پائو) گزارش داد که فست فود زنجیره‌ای «کی اف سی» آمریکا به دلیل تحریم‌های اعمال شده از سوی مردم مالزی مجبور شد 108 شعبه خود را تعطیل کند.

این تحریم از زمان آغاز جنگ غزه اعمال شده و زیان‌های زیادی به این فست فود زنجیره‌ای وارد کرده است.

QSR Brands که مالک و اداره کننده امتیازات فست فود کی‌ اف سی در مالزی است، فعالیت 108 شعبه در سراسر کشور را به حالت تعلیق در آورده است.

مالزی کشتی‌های مرتبط با اسرائیل را تحریم کرد

QRS امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که «در پاسخ به شرایط چالش‌برانگیز اقتصادی»، اقدامات پیشگیرانه‌ای را برای تعطیلی موقت مراکز به منظور مدیریت هزینه‌های رو به رشد کسب‌وکار و تمرکز بر فروشگاه‌های شلوغ کی‌اف‌سی انجام داده است.

بررسی‌های استریتس تایمز در سه شعبه کوالالامپور نشانه‌هایی از تعطیلی موقت آنها داشت. جعبه‌ها داخل رستوران ها چیده شده بود. بر خلاف ادعای شرکت، کارگران فروشگاه‌های همسایه گفتند که یک هفته پیش به دلیل کمبود مشتری تعطیل شده‌اند.

به نوشته روزنامه چینی نانیانگ سیانگ پائو، در ایالت کداح مالزی، 11 فروشگاه کی‌اف‌سی بسته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سیل در پاکستان ۱۷ قربانی گرفت
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • موبایل پرچمدار هواوی تحریم‌های تراشه آمریکا را دور زد
  • نتانیاهو برای قدرت ساکنان سرزمین‌های اشغالی را هم قربانی می‌کند
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • خودکشی پزشکان بهانه بیماران! /تیترخوانی به جای نگاه علمی! /نوبت «وعده صادق» اقتصادی
  • تحمیل ضرر به کی‌اف‌سی آمریکا در مالزی برای حمایت از غزه
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟