Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده ولی فقیه در استان مرکزی گفت: هزینه و درآمد در بودجه باید متعادل و متوازن باشد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه اراک با اشاره به موضوع بودجه 1400 اظهار داشت: بودجه 1400 آخرین بودجه تقدیمی دولت به مجلس است که البته حرف و بحث زیادی درباره آن وجود دارد چراکه بودجه باید متوازن بوده و درآمد و هزینه در آن به شکلی واقعی لحاظ شده باشند چراکه غیرواقعی بودن این آمار خسارات سنگینی را به جامعه تحمیل می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نباید فراموش کرد که مدیریت منابع ارزی و اولویت‌بندی کارها یک مسئله بسیار حساس و مهم به شمار می‌رود و درصوتی که کارها برمدار مدیریت منابع و براساس بودجه تخصیصی به درستی و با روحیه جهادی و انقلابی مسئولان همراه باشد قطعا شاهد موفقیت در کشور خواهیم بود.

دری‌نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: امروز مهم‌ترین کار گره‌گشایی از کار مردم است و نباید به دنبال ساختمان‌سازی کذایی و تشکیلات اضافی برای ادارات و سازمان‌های اداری باشیم و اگر شرکت‌ها درآمد دارند نباید برای فرار از مالیات آن را به آتش بکشند بلکه باید از این سرمایه و درآمد در مسیر پیشرفت و توسعه کشور استفاده شود.

وی خاطرنشان کرد: در شرایط تحریمی امروز تمام ما مسئول بوده و باید با قدرت ایستادگی کرده و با استقلال و قدرت با کاهش مصرف به ویژه انرژی همچون آب و برق و گاز که به اندازه کل اروپا مصرف داریم و همچنین پرهیز از اسراف به پیش رفته و دست‌به‌دست هم بدهیم تا کشور را از تنگناها خارج کنیم. 

دری نجف‌آبادی خاطرنشان کرد: در شرایط امروز کشور احتکار خیانت به کشور و مردم بوده و برخیی با احتکار به دنبال خالی کردن جیب مردم و ضربه به اقتصاد کشور نباشند زیرا چنین پول و درآمدی هیچگاه برکت ندارد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی با اشاره به طرح شهید سلیمانی گفت: طرح شهید سلیمانی طرحی مهم و موثر است بنابراین باید حضور همه سازمان‌ها و خیران برای رسیدن به اهداف تعریف شده که همان ریشه کنی کروناست محقق شود و مسجد محوری و پیشگیری و مراقبت‌های محلی جا افتاده و مسجد جایگاه خود را به‌عنوان مرکز خدمت اجتماعی و محور برادری و جهاد بازیابد.

وی ادامه داد: مسجد کلیسا نبوده که به طور مقطعی باز و فعال باشد بلکه همانطور امام راحل فرمودند مسجد سنگر است و باید سنگرها را حفظ کرد و در استان مرکزی بیش از 2 هزار و 200 مسجد وجود دارد که متأسفانه بخش غالب آن روحانی ندارد درحالی که مساجد باید هم روحانی داشته باشند و هم هیئت‌امنای زنده، کارآمد و جوانی تا امور فرهنگی، دینی، اجتماعی و... مساجد را به عنوان محور فعالیت محله و منطقه و جامعه به دقت و جدیت پیش ببرند.

امام جمعه یزد: مسئولان باید دقت بیشتری در مورد نفوذی‌ها داشته باشندامام جمعه یاسوج: ریشه خشونت موجود در دنیا را باید در آمریکا جست‌وجو کردامام جمعه بوشهر: اعتبار پیش‌بینی شده در لایحه بودجه 1400 شایسته استان بوشهر نیست

دری نجف‌آبادی با اشاره به حوادث طبیعی کشور گفت: دولت و مسئولان استانی و شهرستانی باید بیشتر مراقبت و فعالیت داشته باشند چراکه این مشکلات یک مسئله مخفی نبوده و باید پاسخگوی سهل‌انگاری صورت گرفته و عدم پیشگیری درست خود باشند.

وی افزود: در استان مرکزی هم اگر مدیریت درست و هشدارهای به موقع برای شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان نبود به طور قطع امروز با حواشی و مشکلات عدیده بسیاری مواجه می‌شدیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ضرورت وحدت حوزه و دانشگاه گفت: وحدت حوزه و دانشگاه از شعارهای بنیادین و اصلی انقلاب اسلامی به شمار می‌رود که به معنای نفی دانشگاه از سوی حوزه علمیه و نفی دانشگاه از سوی حوزه نیست بلکه معنای این وحدت تفاهم و همکاری مشترک برای پیشرفت علمی کشور است که باید با تلاش و پشتکار علمی کشور را به قله‌های بلند علمی برسانیم.

وی افزود: راه علم و دانش هیچگاه بسته نبوده و همت و تلاش بلندی را طلب می‌کند چراکه پژوهش به معنای باز شدن درب‌های علم و از امور مهم و موثری است که کشور را در برابر مشکلات بیمه می‌کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به درگذشت آیت‌الله محمد یزدی گفتد: آیت‌الله یزدی از السابقون انقلاب اسلامی در مسیر جهاد و فداکاری و از هر جهت یک مرد باصلابت نفس و وفادار به امام، ولایت و مردم و خدمت‌گذار سنگرهای مختلف نظام بود.

وی ادامه داد: مهدیه تهران ستون استقامت در انقلاب و دفاع مقدس بود که امروز نیز به‌عنوان یک کانون مقدس بین الملی است و آیت‌الله یزدی در فعالیت این مجموعه تلاش بسیاری داشت.

انتهای پیام/711/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان مرکزی نجف آبادی آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۷۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نمایندگان در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون در مورد جدول ۵ در خصوص درآمد‌ها با ۱۲۲ رأی موافق، ۳۶ رأی مخالف و ۷ رأی ممتنع از مجموع ۱۹۶ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تشریح بخش درآمدی جدول ۵ بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، گفت: با توجه به پیچیدگی‌هایی که لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ داشت، اما سعی شد که این بودجه با همکاری و همراهی دولت کمترین تغییرات را چه در مرحله اول و چه در مرحله دوم داشته باشد.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مرحله دوم روز جمعه ساعت ۸ صبح همه جداول با شفافیت و دقت تقدیم هیات رئیسه کردیم. در جدول ۵ که بحث درآمد‌ها مطرح است ما در این رابطه که پیشنهاد دولت ۱۴۸۵ همت بود هیچگونه اضافه‌ای بر مالیات‌ها انجام ندادیم. تنها کاری که ما انجام دادیم ۱۰۰ همت در مرحله اول سقف مالیات‌ها را بالا بردیم، اما مالیات‌ها را افزایش ندادیم. هر واحد مالیات بر ارزش افزوده ۷۵ همت است. دولت ۶ واحد مالیات بر ارزش افزوده که ۴۵۰ همت می‌شود در لایحه ۳۸۵ همت پیشنهاد داده است. ما در محاسبه ۶۵ همت آن را درست کردیم.

وی اضافه کرد: در دیگر مصوبه سقف مالیات‌ها را تا ۵۰۰ میلیارد تومان برای مناطق کاهش دادیم که قسمتی از آن را در صحن تصحیح خواهیم کرد. پس مجلس شورای اسلامی مالیات‌ها را افزایش نداده است بلکه عین لایحه را مصوب کرده است، اما در کمیسیون تلفیق حدود هزار میلیارد تومان از درآمد‌ها به درآمد‌های استانی برمی گردد که در این خصوص برخی از این استان‌ها نسبت به این موضوع اعتراض کردند.

حاجی بابایی افزود: البته برخی از نمایندگان استان‌ها نسبت به این وضعیت اعتراضاتی داشتند و جدولی را در این خصوص آوردند و ما آن جدول را بارگذاری کردیم. در بسیاری از استان‌ها به صورت کلان مالیات‌ها کاهش پیدا نکرد، اما آن استان‌هایی که مشکل داشتند به آن میزانی که استدلال هایشان درست بود آن استان‌ها را کاهش دادند که این جدول ۵ گزارش تصحیح شده آن است.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس بیان کرد: ما در بودجه درآمدی استانی دست نبرده ایم حتی در مصارف استانی نیز هیچ ورودی نکردیم فقط ۴ ردیف داریم که بودجه‌های ملی را استانی کرده و به استان‌ها اضافه کردیم. هیچ یک از بودجه‌های استانی ریالی افزوده و کاهش پیدا نکرده است.

وی ادامه داد: پس ما ۴ ردیف توازن یک، که مربوط به بحثی است که نمایندگان پیگیری می‌کردند، بحث توازن ۲ که مناطق محروم بود و کمک‌های فنی و اعتباری که بین استان‌ها توزیع شد و دیگری کمک به نیرو‌های جهادی بود.

حاجی بابایی اظهار کرد: دولت ۷۵ همت خلاف مصوبه قبلی ما می‌خواست که اوراق بفروشد که در بودجه ۲۵۴ همت فروش اوراق پیش بینی شده بود که اگر ۷۵ همت به آن اضافه شود به ۳۲۰ همت می‌رسد. ۱۳۵ همت در کنار ۳۰ همت نیز وجود دارد که باید انجام دهد که مجموعا ۴۸۰ همت می‌شود که خلاف قانون بود و این میزان فروش اوراق بدنه پولی کشور را به شدت تضعیف می‌کند که ما این بخش ۷۵ همت را برداشته و مالیات‌ها را افزایش ندادیم که در کنار آن ۶۵ همت مربوط به مالیات بر ارزش افزوده جبران می‌کند و ۱۱ همت نیز از محل افزایش نیز به آن اضافه می‌شود.

رئیس کمیسیون تلفیق مجلس گفت: ما تغییر در هیچ ردیفی صورت ندادیم و ردیف‌هایی که در مالیات وجود دارد بدون هیچ تغییری آمده البته ۳ ردیف مربوط به مالیات بر ارزش افزوده بود که محاسبه آن را درست کردیم و این جدول ۵ صددرصد همان لایحه دولت است و در کمیسیون هیچ تغییری بر روی آن اعمال نشده است.

لطفی: روش جدید بررسی بودجه لابی‌گری در وزارتخانه‌ها را بیشتر خواهد کرد

حسن لطفی در جریان مخالفت با بخش درآمدی جدول ۵ لایحه بودجه ۱۴۰۳ با بیان اینکه قرار بود با این روش بودجه‌ریزی شفافیت بیشتر شود، عنوان کرد: در حال حاضر در شهرستان‌ها پروژه‌هایی بیش از ۵۰ تا ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اما بودجه‌هایی در نظر گرفته شده که حتی هزینه کارگر را هم نمی‌توان با آن پرداخت کرد.

نماینده مردم رزن در مجلس ادامه داد: پروژه‌هایی که در شهرستان‌ها هستند باید امکان تغییر و ارتقاء بودجه داشته باشند، ما به هیچ عنوان با این روش بودجه‌ریزی نمی‌توانیم بودجه آنها را رشد دهیم. بر چه اساسی می‌خواهیم پروژه‌های عمرانی را رشد دهیم.

وی با انتقاد از اینکه این مسئله لابی‌گری در وزارتخانه‌ها را بیشتر می‌کند، اضافه کرد: با این روش بودجه‌ریزی کسانی که در وزارتخانه‌ها ارتباط بهتری دارند می‌توانند بودجه بیشتری دریافت کنند و کسانی که ارتباط و رابطه ندارند نمی‌توانند برای پروژه‌های خود اعتبار بگیرند.

لطفی تصریح کرد: از سوی دیگر سازمان برنامه و بودجه آمار دقیقی مبتنی بر واقعیت‌های پروژه‌ها پیش‌بینی نکرده است و رقم‌های در نظر گرفته شده در جداول بر اساس مفروضات است نه بر اساس واقعیت‌ها. درخواست ما این است که برای پروژه‌هایی که قفل شده‌اند تجدید نظر صورت گیرد.

سلیمی: روش جدید بررسی بودجه شفاف‌تر از گذشته است

علیرضا سلیمی در موافقت با بخش درآمدی جدول ۵ لایحه بودجه ۱۴۰۳ با بیان اینکه نحوه رسیدگی به بودجه برای اولین بار تغییر کرده و اتفاقاً رسیدگی به بودجه شفاف‌تر شده است، گفت: سابقه نداشته که به این سبک مجلس جداول را مورد بررسی قرار دهد.

نماینده مردم محلات و دلیجان در مجلس اضافه کرد: عمده ردیف‌ها و جداول در این بخش مبتنی بر برنامه هفتم توسعه است و برخی از موارد خلاف برنامه هفتم بوده اصلاح شد.

عضو هیأت رئیسه مجلس یادآور شد: در حوزه انرژی و هدفمندی یارانه‌ها و همچنین بخش فرهنگی موارد مهمی در جدول ۵ آمده است که اگر این جدول رأی نیاورد همه این موارد زیر سوال می‌رود. همچنین در این جدول به کمک‌های فنی و اعتباری اشاره شده که ۱۵۰۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده و اگر مصوب نشود پروژه‌ها دچار مشکل خواهد شد.

وی اضافه کرد: درخصوص مالیات‌ها به ویژه مالیات پزشکان مواردی مطرح است که این موارد قابل اصلاح بوده و قرار است در کمیسیون تلفیق مورد بازنگری قرار گیرد.

بر اساس این گزارش داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه ضمن تقدیر و تشکر از رئیس و هیات رئیسه و نمایندگان، گفت: خدا را شاکرم که بخش دوم بودجه را در مهلت قانونی که مقرر بود تدوین کردیم البته ما اجرای قانون بودجه سال ۱۴۰۳ را از همان روز‌های نخست سال بر اساس مصوبات بخش اول شروع کردیم و جداولی که در بخش دوم بودجه آمده به ما کمک می‌کند تا تکالیف را مطابق با سهم بندی‌ها توزیع کنیم.

وی ادامه داد: بخش دوم بودجه بر اساس خط مشی‌هایی که در قسمت نخست تصویب شده تدوین شده است. ما جداول را بر اساس ارقام کلانی که در سقف‌های هزینه‌ای و درآمدی تدوین شده تنظیم کردیم البته این اقدام تجربه جدیدی برای سازمان برنامه و بودجه بود.

منظور درباره برخی نگرانی‌های نمایندگان در خصوص مالیات، تصریح کرد: بار مالیاتی سال ۱۴۰۳ نسبت به ۳ سال گذشته سبک‌تر است، زیرا برخی معافیت‌هایی که در سال‌های گذشته وجود داشت حذف شده است، اما باید به این نکته توجه کرد که فشاری به مودیان مالیاتی وارد نمی‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه، افزود: ۷۸۰ هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در سال قبل وصول شد که پیش بینی ما این است که امسال این عدد با اتفاقات جدیدی که رخ می‌دهد به ۹۵۰ هزار میلیارد تومان می‌رسد که با توجه به همه موضوعات رشد ۳۰ درصدی درآمد‌های مالیاتی بسیار معمول است.

مجلس یک ریال هم بار مالیاتی را افزایش نداد

همچنین حمیدرضا حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۳، با بیان اینکه درآمد‌های دولت در جدول ۵ حدود ۱۴۸۵ همت بود که ما این عدد را به ۱۵۸۵ همت رساندیم البته ما درآمد‌ها را افزایش ندادیم بلکه محاسبات به گونه‌ای بود که این عدد افزایش یافت. ما یک ریال بار مالیاتی در مجلس اضافه نکردیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • 220 میلیارد تومان بودجه برگزاری دور دوم انتخابات مجلس
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳
  • بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • آیت‌الله دژکام: بی‌انصافی در حق کارگر نباید انجام شود
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی