Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن کامیار تهیه‌کننده و کارگردان سینما با اشاره به اینکه کار تدوین فیلم سینمایی «زمستان بود» به تهیه‌کنندگی او آغاز شده است، درباره نحوه برگزاری جشنواره سی ونهم فیلم فجر نکاتی را مطرح کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، بهمن کامیار تهیه‌کننده فیلم سینمایی «زمستان بود» به کارگردانی وحید پرشاد در گفتگویی درباره آخرین وضعیت این پروژه گفت: به تازگی فیلمبرداری این اثر به پایان رسیده و وارد مرحله تدوین شده از همین رو تمام سعی ما بر این است که کار‌های فنی «زمستان بود» به نحوی پیش برود که برای حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر آماده شود در واقع در نظر داریم فرم حضور در این رویداد سینمایی را پر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامیار بیان کرد: «زمستان بود» داستان مادری است که برای کشف اتفاقات و حواشی که حول محور دخترش در تهران به وجود آمده است سفری را آغاز می‌کند و در نهایت نقاط و مطالب پنهانی برایش روشن می‌شود درواقع این فیلم داستان یک سفر شهودی برای مادری است که نگران فرزندش است.

کارگردان «مرداد» با اشاره به روند ساخت «زمستان بود» توضیح داد: ما برای «زمستان بود» چند مرحله پیش‌تولید انجام دادیم، اما به دلایل مختلف از جمله کرونا و تداخل برنامه کاری بازیگران، دو مرحله پیش‌تولید را متوقف کردیم، ولی با توجه به اینکه وحید پرشاد دوست داشت حتماً فیلم را تولید کند، ساخت آن را آغاز کردیم. البته با رعایت پروتکل‌های بهداشتی کار را به نحوی پیش بردیم که با کمترین آسیب همراه شد، خوشبختانه عوامل هم خیلی خوب موارد بهداشتی رعایت کردند ضمن اینکه امکانات هم فراهم بود و بدون هیچ آسیبی فیلمبرداری کار تمام شد. این را هم باید عنوان کنم که وحید پرشاد پیش از این چند فیلم بلند ساخته بود، اما آثارش مجوز ویدئویی داشتند یعنی و «زمستان بود» هرچند تجربه اول تو در زمینه فیلمسازی بلند محسوب نمی‌شود، اما اولین فیلم بلند او با پروانه سینمایی است.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت: با توجه به شرایطی فعلی سی و نهمین جشنواره فیلم فجر متفاوت‌تر از هر دوره دیگری برگزار خواهد شد، چون تعداد فیلم‌های متقاضی و آماده شده مثل سال‌های قبل نخواهد بود. ما پیش از این هرساله چیزی حدود صد فیلمِ متقاضی حضور در جشنواره را داشتیم، ولی امسال به دلیل شرایط کرونایی روند تولید تعدادی از فیلم‌ها در مراحل پیش تولید و حتی بعدتر از آن متوقف شد و بالطبع شرایط حضور در جشنواره ندارند. اما با توجه به اینکه امسال این رویداد سینمایی هیأت انتخاب ندارد باید ببینیم اساساً ساز و کار ورود به جشنواره به چه شکل خواهد بود. از طرفی بخش نگاه نو دیگر وجود ندارد و با توجه به اینکه اکران برای عموم مردم هم نداریم پس جایزه بهترین فیلم از نگاه مردم را هم نخواهیم داشت. در هر صورت فکر می‌کنم با توجه به اینکه سال آخر دولت فعلی است، دوستان ترجیح داده‌اند جشنواره را به هر صورت و به هر شکل برگزار کنند، ولی به نظرم اگر قرار بر این باشد که فیلم‌ها نمایش داده نشوند فکر نمی‌کنم جشنواره قابل اعتنایی داشته باشیم.

کامیار ادامه داد: ما در هر صورت حضور در جشنواره را مغتنم می‌شماریم، ولی بحث من درباره جایگاه جشنواره فیلم فجر و شأن آن در میان جشنواره‌های فرهنگی و هنری است که به عنوان سرآمد آن‌ها شناخته می‌شود بنابراین وقتی این جشنواره از آن رونق، آن جایگاه و آن شأن و شخصیت برخوردار نباشد، این امر روی بقیه جشنواره‌ها و رویداد‌های فرهنگی و هنری هم تأثیر می‌گذارد من امیدوارم همت اصلی برگزارکنندگان جشنواره بر این باشد که حداقل بتوانند برای اهالی رسانه و منتقدان ساز و کاری را فراهم کنند که فیلم‌ها برای آن‌ها به نمایش گذاشته شود. واقعیت این است که اگر فیلم‌ها صرفاً توسط هیأت داوران دیده شود، اتفاق جذابی نخواهد افتاد.

وی تاکید کرد: به هر حال یکی از کارکرد‌های فجر برای ما فیلمسازان این است که فیلم بعد رسانه‌ای و تبلیغات پیدا می‌کند و نگرشی که رسانه‌ها در آن ایام نسبت به فیلم دارند باعث می‌شود که آثار در اکران موفقیت بیشتری داشته باشند بنابراین اگر قرار است فیلم‌ها برای اهالی رسانه و منتقدان نمایش داده نشوند به نظرم دیگر کار جشنواره به خوبی انجام نمی‌شود و برگزاری آن بیشتر یک رفع تکلیف و یک ادعا می‌شود که بگویند جشنواره را در چنین شرایطی هم برگزار کردیم.

این تهیه‌کننده و کارگردان سینما در پایان درباره دیگر فعالیت‌های خود گفت: در تیرماه در مقام کارگردان، پیش تولید «یک بغل دریا» را شروع کردم، اما ما به موج دوم کرونا خوردیم و کار را تعطیل کردیم به این امید که بتوانیم در مهر و آبان ماه کار‌ها را از سر بگیریم، ولی متأسفانه موج سوم کرونا آغاز شد که شدیدتر بود. پس با توجه به اینکه در مراحل پیش تولید بودیم ترجیح ما این بود که دست نگه داریم تا اوضاع و احوال بهتر شود بنابراین در صورت مساعد بودن شرایط کار تولید «یک بغل دریا» را در زمستان آغاز می‌کنیم.

منبع: مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهمن کامیار جشنواره سی و نهم فجر فجر سینمایی فیلم زمستان جشنواره فیلم فجر پیش تولید فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۸۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان

هشتمین کنگره علمی‌پژوهشی دانش‌آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

به گزارش، خبرگزاری ایمنا از اصفهان، حمزه چاوشی، دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی، اظهار کرد: هشتمین کنگره علمی-پژوهشی دانش آموزی جشنواره خوارزمی با ارائه دستاوردهای پژوهشی در کاشان برگزار شد.

وی افزود: این کنگره علمی-پژوهشی با حضور بیش از ۱۲۰ دانش‌آموز پسر برگزار شد و از بین ۵۵ طرح ارائه شده، پس از ۲ نوبت داوری، ۳۵ طرح پژوهشی در زمینه‌های مختلف علوم ریاضی-علوم تجربی و علوم انسانی برای حضور در کنگره انتخاب شد.

دبیر علمی کنگره ملی خوارزمی خاطرنشان کرد: این جشنواره با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش‌آموزان و تقویت روحیه خود باوری و اعتماد به نفس و کار گروهی برگزار شد

چاوشی تصریح کرد: ساخت گلخانه هوشمند، ساخت دستگاه تولید نخ پلاستیکی، ساخت و بررسی دهان‌شویه گیاهی بر ضد باکتری استرپتوکوکوس موتانس، رنگ بری از پساب‌های کارخانجات نساجی کاشان، بررسی گیاه خارمریم بر شاخص‌های کبد چرب، ساخت ماشین هوشمند، تأثیر آموزش تفکر انتقادی بر خودکار آمدی تحصیلی و انگیزشی تحصیلی دانش آموزان متوسطه اول کاشان از جمله طرح‌های ارائه شده در این کنگره است.

وی اضافه کرد: طرح‌های بر گزیده این جشنواره به جشنواره طرح‌های پژوهشی مدارس سمپاد کشور معرفی می‌شوند.

به گزارش ایمنا؛ هشتمین کنگره علمی-پژوهشی خوارزمی با هدف شناسایی علایق و استعدادهای دانش آموزان در دوره اول متوسطه در دانشگاه آزاد اسلامی در دو قسمت سخنرانی و ارائه پوستر برگزار شد.

کد خبر 751106

دیگر خبرها

  • جشنواره کن در کما
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • برگزاری جشنواره نوجوان خوارزمی
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • برگزاری جشنواره منتظران در دیار علم و فرهنگ
  • تصاویر جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانی + جزئیات
  • جشن تکلیف ۲ هزار دختر افغانستانی
  • برگزاری هفتمین جشنواره ملی اشکواره حسینی در مازندران
  • برگزاری جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد در بافق
  • برگزاری اولین جشنواره ی خوشنویسی امیرنظام گروسی