Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-09@02:03:09 GMT

توصیه توریستی روس‌ها به ایران

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۲۰۸۹

توصیه توریستی روس‌ها به ایران

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از دنیای اقتصاد؛ هرچه بازار توریسم فعال باشد درآمد ارزی نیز افزایش پیدا خواهد کرد و همچنین اشتغال‌زایی نیز در کشور رخ خواهد داد. از سوی دیگر روسیه یکی از همسایگان فعال ایران به لحاظ همکاری اقتصادی-سیاسی محسوب می‌شود، بنابراین گسترش همکاری با روس‌ها در بازار گردشگری می‌تواند توسعه اقتصادی قابل‌توجهی را به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که مسوولان بخش‌های مختلف گردشگری روسیه به‌صورت آنلاین حضور داشتند، عنوان کردند: ایران دارای جاذبه‌های گردشگری بی‌شماری است که همین جاذبه‌ها در کنار پتانسیل فرهنگی که وجود دارد می‌تواند موجب جذب بیشتر گردشگران روس شود اما برای تحقق این امر ایران باید جاذبه‌های خود را در قالب محتواهای متنوعی در فضای مجازی منتشر کند تا مقاصد مختلف گردشگری در ایران به خوبی برای گردشگران سایر کشورها معرفی شود.

علی‌اکبر عبدالملکی رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در این نشست گفت: درحال‌حاضر دنیا در انقلاب تکنولوژی به‌سر می‌برد به‌طوری‌که در هر لحظه می‌توانیم در مکان‌های مختلف حضور داشته باشیم که نمونه آن جلساتی است که این روزها به علت شیوع ویروس کرونا از طریق فضای مجازی برگزار می‌کنیم. بنابراین با توجه به روندی که تکنولوژی در پیش گرفته صنعت گردشگری در هر کشور نیز می‌تواند با تکیه بر این تکنولوژی رشد قابل‌توجهی کند. درحال‌حاضر نیز ایران و روسیه همکاری‌های خوبی در بخش‌های مختلف با یکدیگر دارند که یکی از این بخش‌ها بازار گردشگری است.

شهرام خاصی‌پور، نماینده معاونت بین‌الملل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران هم در این نشست گفت: توسعه بازار گردشگری توسعه اقتصادی را به همراه دارد زیرا زمانی که توریست‌‌ها وارد سایر کشورها می‌شوند و از دستاوردهای یکدیگر دیدن می‌کنند ممکن است جرقه‌هایی برای شکل‌گیری فعالیت‌هایی در حوزه اقتصاد در آنها ایجاد شود. بنابراین گردشگری علاوه بر ارزآوری برای هر کشور می‌تواند موجب شکل‌گیری فعالیت‌های اقتصادی جدید نیز شود. در بازار گردشگری یکی از پراهمیت‌ترین مسائل برای توریست‌ها روادید است که درحال‌حاضر اقدامات اولیه برای حذف روادید دو کشور ایران و روسیه انجام شده که همین امر می‌تواند موجب افزایش جذب توریست به هر دو کشور شود.

محمد شیرکوند رئیس کمیته بین‌المللی کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران نیز گفت: صحبت از گردشگری حکایت فرهنگ‌هایی است که بین ملت‌ها تبادل می‌شود و همین امر نیز موجب توسعه اقتصادی می‌شود و مطمئنا کتابی که بتواند تاتارستان و جاذبه‌های آن را معرفی کند تاثیرگذاری قابل‌توجهی بر صنعت گردشگری خواهد داشت. کتابی که نوشته شده حاصل تجربه شخصی نویسنده از سفر به کازان و منطقه تاتارستان و همچنین پژوهش در منابع اطلاعاتی انگلیسی‌زبان و گفت‌وگو با برخی مسوولان صنعت گردشگری جمهوری تاتارستان است. در واقع در این کتاب سعی شده جاذبه‌های گردشگری شهر کازان که پایتخت سوم روسیه است و به عنوان پایتخت ورزشی شناخته شده معرفی شود.

وی افزود: در ۱۰ سال گذشته برای حدود ۲۷۰ هزار نفر از مسافران روسیه ویزا صادر شده تا به ایران وارد شوند که حدودا ۴۵ هزار نفر گردشگر سلامت، ۷۰ هزار نفر تاجر و مابقی گردشگر بوده‌اند. 

 محمود رحیمی‌گرجی سرپرست کنسولگری ایران در تاتارستان هم در این نشست گفت: روابط ایران و روسیه در همه زمینه‌ها درحال گسترش است به‌طوری‌که مناسبات سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بین دو کشور قدمتی طولانی دارد. یکی از بخش‌هایی که می‌تواند موجب توسعه روابط این دو کشور شود استفاده از مناسبات فرهنگی است که برای دستیابی به این امر می‌توانیم از بازار گردشگری استفاده کنیم. با وجود اینکه کمیته دولتی در توسعه گردشگری نقش تاثیرگذار و مهمی را ایفا می‌کند اما با تعامل مستقیم و مداوم بخش‌خصوصی و دولت در بازار توریسم می‌توان به نتایج مطلوب‌تری دست یافت. محمدجواد امامی یکی از فعالان بازار گردشگری نیز در این باره گفت: باید علاوه بر گردشگری با کشور روسیه بخش‌های اقتصادی را نیز فعال کنیم. در واقع با چاپ این کتاب سعی کرده‌ایم برای توریست‌های ایرانی یک مقصد گردشگری جدید را در روسیه معرفی کنیم که دارای جاذبه‌های قابل‌توجهی است. با وجود اینکه در برخی از روزها تعداد مسافران به این مقصد کم بوده اما سعی کردیم ارتباط و تردد را قطع نکنیم. در شرایط فعلی نیز که به علت شیوع ویروس کرونا با ممنوعیت سفر مواجه هستیم سعی داریم از راه‌های دیگر همچون تولید محتوا، حمایت از چنین کتاب‌هایی و... فعالیت خود را ادامه دهیم تا نام چنین مقاصد گردشگری از ذهن توریست‌ها حذف نشود. از سوی دیگر باید شرایط را به نحوی آماده کنیم تا همان‌گونه که گردشگران ایرانی به روسیه سفر می‌کنند توریست‌های روس نیز ایران را مقصد سفرهای خود قرار دهند.

سرگئی ایوانوف رئیس کمیته گردشگری جمهوری تاتارستان نیز عنوان کرد: یکی از بخش‌های بازار گردشگری که می‌تواند توریست‌‌های بی‌شماری را به دو کشور ایران و روسیه جذب کند گردشگری سلامت است. زیرا با توجه به ظرفیت‌های موجود در ایران و روسیه می‌توانیم گردشگران سلامت را به خود جذب کرده و از این پتانسیل ‌بیشترین استفاده را کنیم. در واقع با جذب گردشگر بیشتر درآمد اقتصادی خود را نیز افزایش می‌دهیم. درحال‌حاضر تاتارستان دارای تجهیزات پزشکی قابل‌توجهی است به همین دلیل می‌تواند در همین زمینه بازار گردشگری خوبی داشته باشد. ایران نیز برای جذب بیشتر گردشگران روس باید تولید محتوای مربوط به جاذبه‌های گردشگری خود را افزایش دهد تا توریست‌های روس این کشور را در لیست مقاصد سفر خود قرار داده و میزان سفر گردشگران از روسیه به ایران نیز افزایش پیدا کند.

پربیننده ترین معافیت ایرانی‌ها از دریافت روادید برای سفر ده روزه به عمان پشت بام‌هایی که دوباره جان گرفتند! +عکس پروازهای ایران ایر به آنکارا از سرگرفته شد ایاصوفیه به صرف واکسن

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گردشگری سفر توریست توریست خارجی توریست ایرانی بازار گردشگری بازار گردشگری تواند موجب ایران و روسیه درحال حاضر قابل توجهی توریست ها جاذبه ها دو کشور بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟

رمضان بهرامی، رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان در گفت‌وگو با ایلنا گفت: تا یک دهه پیش ترکمنستان بازار بکری برای مرغ ایرانی بود زیرا این کشور مرغ تولید نمی‌کرد و کل تقاضای جمعیت شش میلیون نفری آن را صنعت مرغداری ایران تامین می‌کرد.

وی افزود: البته در آن زمان از فرانسه و ترکیه هم مرغ به ترکمنستان وارد می‌شد اما ایران به دلیل نزدیکی جغرافیایی گزینه مطلوب‌تری برای ترکمنستانی‌ها بود، با این حال ابلاغ بخش‌نامه‌های ناگهانی و پیش‌بینی نشده از سوی مسئولان ایرانی صادرات مرغ را از ایران به این کشور با توقف‌های گاه و بیگاه روبه‌رو می‌کرد و سبب می‌شد بازرگانان ایرانی نتوانند به تعهدات خود در بازار مصرف این کشور عمل کنند؛ این خطای ایران در صادرات با ترکمنستان آنها را به تکاپو انداخت تا خود تولید مرغ را آغاز کنند و امروز نه تنها خودکفا شده‌اند بلکه ظرفیت‌های صادراتی هم دارند.

بهرامی خاطرنشان کرد: دولت ترکمنستان حمایت ویژه‌ای از صنعت مرغداری دارد تا جایی که امروز قیمت مرغ در ترکمنستان برابر با ۴۰۰۰۰ تومان ایران است، بنابراین امکان ورود دوباره به این بازار وجود ندارد.  

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان تصریح کرد: اگر خطای مسئولان دولتی در تنظیم مقررات صادراتی نبود امروز بازار ترکمنستان را از دست نمی‌دادیم البته که منظور دولت خاصی نیست به طور کلی دولت‌ها سیاست ‌توقف صادرات را باید کنار بگذارند و برای تنظیم بازار داخل بر صادرات تعرفه تعیین کنند تا دروازه‌های صادراتی به کل به روی صادرکنندگان بسته نشود، برای صادرکنندگان حفظ بازار در اولویت است و حتی نسبت به کسب سود هم اهمیت بیشتری دارد.

وی یادآور شد: در خرداد ماه پیش رو رئیس جمهور برای بار دوم در طول ریاست جمهوری خود به ترکمنستان سفر می‌کند و این نشان‌دهنده اینست که رویکرد دولت بر توسعه روابط با همسایگان است، در پی همین رویکرد است که اکسپو۲۰۲۴ شکل گرفت و حدود ۱۵۰ نفر ترکمنستانی در این رویداد حضور پیدا کردند.  

بهرامی از محصولات صنایع فلزی، سلولوزی، معدنی، مواد غذایی، خدمات فنی مهندسی و مصالح ساختمانی به عنوان کالاهایی یاد کرد که صادرات ۴۵۰ میلیون دلاری ایران به ترکمنستان را در حال حاضر تشکیل می‌دهند. 

به گفته او این رقم تا پایان سال ۲۰۲۴ میلادی جهش چشمگیری خواهد یافت. 

وی گفت: ایران مواد اولیه صنایع پتروشیمی و نساجی و مواد معدنی از ترکمنستان وارد می‌کند. 

رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکمنستان دو برابر شدن صادرات ایران به ترکمنستان را تا پایان سال جاری میلادی رد کرد و توضیح داد: صادرات نیاز به منابع دارد؛ در شرایطی که قیمت دلار در بازار آزاد از ۶۰۰۰۰ تومان فراتر رفته دولت در حمایت از صادرکنندگان چه راهکاری اتخاذ کرده است؟ 

بهرامی بیان کرد: امروز بانک‌های توسعه‌ای کشور فعالیت خود را به دادن وام‌های ازدواج و فرزندآوری تغییر داده‌اند و یا به بنگاه‌داری روی آورده‌اند در حالی که این بانک‌ها با هدف توسعه فعالیت‌های اقتصادی از جمله صادرات راه‌اندازی شده بودند. 

وی همچنین اظهار کرد: اکنون بیشتر صادرات کشور با اتکا بر درآمد داخلی خود شرکت‌ها انجام می‌شود و این شرکت‌ها با پذیرش ریسک‌های صادراتی این امر را پیش می‌برند. 

دیگر خبرها

  • بارش برف در روستای تاریخی و توریستی کندوان
  • ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست نیست؟
  • سفر بدون ویزای ۱۱ کشور به چین تمدید شد/ ایران در این فهرست قرار دارد؟
  • سفیر کشورمان در روسیه با امیرعبداللهیان دیدار کرد
  • دیدار سفیر ایران در روسیه با امیرعبداللهیان
  • آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۲ میزبان گردشگران خارجی ۶۳ کشور بوده است
  • چگونه بازار مرغ ترکمنستان را از دست دادیم؟
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد
  • وارن بافت سهام اپل را فروخت | تلاش برای تصاحب بازار کشور های آسیای میانه