Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رغبتی می گوید ارزیابی و تعیین بودجه فدراسیون‌ها در 4 معاونت حوزه وزارت و 11 دفتر و اداره کل ساماندهی شد.

علی رغبتی، مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت ورزش قهرمانی می گوید امیدوارم برای میزبانی جام ملت‌های آسیا مستندات به موقع ارائه شوند.

به گزارش طرفداری و به نقل از فارس، علی رغبتی در مورد اهم اقدامات و فعالیت‌های این دفتر در سال جاری، اظهار داشت:

سال 99 با شیوع ویروس کرونا در کشور آغاز شد و ناگزیر باید در بسیاری از برنامه‌ها تغییرات ایجاد می‌کردیم، ضمن اینکه وضعیت قهرمانی ورزش کشور را باید در شرایطی قرار می‌دادیم که از توان رقابتی آن نیز کاسته نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بازنگری مقررات موجود در ورزش، رویه ها و فرآیندها را خاطرنشان کرد و افزود:

در این راستا بلافاصله پس از تصویب قانون اهداف، وظایف و اختیارات وزارت ورزش و جوانان، کارگروهی جهت تدوین دستورالعمل ها و آیین نامه‌های مربوط تشکیل شد تا همزمان با اجرای قانون، مقررات جانبی آن برای فدراسیون‌ها، باشگاه ها، ورزشکاران، مربیان و داوران روشن باشد.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت ورزش قهرمانی تدوین دستورالعمل ها و مقررات مرتبط با اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی که به تصویب هیات وزیران رسیده و در مرحله ابلاغ برای اجرا قراردارد را فصل نوینی در ورزش کشور عنوان و پیرامون بازنگری در نظام ارزیابی عملکرد فدراسیون ها عنوان کرد:

این نظام وابسته به شاخص‌های کمک‌های وزارت ورزش و جوانان به فدراسیون‌هاست، بنابراین میزان کمک‌هایی که فدراسیون‌های ورزشی از وزارت دریافت می‌کنند دقیقاً به برنامه‌ها و همینطور به ارزیابی عملکرد شان وابسته است.

رغبتی یادآور شد:

فدراسیون‌های ورزشی بر اساس چشم‌انداز و استراتژی‌های حوزه قهرمانی وزارت ورزش، در فواصل هر دو المپیک برنامه چهار ساله تدوین می‌کنند و با توجه به اینکه پایان برنامه‌های چهارساله فدراسیون‌هاست و از آنجا که این برنامه باید به المپیک توکیو منتهی می‌شد و این رویداد یک سال به تعویق افتاده است، مقرر شد تدوین برنامه چهار ساله ای که به بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس منتهی می‌شود شروع شود.

وی به پیگیری برخی برنامه‌های بلندمدت از جمله تقاضای میزبانی ایران برای جام ملت‌های 2027 اشاره کرد و گفت:

برای میزبانی جمهوری اسلامی ایران از یک دوره مسابقات فوتبال جام ملت‌ها، مهمترین رویداد قاره آسیا در تلاش هستیم و با هماهنگی‌های صورت گرفته با فدراسیون فوتبال این کار در دست اجراست و امیدوارم بتوانیم همه مستندات مورد نیاز AFC را به موقع ارائه نماییم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش به موضوع رصد فدراسیون ها و ورزشکارانی که سهمیه‌ المپیک اخذ کردند پرداخت و تصریح کرد:

ورزشکاران و کمک مربیان تیم ها از زمان کسب سهمیه تاکنون ماهیانه ۵ میلیون تومان نیمی از وزارت ورزش و جوانان و نیمی از کمیته ملی المپیک دریافت می کنند تا با خیال آسوده تر به طور کامل در اختیار تیم باشند.

وی به تهیه تجهیزات مورد نیاز ورزشکاران که در ایران ساخته نمی‌شود اشاره کرد و افزود:

برگزاری لیگ های ورزشی و اردوهای تیم های ملی در ستاد کرونا در ورزش بررسی و سپس دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی تدوین و اجرا شد. برخی از رشته های گروهی مانند بسکتبال و والیبال لیگ را برگزار کردند که کمک شایان توجهی به حضور قدرتمند در المپیک خواهد کرد. لیگ کشتی هم در این شرایط راه اندازی شد و برای سایر رشته های ورزشی مانند تیراندازی نیز با رعایت تمام پروتکل های بهداشتی پایه گذاری شده است که همه ورزشکاران در اردوهای تیم های ملی و لیگ‌ها از طریق فدراسیون پزشکی ورزشی به صورت مستمر برای کرونا آزمایش می شوند.

رغبتی در مورد برگزاری مجامع فدراسیون ها تصریح کرد:

امور مجامع فدراسیون‌ها و برخی مقرراتی که برگزاری مجامع را با ابهام روبرو می کرد رسیدگی و امور انتخاباتی فدراسیون هایی که دوره‌های ریاست آن ها به پایان رسیده بود انجام شد و برای برگزاری مجامع انتخاباتی منتظر عبور از شرایط قرنطینه هستیم.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و نظارت ورزش قهرمانی گفت:

ارزیابی و تعیین بودجه فدراسیون‌ها در 4 معاونت حوزه وزارت و 11 دفتر و اداره کل ساماندهی شد و بر اساس شاخص های تعیین شده، همه واحدهای در ارتباط با فدراسیون ها در این ارزیابی دخیل هستند. هر فدراسیون توسط وزارتخانه به صورت جامع ارزیابی می شود.

منبع: طرفداری

کلیدواژه: وزارت ورزش و جوانان فدراسیون ها جام ملت ها علی رغبتی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۶۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟

روزنامه شرق نوشت: معرفی ازبکستان به عنوان میزبان جدید رقابت‌های مچ‌اندازی قهرمانی آسیا باعث غافلگیری جدیدی نزد مسئولان ورزش ایران شده است. دلیلش بسیار روشن است؛ پیش از این مقرر شده بود این مسابقات به میزبانی جزیره کیش برگزار شود، ولی این میزبانی از ایران سلب شد و به‌تازگی به کشور ازبکستان سپرده شده است. کمیته مچ‌اندازی فدراسیون بدن‌سازی از مدت‌ها قبل خودش را مهیای این رقابت‌های مهم کرده بود که قرار بود از تاریخ ۳۱ فروردین تا هشتم اردیبهشت در جزیره کیش برگزار شود.

ایران با صرف هزینه درخور تأملی خودش را پذیرای ورزشکاران آسیایی در همه رده‌های سنی کرده بود، ولی ارسال یک نامه از سوی کنفدراسیون آسیایی این رشته همه برنامه‌ها را به هم ریخت. در آن نامه دلیل سلب میزبانی از کیش و سپردن این رقابت‌ها به تاشکند توضیح داده شده بود، ولی جزئیاتی از آن از سوی فدراسیون ایران در ساعات اولیه منتشر نشد. فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام فقط دو، سه روز قبل با صدور بیانیه‌ای از این خبر داد که کنفدراسیون آسیا به دلیل وقوع سیل سنگین در امارات این میزبانی را از ایران گرفته است.

در متن اطلاعیه فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام آمده بود: «فدراسیون بدنسازی ایران بر اساس تصمیم مجمع کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در سال ۲۰۲۳، می‌بایست از تاریخ ۳۱ فروردین تا ۸ اردیبهشت در جزیره کیش از بیست‌ودومین دوره مسابقات قهرمانی آسیا در تمامی رده‌های سنی میزبانی می‌کرد. با اینکه تمامی امکانات برای برگزاری این رویداد فراهم شده بود و حتی پروازی از سوی فدراسیون ایران جهت سهولت رفت و آمد تیم‌های خارجی از دوبی به کیش و از کیش به دوبی چارتر شده بود، اما در تاریخ ۳۰ فروردین‌ماه کنفدراسیون آسیا در نامه‌ای به فدراسیون ایران از تعویق این میزبانی به دلیل سیل بی‌سابقه در امارات و لغوشدن پرواز‌های کشور‌های مختلف از‌جمله قزاقستان به دوبی خبر داد. در این نامه صراحتا ذکر شده که کنفدراسیون آسیا نیز از این اتفاق ناراحت بوده و میزبانی ایران را به زمان مساعدتری موکول کرده است».

البته حالا با اعلام خبر میزبانی ازبکستان مشخص شده که زمان جدیدی در کار نیست و کیش کلا از چرخه میزبانی این رقابت‌ها کنار رفته است. مورد قابل بحث، ولی دلیلی است که در این میان از سوی فدراسیون بدنسازی اعلام شده است؛ چراکه انتشار یک بیانیه در صفحه فدراسیون مچ‌اندازی آسیا نشان می‌دهد نه سیل دوبی بلکه تنش به‌وجودآمده بین ایران و اسرائیل دلیل لغو این میزبانی عنوان شده است. هرچند همچنان مشخص نیست آیا دو یا چند نامه وجود داشته که فدراسیون سیل دوبی را عنوان کرده است. به هر روی در بیانیه صفحه مچ‌اندازی آسیا به‌صراحت عنوان شده مسئولان تیم‌های شرکت‌کننده از تنش به‌وجودآمده ابراز نگرانی کرده و خواستار تغییر میزبان شده‌اند. به همین دلیل هم میزبانی از کیش گرفته و به تاشکند سپرده شده است.

حالا در پی چنین اقدامی، مسئولان فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام هم روز گذشته با صدور بیانیه‌ای خبر از تحریم مسابقات تاشکند داده‌اند. آن‌ها با اشاره به رفتار غیرحرفه‌ای کنفدراسیون آسیا در مورد گرفتن میزبانی از کیش نوشته‌اند: «بعد از اینکه کنفدراسیون مچ‌اندازی آسیا در تصمیمی یک‌طرفه و مطرح‌کردن بهانه‌های عجیب میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا ۲۰۲۴ را از جزیره کیش در ایران به تاشکند در ازبکستان منتقل کرد، امروز جلسه کمیته فنی مچ‌اندازی با حضور رئیس و نایب‌رئیس فدراسیون تشکیل شد. بعد از بحث و بررسی درخصوص تصمیم ناعادلانه کنفدراسیون آسیا و سلب میزبانی از ایران، رأی‌گیری در رابطه با اعزام یا عدم اعزام تیم ملی ایران به مسابقات آسیایی ازبکستان به‌صورت مخفی صورت گرفت که در نهایت با رأی اکثریت اعضای کمیته فنی مقرر شد تیم ملی ایران (نایب‌قهرمان سال ۲۰۲۳ آسیا) به نشانه اعتراض در مسابقات آسیایی ازبکستان شرکت نکند. تمامی اعضا تأکید کردند فدراسیون ایران مسابقات آسیایی ازبکستان را تحریم کرده و در نامه‌ای به فدراسیون جهانی اعتراض خود را بابت این اتفاق و دلسردی حدود ۳۰۰ ورزشکار ایرانی که قرار بود در این رویداد شرکت کنند، اعلام کند. مقرر شد فدراسیون و کمیته مچ‌اندازی تمرکز خودشان را روی برگزاری باشکوه مسابقات بین‌المللی مستر‌یونیورس ۲۰۲۴ ایران و حضور حداکثری ورزشکاران داخلی و خارجی و همچنین اعزام تیم پرقدرت به مسابقات جهانی ۲۰۲۴ مولداوی بگذارند. از سوی دیگر فدراسیون بدنسازی جهت دلجویی از ورزشکاران منتخب کمیته فنی جهت شرکت در مسابقات آسیایی، شرایط را برای حضور ورزشکاران در قالب تیم ملی در مسابقات بین‌المللی جام زنده‌یاد یزدان‌راد (مستریونیورس ایران) در خردادماه سال جاری مهیا خواهد کرد».

گرفتن میزبانی از تیم‌های ایران مورد چندان تازه‌ای نیست و پیش از این هم رخ داده است؛ نمونه اخیرش گرفتن میزبانی از تیم ملی تنیس ایران در تقابل با تیم ملی تنیس استونی بود که نتیجه‌اش برگزاری بازی در زمین ثالث و حذف ورزشکاران ایرانی شد. آن زمان رسانه‌های استونی از این نوشته بودند که ورزشکاران‌شان نگران این هستند که با خوردن مهر ایران در ویزایشان با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده از سوی آمریکا، در آینده مشکلاتی برای سفر‌های آن‌ها به وجود آید.

پیش از این هم داستان بالارفتن از دیوار سفارت عربستان در تهران باعث شده بود تا ورزشکاران عربستانی از سفر به ایران سر باز بزنند. موضوعی که البته سال گذشته در پی توافق صورت‌گرفته حل‌وفصل شد. اکنون، ولی تنش ایران و اسرائیل ظاهرا بهانه تازه‌ای به کشور‌های خارجی داده تا از سفر به ایران بپرهیزند.

دیگر خبرها

  • حضور معاون وزیر ورزش و جوانان در اردوی تیم ملی هاکی سالنی بانوان
  • آزمون استخدامی «معلم پرورشی» و «ورزش»
  • سیل دوبی یا تنش ایران - اسرائیل؛ کدام یک میزبانی را از ایران گرفت؟
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • اسبقیان: وضعیت سرپرستی در فدراسیون‌ها را جمع می‌کنیم
  • تغییر نام استقلال در مسیر قانونی انجام شود
  • اسبقیان: فدراسیون شطرنج با حضور پریدر در مسیر رو به رشدی قرار گرفته/ آرامش خوبی در این رشته حاکم است