Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@03:00:40 GMT

وقف با چاشنی هسته ای؛ مزرعه ای که در آن طلا می روید

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۱۰۴۲

وقف با چاشنی هسته ای؛ مزرعه ای که در آن طلا می روید

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: ۵۴ سال از زندگی مشترکشان می‌گذرد و با آن فرزندی ندارند اما سعی کردند با اقدامی خیرخواهانه نامشان را در تقویم روزگاز ثبت کنند. همه چیز از آن جمعه سیاه آغاز شد که دست دژخیمان به خون دانشمند هسته‌ای ایران آلوده شد.

زن و مرد رضایت را ازیکدیگر را در کار خیر جستجو می‌کنند و معتقدند چون مال و منال را خداوند عطاء کرده بهتراست در راه رضایش صرف کنند، این بود که شدند واقف، واقفانی از جنس هسته‌ای.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صاحب چندین هکتار مزرعه شالیزاری، کارخانه شالیکوبی و خانه سرایی هستند که قرار شد درآمدهای حاصله از آن را برای کمک به دانش آموزان محروم و تحصیلشان صرف کنند، همچنین برگزاری مناسبت‌های مذهبی، کمک به توسعه بهداشت ودرمان و جاده سازی از دیگر نیات آنان بوده است.

با ترور شهید فخری زاده، حاج علی محمدپور ساکن روستای شیرکلای نور تصمیم گرفت پنج هزار مترمربع از مزرعه اش را برای توسعه و تحقیق دانش هسته‌ای وقف کند و عوائد این موقوفه را در راستای ترویج وتحکیم تحقیقات در پارک علم و فناوری و امور دانش بنیان با اولویت امور هسته‌ای وقف کرد.

می‌گوید زندگی و مال و جانم را وقف کرده‌ام تا برای اسلام و دین هزینه شود و اگر دشمنان سردار سلیمانی و فخری زاده را از ما گرفتند ما نیز با وقف مالمان دنبال رو آنان هستیم تا اسلام و دین را نجات دهیم.

ارزش موقوفات حاج علی محمدپور ۳۰۰ میلیارد ریال است تاصرف امور خیرخواهانه از جمله توسعه و تحقیق دانش هسته‌ای شود. فارسی را خوب حرف نمی‌زند با همان لهجه شیرین مازندرانی صحبت می‌کند و چنان گرم تحویل مان می‌گیرد که انگار سال‌های سال من را می‌شناسد.

درباره انگیره اش برای وقف هسته‌ای سخن می‌گوید و ادامه می‌دهد با شهادت شهید فخری زاده سعی کردم در نیتم این شهید والامقام را مدنظر قرار دهم چرا که وی جانش را وقف اسلام و مسلمین کرد و من هم اگر خدا بخواهد می‌خواهم مالم را صرف این راه کنم.

با شهادت شهید فخری زاده سعی کردم در نیتم این شهید والامقام را مدنظر قرار دهم چرا که وی جانش را وقف اسلام و مسلمین کرد و من هم اگر خدا بخواهد می‌خواهم مالم را صرف این راه کنم می‌گوید قرار است عوائد و درآمد موقوفاتم صرف توسعه و تحقیق دانش فناوری بویژه در مناطق محروم نور و چمستان شود.

با تمام تواضع و فروتنی کارش را کوچک می‌شمارد و آن را ناچیز جلوه می‌دهد و ادامه می‌دهد این کار در مقابل کار بزرگی که دانشمندان هسته‌ای به ویژه شهید فخری زاده و سردار سلیمانی انجام داده‌اند، ناچیز و کوچک است.

حاج آقا محمدپور با عنوان اینکه همسرم نیز برای وقف در امور هسته‌ای و دانش صلح آمیز نیت کرده است، تصریح کرد دانش هسته‌ای در همه چیز از جمله درمان بیماری‌ها و توسعه فناوری‌ها کاربرد دارد و امیدوارم توانسته باشیم کاری اندک دراین راه انجام داده باشم.

وی با اشاره به محرومیت‌های منطقه نور و چمستان و روستایی که در آن ساکن است، ادامه می‌دهد یک متولی برای وقف درنظر گرفتم و بعد از فوت من این نیت اجرا می‌شود.

وی به کسانی که دارای تمکن مالی هستند توصیه کرد از خیر دنیوی و اخروی وقف عقب نمانند و مالشان را در راه رضای خدا هزینه کنند و ادامه داد من با خدا معامله کرده‌ام زیرا تمام زندگی هدیه خداوند است و باید بهره برداری اخروی نیز از آن داشته باشیم.

این وقف نوری یادآور شد: هر کاری که انجام می‌دهیم جزئی از پرونده اخری و عاقبتی است تا خداوند در قیامت شفاعت ما را کند.

حاج آقا محمدپور اگرچه در دنیا از داشتن فرزندی که ثمره زندگیش باشد محروم است اما با این کار خیرخوانه و بزرگ نامش را در تقویم روزگار فراموش کار برای همیشه ثبت کرد.

ثبت چهار وقف مجزا

مسئولیت و تولیت موقوفه حاج آقای محمدپور به برادرزاده همسرش سپرده شده است، عطاء اله نوری پور متولی موقوفه می‌گوید حاج آقای محمدپور دو هکتار زمین، دو دانگ کارخانه شالیکوبی و خانه سرا و ساختمان مسکونی را در قالب چهار موقوفه وقف کرده است.

وی افزود: طبق نیت یک هکتار زمین کشاورزی، دو دانگ کارخانه شالیکوبی را صرف برپایی امور مذهبی به نیت چهارده معصوم اعم از ولادت، شهادت، ساخت و سازهای حرم و امور مربوط به اهل بیت و عام المنفعه شامل ساخت پل، جاده، کمک به مستمندان، درمان بیماران لاعلاج، تأمین جهیزیه نوعروسان، کمک به دانش آموزان نیازمند و حوزه‌های علمیه وقف کرده است.

وی ادامه داد: پنج خویز از یک هکتار دیگر زمین کشاورزی را صرف امور مذهبی از جمله به نیت حضرت ابوالفضل العباس (ع) وقف کرده و پنج خویز دیگر را صرف توسعه و تحقیق امور هسته‌ای، پارک علم و فناوری، کمک به دانشگاه‌های منطقه با اولویت دانشگاه‌های نور و چمستان و امور هسته‌ای وقف کرده است.

نوری پور ادامه داد: چون وقف پس از شهادت دانشمند هسته‌ای شهید فخری زاده صورت گرفت، به نیت این شهید والامقام این کار خداپسندانه را انجام داد و قرار شد خانه سرا در زمینه امور عام المنفعه صرف شود.

متولی موقوفه یادآور شد: وقف یک هکتار زمین کشاورزی و کارخانه پس از پایان عمر بابرکت حاج آقای محمدپور عملی می‌شود و وقف خانه سرا نیز پس از پایان عمر بابرکت همسر واقف اجرایی می‌شود.

در عین حال حجت الاسلام توپا حیدری رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان نور نیز در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه این وقف به نیت‌های مختلف از جمله عزاداری، اعیاد چهارده معصوم و حضرت قمر بنی هاشم و امور عام المنفعه وقف شده است، افزود: پس از شهادت شهید فخری زاده پنج هزار مترمربع زمین را وقف کردند تا عوائد آن صرف ترویج و توسعه تحقیقات پارک علم و فناوری، امور دانش بنیان با اولویت امور هسته‌ای خرج شود.

وی با بیان اینکه ثبت وقف پس از شهادت شهید فخری زاده صورت گرفته است، یادآور شد: به گفته واقف، سردار فخری زاده و شهید سلمانی جانشان را برای حفظ نظام و تقویت دین داده‌اند و ما نیز در ادامه راه شهدا و همسو با حرکت این شهدا، مالمان را وقف می‌کنیم.

وی شمار موقوفات ثبت شده طی سال جاری را هفت مورد بیان کرد و گفت: یکی از وقف‌ها دارای ۷۰ میلیارد تومان و وقف حاج آقای محمدپور ۳۰ میلیارد تومان ارزش مالی دارد.

حجت الاسلام توپا حیدری یادآور شد: وقف هسته‌ای ثبت شده در شهرستان اولین وقف با این نیت در سطح استان و کشور است.

سوق دادن وقف به امور جدید ونیازهای روز جامعه همواره مورد تاکید علما و کارشناسان دینی است و اقدام واقف نوری نیز در راستای ترویج و توسعه امور دانش بنیان و دانش صلح آمیز هسته‌ای صورت گرفته است.

کد خبر 5093180

منبع: مهر

کلیدواژه: وقف اداره کل اوقاف مازندران ترور دانشمندان هسته ای ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر آیت الله یزدی کرمانشاه شیوع کرونا گرگان شهرکرد عکس استانها بارش برف شهرستان کرج محدودیت های کرونایی مجلس شورای اسلامی شهادت شهید فخری زاده توسعه و تحقیق امور هسته ای یادآور شد هسته ای وقف کرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۱۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین، در دهه پنجاه مهم‌ترین شمایل معلم پرویز فنی‌زاده در «رگبار» بود و در اواخر این دهه فرامرز قریبیان در «جنگ اطهر» نقش معلم انقلابی را ایفا کرد. شاید بتوان گفت تنها در دهه شصت تعداد قابل توجهی کاراکتر معلم به فیلم‌های ایرانی راه پیدا کردند؛ از خسرو شکیبایی در فیلم «رابطه» تا هما روستا در فیلم «پرنده کوچک خوشبختی» و علی نصیریان در «جاده‌های سرد» و مجید مجیدی در فیلم «شنا در زمستان»، چند نمونه از پرداختن سینمای دهه شصت به شخصیت‌های معلمند. از دهه هفتاد از تعداد فیلم‌هایی که معلم‌ها در آنان نقش محوری ایفا می‌کردند، کاسته شد. آنچه پیش رو دارید مروری است بر ۵معلم به‌یادماندنی سینمای ایران در طول ۵دهه.

دهه پنجاه؛ آقای حکمتی (پرویز فنی‌زاده در فیلم «رگبار»)


به‌یادماندنی‌ترین تصویر معلم در سینمای قبل از انقلاب که معمولا عنایتی به حرفه معلمی نشان نمی‌داد. در فیلم «رگبار» آقای حکمتی معلمی است که به محله‌ای در جنوب شهر آمده است. مدرسه مهم‌ترین و محوری‌ترین لوکیشن فیلم «رگبار» است و فیلمساز تصویری دقیق و پرجزئیات از فضای آموزشی مدارس در ابتدای دهه پنجاه ارائه می‌دهد. اداره‌کردن کلاسی شلوغ با پسربچه‌هایی شیطان مهم‌ترین مشکل آقای حکمتی در نیمه اول فیلم است‌. فیلم با علاقه‌مندی آقای حکمتی به عاطفه، خواهر یکی از دانش‌آموزان، وارد فضایی عاطفی می‌شود و درنهایت هم با انتقال از مدرسه و ترک محله به پایان می‌رسد. معمولا به انبوه تمثیل‌ها و استعاره‌ها در فیلم «رگبار» اشاره می‌شود و آنچه کمتر به آن توجه شده، تصویر ملموس معلمی است که نمی‌خواهد تن به آنچه هست بدهد. آقای حکمتی یکی از ملموس‌ترین غریبه‌هایی است که نویسنده و کارگردان «رگبار» در طول دوران فعالیت هنری‌اش آفریده است.

دهه۶۰؛ بیژن امکانیان در «دبیرستان»


علی ناصری، معلم زیست‌شناسی در فیلم «دبیرستان» (۱۳۶۶) با ایفای نقش بیژن امکانیان، در دهه‌ای که تعداد زیادی از شخصیت‌های سینمای ایران معلم بودند، به چند دلیل شاخص و به‌یادماندنی است؛ معلمی که خود سابقه اعتیاد داشته و مثل بیشتر معلم‌های سینمای ایران در دهه شصت آرمانگراست و می‌کوشد شاگردانش را از دام اعتیاد بیرون بکشد. فیلم به‌عنوان ملودرامی تلخ، یکی از موفق‌ترین آثار سینمای ایران در دهه شصت است که سال۶۶ سینماروهای زیادی را در شهرستان‌ها جذب سینما کرد. شخصیت سمپاتیک معلم و نحوه برخورد و تعاملش با شاگردان و چهره بیژن امکانیان به‌عنوان یکی از بازیگران مهم دهه شصت، تصویری از «دبیرستان» برای سینماروهای دهه شصت ساخت که دوست‌داشتنی و تأثیرگذار بود.

رامین پرچمی در «ضیافت»(۱۳۷۴)


رامین پرچمی در فیلم «ضیافت» تنها کسی از رفقای دبیرستانی است که از محله‌اش نمی‌رود و نخستین نفری هم هست که به کافه ماطاووس می‌آید تا به عهدی که سال‌ها پیش با رفقا بسته‌اند وفادار باشد. بین شخصیت‌های فیلم «ضیافت»، رامین پرچمی معلم است؛ معلمی که سطح زندگی‌اش از همه رفقا پایین‌تر است و ازدواج نکرده و راز علاقه‌اش به منیر خواهر عبد(پارسا پیروزفر) را هم مکتوم نگاه داشته است. در فیلمی که فرصت کافی برای پرداختن به همه حاضران در کافه ماطاووس ندارد و از نیمه دوم بیشتر بر علی یزدانی (فریبرز عرب‌نیا) و رامین (بهزاد خداویسی) متمرکز است، شخصیت رامین پرچمی به‌عنوان معلمی شریف بیشتر در یادها می‌ماند؛ معلمی که پاسدار رفاقت است و گذشته را فراموش نکرده است.

رضا عطاران در «ورود آقایان ممنوع»۱۳۸۹


تصویری طنز آمیز از معلم در فیلمی کمدی که پرفروش و پرتماشاگر از کار درآمد. رضا عطاران در «ورود آقایان ممنوع» تصویری از معلم در سینمای ایران به نمایش می گذارد که مسبوق به سابقه نبود.مدیر یک مدرسه دخترانه خصوصی با ورود آقایان به مدرسه خود شدیداً مخالف است، اما وقتی دبیر شیمی دانش آموزان المپیادی به علت زایمان، شش ماه مرخصی می‌گیرد، مجبور می‌شود تا یک دبیر جایگزین به دبیرستان بیاورد؛ ولی تلاش وی برای یافتن دبیر المپیاد زن در میانه سال تحصیلی بی‌فایده است و وی مجبور است یک مرد را به عنوان تنها گزینه بپذیرد تا از رقابت المپیاد جا نماند اما ورود این آقای معلم مجرد و بی‌دست‌وپا، و شیطنت دختران دانش‌آموز، و تجرد خانم مدیر جدی و بداخلاق که تا به حال خواستگاری نداشته، باعث ایجاد اتفاقات بسیار خنده داری می‌شود. دختران دانش‌آموز دست به یکی کرده و با کمک پدر یکی از دانش آموزان، اردویی را تدارک می‌بینند تا این دو مجرد میانسال را در روبه‌روی یکدیگر قرار دهند. رضا عطاران در «ورود آقایان ممنوع» یکی از بامزه ترین شخصیت های معلم سینمای ایران را ساخته است.


 منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • استقبال مردم و مسئولان استان ایلام از ورود پیکر شهید«فیضی زاده»
  • پیکر مطهر شهید «محمد شفیع فیضی زاده» وارد ایلام شد
  • ورود پیکر شهید محمد شفیع فیضی زاده به ایلام
  • 90 درصد «ناریا» با محوریت یک شهید هسته‌ای تصویربرداری شد
  • فوت‌وفن تهیه دلمه برگ مو / ترکیب سبزی دلمه برگ مو؛ برای نرم و ترد شدن برگ‌های مو چه کنیم؟
  • تجلیل از ۸۰ خادم قرآنی در امام زاده نرمی اصفهان
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • ۵ معلم از ۵ دهه سینمای ایران؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران 
  • قرار است در پارک‌های تهران هتل بِروید یا چرخه رانت‌خواری بچرخد؟/ «شهرداری همان هتل نیمه‌کاره را بسازد، چرا می‌خواهد هتل جدید بسازد؟»
  • ۵ معلم از ۵ دهه ؛ از پرویز فنی‌زاده تا رضا عطاران