Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@07:31:55 GMT

نخستین واحد حامله سرا در شاهین‌دژ راه اندازی شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۶۲۱۱

نخستین واحد حامله سرا در شاهین‌دژ راه اندازی شد

امین قلندرزاده روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اتاق اسکان صورت شبانه روزی مادران باردار با تمام امکانات رفاهی ویژه مادران برای خدمات رسانی هر چه بهتر به آنان در بیمارستان شهید راثی شاهین‌دژ راه اندازی شده است.

وی ادامه داد: در مواقع بروز ناپایداری‌های جوی در این شهرستان مشکلاتی برای انتقال بیماران روستاهای صعب العبور به خصوص زنان باردار به مراکز درمانی وجود دارد که با راه اندازی این مکان مشکلات مربوط به این حوزه برطرف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شاهین‌دژ اضافه کرد: طبق هماهنگی‌های انجام شده مادران باردار که در مناطق کوهستانی و صعب العبور زندگی می‌کنند چند روز قبل از موعد زایمان مادر باردار همراه با یکی از همراهان وی به حامله سرا انتقال و مراقبتهای ویژه در این مکان توسط مراقبین سلامت انجام، تا از بروز حوادث احتمالی برای مادر و جنین پیشگیری شود.

قلندر زاده با بیان اینکه هم اکنون ۶۰ خانم باردار در مناطق روستایی شاهین‌دژ شناسایی شده‌اند، اظهار داشت: حامله سرا راه اندازی شده ظرفیت نگهداری همزمان چهار مادر باردار را دارد.که در صورت نیاز تخت های آن افزایش خواهد یافت.

وی مراقبت‌های واحدهای بهداشتی را در سه بخش مراقبت‌های دوران پیش از بارداری، دوران بارداری و پس از زایمان عنوان کرد و گفت: بانوان می‌توانند برای برخورداری از مراقبت‌های بهداشتی و دریافت آموزش‌های لازم در تک تک این مراحل به واحدها و مراکز بهداشتی مراجعه کنند.

شهرستان شاهین‌دژ با بیش از ۹۵ هزار نفر جمعیت در جنوب استان آذربایجان‌غربی قرار دارد و بیمارستان شهید راثی با ۸۶ تخت فعال تنها بیمارستان این شهرستان است.

برچسب‌ها روستائیان آذربایجان غربی شاهین دژ

منبع: ایرنا

کلیدواژه: روستائیان آذربایجان غربی شاهین دژ روستائیان آذربایجان غربی شاهین دژ اخبار کنکور راه اندازی شاهین دژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۶۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟

ایسنا/زنجان مدیرکل ثبت احوال استان گفت: میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری در سال ۱۴۰۲ را ۳۲.۵سال برای پدران و ۲۶.۹ سال برای مادران اعلام کرد.

مهدی ژاله‌چیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ در بین شهرستان‌های استان، بیشترین میانگین سن پدر در اولین فرزندآوری مربوط به شهرستان ابهر با رقم ۳۳.۵ سال و کمترین آن مربوط به شهرستان ماهنشان  با ۲۹.۹ سال است.

وی تصریح کرد: البته ۷۵ درصد از متولدین استان زنجان در سال ۱۴۰۲ مربوط به مادران در گروه سنی زیر ۳۵ سال است. ۷۵ درصد از متولدین استان زنجان در سال ۱۴۰۲ مربوط به مادران در گروه سنی زیر ۳۵ سال است.

 مدیرکل ثبت احوال استان زنجان گفت: ‌کل موالید استان در سال ۱۴۰۲  تعداد ۱۳۹۲۳واقعه بوده و از این تعداد ۱۰۴۴۲ ولادت در مادران پایین‌تر از ۳۵ سال رخ داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احداث نخستین مرکز تخصصی نجوم چهارمحال و بختیاری
  • نخستین مرکز جامع سرطان در گیلان راه اندازی می‌شود
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • معیار انتخاب یک ضد آفتاب مناسب/ مصرف ضد آفتاب در مادران باردار و کودکان چگونه است؟
  • میانگین سن والدین در اولین فرزندآوری در استان زنجان ‌چقدر بود؟
  • بسته‌های ویژه مادران باردار به ۸۲۵ هزار خانوار خراسان رضوی تعلق می‌گیرد
  • چهارمین دستگاه دیالیز در بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه راه‌اندازی شد
  • تجهیز نگهبانان دامداری‌ها به وسایل ارتباطی
  • راه اندازی چهارمین دستگاه دیالیز بیمارستان بین‌المللی دارالشفاء میرجاوه
  • راه اندازی مرکز آنژیوگرافی ملایر در آینده ای نزدیک