Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا یوسفی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار کرد: با شیوع ویروس کرونا بحث رعایت پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای تولیدی به جدیت دنبال شده و به صورت روزانه و مستمر رصد لازم از سوی بازرسان انجام می‌شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با اشاره به اینکه کارگران روزانه توسط پزشکانی که در واحدهای درمانی حضور دارند تب سنجی می‌شوند، گفت: شهرستان‌های زنجان و ابهر بیشترین مبتلایان به بیماری کرونا در استان زنجان را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه با توجه به گزارش‌های بازرسی از کارگاه‌ها شاهد رعایت حداکثری پروتکل‌های بهداشتی در سرویس‌های ایاب و ذهاب کارگران واحدها هستیم، اضافه کرد: در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خصوص کارگران، مطابق با فصل مجازات‌های قانون کار برخورد قانونی با کارفرمایان صورت می‌گیرد.

یوسفی با اشاره به تشکیل همیاران سلامت در واحدهای تولیدی بیان کرد: اقدامات شاخص همیاران سلامت در واحدهای تولیدی شامل تب سنجی و سنجش اکسیژن خون و علائم مشخصه بیماری، گشت کنترلی در واحدها، شارژ ظروف مواد ضدعفونی کننده، گندزدایی محوطه مسیرها، سرویس‌های ایاب و ذهاب، سرویس‌های بهداشتی، ساختمان‌ها، سالن‌ها، دستگیره‌ها، سطوح دستگاه‌ها و ضدعفونی کردن خودروهای باری و کنترل سلامت رانندگان است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان در ادامه از انجام 5 هزار و ۳۲۰ مورد بازرسی از واحدهای تولید استان زنجان خبر داد و گفت: از ابتدای سال ۹۹ تاکنون نیز، به ۳۵۷ واحد تولیدی به منظور رعایت استانداردها و پروتکل‌های بهداشتی اخطار داده شده است.

وی تصریح کرد: همچنین به منظور رعایت بهتر پروتکل‌ها، در تمام واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی استان ماسک و اقلام بهداشتی رایگان در اختیار کارگران قرار می‌گیرد.

یوسفی همچنین به بحث پرداخت وام مرحله دوم کرونا نیز اشاره کرد و گفت: افرادی که در نوبت قبل، وام کرونای معیشتی دریافت کرده‌اند و درآمد ثابت ندارند، مشمول این وام هستند.

وی تأکید کرد: افراد دارای درآمد ثابت از جمله کارمندان دولت، شرکت‌های دولتی یا نهادهای عمومی غیردولتی، بازنشستگان، بیمه‌پرداز سازمان تامین‌اجتماعی یا سایر صندوق‌های بازنشستگی شامل این طرح نیستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: در این مرحله نیز باز پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه یک میلیون تومانی با نرخ کارمزد ۴ درصد با اقساط ۳۰ ماهه و از منابع یارانه معیشتی ماهیانه خانوار (همانند وام یک میلیون تومانی نوبت اول) خواهد بود.

انتهای پیام/73005/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان کارگران رفاه اجتماعی سلامت محمدرضا یوسفی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان زنجان پروتکل های بهداشتی واحدهای تولیدی استان زنجان پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۱۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  گلشنی منفرد از احیای ۱۵ واحد تولیدی در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت:برای راه اندازی این تعداد واحد صنعتی ۷۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان صورت گرفته بود که با احیای آنها زمینه اشتغال برای هزار و ۸۲۵ نفر فراهم شد.

وی افزود: عمده مشکلات واحد‌های صنعتی استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است.


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص احیای واحد‌های معدنی استان، ادامه داد: هفت واحد معدنی نیز در استان زنجان با سرمایه گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیاء شده که زمینه اشتغال ۵۵ نفر را فراهم کرده است.

گلشنی منفرد همچنین مهمترین مشکل واحد‌های معدنی راکد استان را فقدان اکتشاف اصولی و دریافت نکردن پروانه، نداشتن صلاحیت دارنده پروانه فعالیت و معارضان محلی دانست.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان، گفت:طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: میزان صادرات استان طی امسال بر مبنای واحد‌های تولیدی دارای کارت بازرگانی و مستقر، ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شده است.

گلشنی منفرد ادامه داد: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده و در سال جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار دولت است
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • بازدید جمعی از معاونین و مدیران شرکت توزیع نیروی برق استان فارس از واحد‌های مختلف شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی 
  • پنج هزار و ۵۵۸ متقاضی واحدهای مسکن ملی در زنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • ۵۵۵۸متقاضی واحدهای مسکن ملی درزنجان تحت پوشش نهادهای حمایتی هستند
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • آبرسانی به واحدهای تولیدی سردشت دزفول+فیلم
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد