Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@21:05:21 GMT

مقایسه پژو 207 با ام وی ام315 پلاس+ مشخصات فنی

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۸۸۸۷۷

مقایسه پژو 207 با ام وی ام315 پلاس+ مشخصات فنی

به گزارش اکوفارس، در در این گزارش  قصد داریم تا این دو هاچ‌بک خانوادگی مونتاژ داخل را مقابل یکدیگر قرار داده و متنی جامع پیرامون مقایسه پژو 207i و ام وی ام 315 پلاس به شما  ارائه دهیم.

معرفی پژو 207i

پژو ۲۰۶ یکی از محبوب‌ترین هاچ‌بک‌های کمپانی پژو در سطح جامعه بین‌المللی بود که با طراحی بسیار زیبا و انقلابی خود، بنیان زبان‌های طراحی محصولات جدیدتر کمپانی پژو را نیز شکل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پژو ۲۰۶ از اوایل دهه هشتاد شمسی مهمان بازار ایران شد و پس از حدود دو دهه، هم‌چنان به تاخت‌وتاز خود در کشور ادامه می‌دهد. بااین‌وجود، در سال 1389، شرکت ایران‌ خودرو تصمیم گرفت تا هم‌زمان با پژو ۲۰۶، نمونه فیس‌لیفت آن را در قالب پژو ۲۰۷ و البته با قیمت خودرو گران‌تر به بازار عرضه کند.

بدین‌ترتیب، پژو 207 از سال ۸۹ عرضه شد؛ اما پس از مدتی، به دلیل شروع تحریم‌ها با توقف تولید مواجه شد؛ پس از لغو تحریم‌ها، شرکت ایران خودرو عرضه نسخه جدید پژو ۲۰۷ را در سال ۹۵ از سر گرفت که تغییراتی هم‌چون اضافه‌شدن دی‌لایت به چراغ‌های جلو و برخی تحولات درون کابین بر این خودرو اعمال شده بود.

معرفی ام وی ام 315 پلاس 

در سوی دیگر، mvm315 از سال ۱۳۹۱ توسط شرکت مدیران خودرو روانه بازار داخل شده و تاکنون سه نسخه فیس‌لیفت از آن به پارکینگ منازل مشتریان ایرانی راه پیدا کرده است. mvm 315 پلاس در تابستان ۱۳۹۹ به‌عنوان جدیدترین نسخه این هاچ‌بک چینی به سبد محصولات شرکت مدیران خودرو اضافه شد که به‌روزرسانی نمای چهره به‌ویژه استفاده از سپر جلوی جدید و هم‌چنین تغییر کامل طراحی داخلی به سبک مدل کراس‌اوور ام وی ام x22، در آن مشهود است.

هم‌چنین گرچه مدیران خودرو در بخش فنی دست به ترکیب پیشرانه نزده است، اما با ارائه جعبه‌دنده چهارسرعته اتوماتیک و اضافه‌کردن برخی آپشن‌های رفاهی کاملا جدید به لیست امکانات 315 پلاس، به ارتقای این هاچ‌بک محبوب پرداخته است.

مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس از نظر طراحی ظاهری

پس از عرضه پژو ۲۰۷ به بازار ایران، برخی مشتریان نسبت به حالت اغراق‌آمیز و نسبتا بزرگ چراغ‌های جلویی این خودرو ابراز نارضایتی کردند و آن را ناهماهنگ با ظاهر سایر بخش‌های بدنه دانستند. بااین‌وجود، رفته‎‌رفته توجهات از ناهماهنگی چراغ جلو برداشته و به سمت سایر زیبایی‌های ظاهری این خودرو جلب شد؛ به نحوی که در حال حاضر، کمتر کسی را می‌توان یافت که در بازار کم‌تنوع ایران، اقدام به عیب‌جویی از شکل و شمایل پژو 207i کند؛به‌ویژه وقتی این محصول نسبتا با اصالت اروپایی را در برابر حریفان چینی ارزان‌قیمتی هم‌چون mvm315 قرار می‌دهیم، تعصب عمده مشتریان در جهت حمایت از شمایل پژو ۲۰۷ برانگیخته می‌شود.

البته شرکت مدیران خودرو نیز بیکار ننشسته و دست به بازطراحی نمای ظاهری و داخلی mvm315 زده است تا نمایی نسبتا مدرن و مطابق با اصول طراحی خودروهای جدید را برای این محصول قدیمی رقم بزند. بدین ترتیب، چهره mvm315 پلاس به‌واسطه ایجاد تغییر در سپر عقب، چراغ‌های جلو، جلو‌پنجره و سپر جلو، بسیار اسپرت‌تر و هماهنگ‌تر از مدل پیشین به‌نظر می‌رسد.

سایر بخش‌های بدنه این خودرو چندان دستخوش تغییر نشده‌اند و همان حالت نه‌چندان هیجان‌انگیز گذشته را در برابر دیدگان تماشاچیان ارائه می‌دهند. در مجموع، می‌توان اظهار داشت که با وجود چهره مدرن‌تر ام وی ام ۳۱۵ پلاس، پژو ۲۰۷ به‌واسطه بهره‌مندی از میراث ظاهری پژو ۲۰۶، اندکی عامه‌پسندتر به‌نظر می‌رسد و جلوه تقریبا خوشایندتری در بخش طراحی بیرونی از خود بروز می‌دهد.

مقایسه ام وی ام ۳۱۵ پلاس با پژو ۲۰۷ از نظر طراحی داخلی

پژو ۲۰۷ جدید نسبت به مدل قبلی خود تحولات چندانی را در بخش طراحی داخلی تجربه نکرده و مواردی هم‌چون غربیلک فرمان جدید و نمایش‌گر داشبورد به آن اضافه شده است. طرح داشبورد پژو ۲۰۷ در مقایسه با محصولات روز، چندان زیبا و خوش‌فرم به‌نظر نمی‌رسد؛ اما وقتی آن را با تولیدات هم‌رده داخلی مقایسه می‌کنیم، می‌فهمیم که نباید زیاد نسبت به‌ ظاهر قدیمی داشبورد پژو ۲۰۷ عیب‌جویی کرد.

غربیلک فرمان نسبت به گذشته حالتی جذاب‌تر دارد و به همراه کلیدهای کنترل، تا حدودی مجلل‌تر جلوه می‌کند. رودری‌ها نیز تفاوت چندانی با پژو ۲۰۶ ندارند و تقریبا همان فرم قدیمی را در معرض دید قرار می‌دهند.

در سوی دیگر میدان، mvm315 پلاس دست به یک خانه‌تکانی اساسی زده و کل مجموعه داشبورد و غربیلک فرمان را به‌ طور کامل تغییر داده است. سبک طراحی داخلی 315 پلاس زیباتر است و المان‌های جوان‌پسندانه و نوین بیشتری در آن مشاهده می‌شود. سطح کیفی متریال کابین هر دو خودرو، چندان دل‌چسب به‌نظر نمی‌رسد و حتی باید گفت پژو ۲۰۷های جدید نسبت به مدل‌های قدیمی‌تر، شاهد افت کیفیت نیز بوده‌اند.

یکی دیگر از بخش‌هایی که رقیب چینی بر حریف فرانسوی چیره می‌شود، ظرفیت فضای داخلی به‌ویژه صندلی‌های عقب آن است که به دلیل بهره‌مندی از فاصله محوری بزرگتر، محیطی جادارتر به سرنشینان خود اهدا می‌کند. درمجموع، باید عنوان داشت که کابین ام وی ام ۳۱۵ پلاس به دلیل بهره‌مندی از طراحی نسبتا مدرن و فضای بیشتر، برنده مقایسه پژو ۲۰۷ با ام وی ام ۳۱۵ پلاس در بخش طراحی داخلی خواهد بود.

مقایسه پژو ۲۰۷ با mvm315 پلاس از نظر فنی

این دو هاچ‌بک در بخش فنی، مشابهت زیادی با یکدیگر دارند و نمی‌توان تفاوت فاحشی بین قوای محرکه ام وی ام ۳۱۵ پلاس و پژو ۲۰۷ مشاهده کرد. هر دو مدل، قوای محرکه خود را از پیشرانه‌های چهارسیلندر تنفس طبیعی با حجم‌های تقریبا مشابه دریافت می‌کنند؛ به‌نحوی‌که پژو ۲۰۷ مجهز به موتور TU5 قادر به تولید 105 اسب‌بخار قدرت و 142 نیوتن‌متر گشتاور خواهد بود. این میزان نیرو، توسط گیربکس چهارسرعته اتوماتیک به محور جلو ارسال خواهد شد و در نمونه دستی پژو ۲۰۷ نیز، وظیفه انتقال نیرو به یک گیربکس ۵سرعته سپرده شده است.

از طرف دیگر، mvm315 به‌واسطه برخورداری از پیشرانه ۱.۵ لیتری، توان تولید ۱۰۷ اسب‌بخار قدرت و ۱۴۰ نیوتن‌متر گشتاور را دارد. این خودرو نیز مشابه پژو ۲۰۷ از یک گیربکس چهارسرعته اتوماتیک به‌منظور انتقال نیرو به چرخ‌های جلو بهره می‌برد؛ با این تفاوت که اثری از گیربکس دستی ۵ سرعته در ام وی ام ۳۱۵ جدید مشاهده نمی‌شود.

مدل خودرو

پژو 207

ام وی ام 315 پلاس

پیشرانه

۴ سیلندر

۴ سیلندر

حجم موتور

1587 سی‌سی

1497 سی‌سی

حداکثر قدرت

105 اسب‌بخار

107 اسب‌بخار

حداکثر گشتاور

142 نیوتن‌متر

140 نیوتن‌متر

گیربکس

4 سرعته اتوماتیک – 5 سرعته دستی

۴ دنده اتوماتیک

مصرف سوخت (ترکیبی)

6.6 (دستی) / 7.1(اتوماتیک) لیتر در 100 کیلومتر

7.3 لیتر

شتاب صفرتاصد

11.6 (دستی) – 12.6(اتوماتیک) ثانیه

12.5 ثانیه

حداکثر سرعت

190 کیلومتر بر ساعت

170 کیلومتر بر ساعت

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: مدیران خودرو طراحی داخلی مقایسه پژو نیوتن متر اسب بخار پژو ۲۰۷ پژو ۲۰۶ هاچ بک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۸۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول

خودرو

قیمت کارخانه(تومان)

قیمت بازار آزاد(تومان)

آریسان ۲ (ارتقا یافته)

۴۱۳.۷۱۳.۰۰۰

۴۷۰.۰۰۰.۰۰۰

اطلس G دنده‌ای

۳۹۹.۷۳۱.۰۰۰

۵۹۵.۰۰۰.۰۰۰

پراید  SE۱۵۱

۲۳۶.۰۳۴.۰۰۰

۳۴۶.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU۵P (ارتقایافته)

۶۰۲.۷۳۵.۰۰۰

۹۶۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو ۲۰۷ TU۳

۳۲۳.۸۰۳.۰۰۰

۶۸۵.۰۰۰.۰۰۰

پژو پارس ELX-XUYP

۳۳۳.۸۹۷.۰۰۰

۷۵۵.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک ۷۲

۴۹۰.۵۸۵.۰۰۰

۹۹۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا اتوماتیک LXv۴

۶۸۱.۴۳۴.۰۰۰

۱.۲۳۰.۰۰۰.۰۰۰

تارا دنده‌ای پلاس ۶ سرعته

۵۸۰.۱۲۰.۰۰۰

۸۶۵.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس EFY اتوماتیک توربو آپشنال

۶۹۲.۱۶۶.۰۰۰

۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰

دناپلاس اتوماتیک توربو ساده

۵۴۵.۱۰۰.۰۰۰

۱.۰۱۰.۰۰۰.۰۰۰

رانا پلاس  (ارتقا یافته)

۲۲۵.۷۶۷.۰۰۰

۶۴۵.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس بنزینی

۶۱۶.۸۹۰.۰۰۰

۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد پادراپلاس دوگانه سوز

۶۶۲.۸۹۰.۰۰

۷۶۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد کارون

۷۱۰.۱۹۰.۰۰۰

۸۵۰.۰۰۰.۰۰۰

زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز

۵۵۳.۶۲۰.۰۰۰

۶۶۰.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای بنزینی

۳۲۳.۷۵۷.۰۰۰

۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S دنده‌ای دوگانه سوز

۲۸۳.۱۶۲.۰۰۰

۴۷۰.۰۰۰.۰۰۰

ساینا S اتوماتیک

۳۳۰.۹۶۶.۰۰۰

۵۱۰.۰۰۰.۰۰۰

سمند سورن پلاس XUYP  بنزینی

۴۵۹.۱۸۸.۰۰۰

۶۵۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G اتوماتیک CVT

۶۴۹.۰۷۸.۰۰۰

۸۶۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین G دنده‌ای

۴۳۵.۱۹۹.۰۰۰

۷۶۵.۰۰۰.۰۰۰

شاهین GL دنده‌ای

۴۲۳.۷۴۲.۰۰۰

۷۳۰.۰۰۰.۰۰۰

کارا تک کابین ۲ لیتر

۴۸۱.۸۲۹.۰۰۰

۶۷۰.۰۰۰.۰۰۰

کارا دو کابین ۲ لیتر

۵۱۶.۷۷۲.۰۰۰

۸۲۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک LGXR  دنده‌ای

۳۷۹.۸۴۴.۰۰۰

۴۶۲.۰۰۰.۰۰۰

کوییک R  پلاس اتوماتیک

۳۳۸.۴۸۴.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک S دنده‌ای

۲۸۱.۰۵۹۲.۰۰۰

۴۴۵.۰۰۰.۰۰۰

کوییک SR  دنده‌ای

۲۹۲.۶۲۸.۰۰۰

۴۴۰.۰۰۰.۰۰۰

کوییک اتوماتیک پلاس

۳۳۶.۸۱۷.۰۰۰

۵۳۵.۰۰۰.۰۰۰

دیگر خبرها

  • مقایسه دوربین وان پلاس 12 در مقابل آیفون 15 پرو! (فیلم)
  • قیمت خودرو امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت رانا در بازار امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار +جدول
  • قیمت خودرو‌های ایران خودرو امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ سقوط آزاد قیمت تارا و ۲۰۷
  • قیمت خودرو امروز ۵ اردیبهشت+ جدول