Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سید غنی نظری خانقاه» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به اظهارات مداخله‌جویانه «رجب طیب اردوغان» رییس جمهور ترکیه در مراسم رژه پیروزی در باکو عنوان کرد، ‌افزود: اگر اردوغان تاریخ ایران را یک بار بخواند، متوجه خواهد شد که جمهوری فعلی آذربایجان بخشی از کشور ایران بوده که در جریان موافقتنامه گلستان و ترکمنچای از ایران جدا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اکنون هم مردم جمهوری آذربایجان بیشترین علقه و علاقه عاطفی را با ایران دارند.

وی با بیان اینکه حیات امروز ترکیه مدیون رشادت‌های سردار شهید «حاج قاسم سلیمانی» است، یادآور شد: اردوغان باید بداند که اگر جوانان ایران نبودند، ‌داعش خاک ترکیه را اشغال کرده بود و ایرانیان بودند که سوریه و عراق را نیز از اشغال داعش نجات دادند تا مردم منطقه امروز در آرامش زندگی کنند.

 عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با قدردانی از واکنش قاطع دستگاه دیپلماسی کشور به این اظهارات مداخله جویانه گفت: رییس جمهوری ترکیه  همچنان دچار ذهنیت‌های نو عثمانی‌گری است و  در ماجرای درگیری‌های قره باغ  هم‌ احساس می‌کند به‌ آمال و آرزوهای خود در این زمینه نزدیک شده است. ولی بهتر است با مطالعه تاریخ ایران، سرنوشت کسانی که در سال‌های نه چندان دور به خاک و تمامیت ارضی ایران طمع داشتند را ببیند.

نظری با تاکید بر اینکه حتی اگر هدف اردوغان ایجاد تفرقه بین دو ملت ایران و جمهوری آذربایجان باشد، اردوغان به این هدف دست نخواهد یافت، ‌افزود: مردم جمهوری آذربایجان ارتباط بسیار خوبی با مردم ایران دارند و یکدیگر را با عنوان دوست و برادر می‌شناسند.  

نماینده مردم خلخال در مجلس با اشاره به موضع گیری مقامات کشورمان در جنگ ۴۴ روزه قره باغ اظهار کرد: در مناقشه قره‌باغ نیز شاهد بودیم که موضع نظام و رهبر معظم انقلاب کاملا شفاف بود و مردم جمهوری آذربایجان نیز از حمایت‌های جمهوری اسلامی به خوبی آگاه هستند.

وی با تاکید بر اینکه نمایندگان آذری زبان مجلس و سایر نمایندگان در اولین فرصت در باره سخنان اردوغان موضع گیری خواهند کرد، ‌خاطرنشان کرد: ما از موضع دیپلماسی پارلمانی این رویکرد رییس جمهور ترکیه را به شدت محکوم کرده و مراتب اعتراض خود را نیز اعلام خواهیم کرد.

به گزارش ایرنا، رجب طیب اردوغان روز پنجشنبه برای شرکت در مراسم رژه نظامی نیروهای جمهوری آذربایجان به مناسبت آزادی مناطق اشغال شده توسط ارمنستان، به باکو سفر کرده بود.

اردوغان در این مراسم که «الهام علی اف» رییس جمهوری آذربایجان هم حضور داشت، بیتی از یک شعر جدایی‌طلبانه درباره رود ارس در مرز ایران و جمهوری آذربایجان را خواند که مضمون آن گلایه از جدا افتادن شهروندان آذری‌زبان در دو سوی این رودخانه بود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران گروه تروریستی داعش دونالد ترامپ جمهوری آذربایجان عراق قاسم سلیمانی رجب طیب اردوغان سوریه الهام علی‌ اف باکو رژیم صهیونیستی ترکیه صدام حسین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران گروه تروریستی داعش دونالد ترامپ جمهوری آذربایجان عراق قاسم سلیمانی رجب طیب اردوغان سوریه الهام علی اف باکو رژیم صهیونیستی ترکیه صدام حسین مجلس شورای اسلامی جمهوری اسلامی ایران گروه تروریستی داعش دونالد ترامپ جمهوری آذربایجان عراق قاسم سلیمانی رجب طیب اردوغان سوریه الهام علی اف باکو رژیم صهیونیستی ترکیه صدام حسین اخبار کنکور جمهوری آذربایجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۲۲۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیات همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفت وگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشورهای آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت های وزارت ارتباطات در حوزه هایی چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد.

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد.

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشورهای آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم ها و شبکه های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می دهد.

وی با اشاره به توانمندی شرکت های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت های شرکت های فعال در این حوزه بهره مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتورهای ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

کد خبر 6093741 هنگامه فروغی

دیگر خبرها

  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • نقش جاده ابریشم ترکیه در معادلات خاورمیانه/ اردوغان پروژه آمریکا را دور زد؟
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • مقامات سیاسی ترکیه و دردسر خودروهای لوکس
  • اعلام مجدد آمادگی راه‌آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • راه‌آهن: قطار ترانزیتی افغانستان مجوز گمرک را ندارد
  • اعلام آمادگی مجدد راه آهن جهت حمل بار ترانزیتی افغانستان به ترکیه
  • حضور رسانه‌های ترکیه در نمایشگاه دستاوردهای نظامی ایران
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا