Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار ارومیه گفت: کاهش محسوس و حداکثری خطاها و تخلفات از اهداف اصلی سامانه شهروندسپاری است.

به گزارش برنا آذربایجان‌غربی، محمد حضرت‌پور با اشاره به سیاست های دولت الکترونیک و ضرورت گسترش خدمات غیرحضوری در همین راستا، اظهار کرد: سامانه شهروندسپاری ابتدا در منطقه پنج به صورت پایلوت اجرا و هم اکنون نیز پس از اجرای موفقیت آمیز آن، در منطقه یک شاهد ارائه خدمات غیرحضوری در قالب این سامانه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از راه اندازی این سامانه شهروندانی که دارای پاسخ استعلامی در بازه زمانی دو ماهه یا پایان کار شش ماهه داشته باشند نیازی به مراجعه و همچنین بازدید ملک ندارند و به صورت غیر حضوری می توانند از سامانه شهروندسپاری، نسبت به صدور و اخذ گواهی خود اقدام کنند.

شهردار ارومیه گفت: با اجرایی شدن سامانه شهروندسپاری امکان پرداخت عوارض نوسازی ملک به صورت غیر حضوری امکانپذیر شده و همچنین امکان ثبت درخواست پاسخ استعلامات به صورت غیر حضوری برای شهروندان حتی اگر در بازه زمانی مورد اشاره هم به شهرداری مراجعه نکرده باشد، وجود دارد.

حضرت پور ادامه داد: برای شهروندانی که جهت نقل و انتقال به دفاتر اسناد رسمی مراجعه می کنند این امکان برای آن دفاتر وجود دارد که نسبت به ثبت درخواست و  صدور گواهی اقدام کنند.

وی تأکید کرد: سامانه شهروندسپاری و کاربران مناطق شهرداری جهت رفع مشکلات احتمالی این سامانه از سوی سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات ۲۴ ساعته پشتیبانی می شوند.

حضرت پور همچنین با اشاره به اینکه مکاتبات لازم با استانداری آذربایجان غربی و سازمانها و بانکهای خدمات رسان جهت دریافت گواهی پاسخ استعلامات غیر حضوری بدون امضا مدیر مناطق انجام شده، ادامه داد: هماهنگی لازم با کانون سردفترداران انجام شده و چهار دفترخانه اسناد رسمی به صورت پایلوت انتخاب و اجرا شده تا جهت ثبت درخواست از طریق سامانه شهروندسپاری، نیازی برای مراجعه شهروند به شهرداری های مناطق نباشد.

وی ضمن تأکید بر اطلاع رسانی و تبلیغ گسترده سامانه شهروندسپاری جهت اطلاع شهروندان و همچنین ضرورت استقبال شهروندان از سامانه برای موفقیت آن، اظهار کرد: از زمان راه اندازی سامانه شهروندسپاری از فعالیت این سامانه مجموعا ۴۵۴ گواهی پاسخ استعلام مربوط به ترهین بانک و دفاتر اسناد رسمی از طریق سامانه شهروندسپاری به صورت غیر حضوری صادر شد و امیدواریم با استقبال شهروندان شاهد رشد روزافزون این آمار باشیم تا نهایتا شاهد سیستمی و الکترونیکی شدن تمامی امور باشیم.

حضرت پور با بیان اینکه از مهم ترین اهداف سامانه شهروندسپاری، به حداقل رساندن مراجعات مردمی به شهرداری ها به ویژه در ایام فعلی شیوع کرونا است، ادامه داد: کاهش آمد و شد در سطح شهر، آسانتر شدن فرآیندهای اداری، شفافیت و سلامت اداری، بالا بردن کیفیت خدمات و کاهش محسوس و حداکثری خطاها و تخلفات احتمالی از جمله اهداف دیگری است که برنامه ریزی کرده ایم.

شهردار ارومیه ضن تأکید بر این موضوع که الکترونیکی شدن امور نظارت بر امور و فرآیندهای اداری را بسیار تسهیل می کند و از این طریق به راحتی قابلیت پیگیری آنلاین تمامی امور مربوطه وجود دارد، خاطرنشان کرد: فاز اول این پروژه شامل استعلامات بانک، ادارات و نقل و انتقال است که عمده مراجعات مردمی را شامل می شود و به زودی در مناطق دو، سه و چهار نیز اجرایی می شود و در آینده ای نزدیک فاز دوم نیز صدور مجوز ساخت و پایان کار ساخت است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دولت الکترونیک شهرداری ارومیه شهردار ارومیه محمد حضرت پور آذربایجان غربی مراجعه حضوری شهروندسپاری شهرداری منطقه ۵ ارومیه استعلامات شهرداری استعلام الکترونیکی شهرداری منطقه ۱ ارومیه سامانه شهروندسپاری صورت غیر حضوری حضرت پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۶۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟

رییس اتحادیه طلا گفت: زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد اما هیچ اصلاحی صورت نگرفته است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

دیگر خبرها

  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • برخورد با تخلف ساکن رانندگان هوشمند می‌شود
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • شکایت علیه ChatGPT به دلیل ناتوانی در تصحیح خطاها
  • تغییر چهره محسوس بازیگر زن ۵۴ ساله بعد از عمل زیبایی! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • سامانه ثبت تخلفات پارک خودروها در قرچک راه اندازی شد
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان