Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، صدور فراخوان برای مدل‌های معیوب و یا خودروهایی که احتمال می‌رود دارای نقص باشند، امری مرسوم در بین شرکت‌های خودروساز مطرح جهانی است. با وجود این به ندرت دیده شده یک کمپانی با تیراژ تولید بسیار محدود، اقدام به صدور فراخوان برای محصولات خود بکند.
در یکی از موارد نادر این چنینی، بوگاتی اخیرا با فراخواندن 77 دستگاه از مدل‌های تولیدی خود در دو کمپین متفاوت خبرساز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مدل‌ها در دو گروه جای گرفته و عبارتند از شیرون، شیرون اسپرت و دیوو. به گفته سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا – موسوم به NHTSA – کمپین بزرگ‌تر 73 دستگاه از مدل‌های مذکور را که بین سال‌های 2017 الی 2020 تولید شده‌اند، در بر می‌گیرد. کمپین کوچک‌تر هم شامل 4 دستگاه شیرون و دیووی تولیدی در سال 2020 می‌شود.  
فراخوان بزرگ‌تر بوگاتی به سیستم کنترل پایداری الکترونیکی (ESP) و نقص نرم‌افزاری آن مربوط می‌شود. این نقص ساده بوده و به راحتی با یک آپدیت حل می‌شود. آنطور که بوگاتی گفته در مدل‌های مشمول این فراخوان، در صورتی که حالت رانندگی «هندلینگ مد» انتخاب شده باشد، پس از روشن و خاموش کردن خودرو تنظیمات سیستم ESP به طور خودکار به حالت اصلی باز نمی‌گردد.
سازمان ملی ایمنی ترافیک بزرگراه‌های آمریکا معتقد است این امر احتمال تصادف را افزایش می‌دهد. در کنار این، NHTSA می‌گوید مدل‌های مشمول فراخوان با بند 126 از قانون فدرال استانداردهای ایمنی مربوط به خودروهای موتوری مطابقت ندارند.  
فراخوانی که برای گروه کوچک‌تر صادر شده، با شفت انتقال قدرت (پولوس) چرخ چپ محور عقب ارتباط دارد. این شفت ظاهرا در برخی شرایط معین ممکن است شکسته و خرد شود. بوگاتی این شفت را به طور رایگان با نمونه‌ای مقاوم‌تر تعویض خواهد کرد.
این نخستین بار نیست که بوگاتی برای محصولات گران‌قیمتش فراخوان صادر می‌کند. خودروساز فرانسوی پیش از این و در تابستان 2018 نیز به علت نقص در ایربگ‌های جانبی، برای سوپر اتومبیل شیرون فراخوان داده بود.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو بوگاتی ترافیک آمریکا رانندگی اتومبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی

 مهدی زنگنه  در مراسم آغاز این طرح اظهار کرد: پوکی استخوان یا استئوپروز به کاهش توده استخوانی، ضعیف و سست شدن بافت استخوان گفته می‌شود که این حالت سرانجام به شکستگی استخوان منتهی خواهد شد، بطوریکه شکستگی ناشی از آن از هر سه زن بالای ۵۰ سال یک زن را درگیر می‌کند.

وی افزود: به همین منظور اداره اسکلتی،عضلانی دفتر مدیریت بیماری‌های غیرواگیر برای مدیریت بیماری پوکی استخوان و لزوم اجرای مداخلات پیشگیرانه و موثر، دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به عنوان یکی از دانشگاه‌های پایلوت اجرای برنامه کنترل بیماری استئوپروز و پیشگیری از بروز شکستگی‌های ناشی از آن، انتخاب و برنامه با هدف کاهش خطر شکستگی ناشی از پوکی استخوان در زنان ۵۰ سال و بالاتر از طریق شناسایی و درمان افراد در معرض خطر اجرا می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این برنامه در سه مرکز خدمات جامع سلامت شهری حضرت فاطمه (س)، حضرت زینب (س) و حضرت معصومه(س) زاهدان به صورت پایلوت در حال اجراست و تمامی زنان ۵۰ سال و بالاتر می‌توانند با مراجعه به این مراکز از خدمات آموزشی و غربالگری پیشگیری از این بیماری بهره‌مند شوند.

وی افزود: پوکی استخوان در بیشتر مواقع بدون علامت و بیماری خاموش است و عوارض آن شامل، شکستگی خودبخودی، درد شدید کمر، قوز پشت، کوتاه شدن قد بیشتر از ۵.۲ سانتی‌متر است.

زنگنه بیان کرد: سنجش سلامت استخوان که به طور معمول شامل میزان خطر شکستگی استخوان است، تعیین می‌کند که فرد تا چه حد در معرض خطر ابتلا به پوکی استخوان قرار دارد، بر اساس نتایج این سنجش و سن و شرایط فرد، پزشک تعیین خواهد کرد که آیا نیاز به سنجش تراکم استخوان(BMD) دارد.

وی تاکید کرد: متداول‌ترین روش برای تعیین میزان BMD ، اسکن تراکم استخوان یا سنجش میزان جذب اشعه ایکس (DXA) است که در این اسکن سریع و کم تهاجمی، میزان تراکم استخوان در ناحیه لگن و ستون فقرات مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه این سنجش نشان می‌دهد که فرد تا چه حد مبتلا و یا در معرض ابتلا به پوکی استخوان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • رسالت بسیج، تسهیل خدمت‌رسانی به مردم است
  • صدای خاص رادیو خاموش شد
  • آغاز برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی
  • انتصاب جدید مرکز جهاد کشاورزی بالانج
  • صورت بازیکن تیم آلمانی را خُرد کردند!
  • بررسی علت ترک خوردن سیمان سفید و پودر سنگ چیست؟
  • سایپا فراخوان داد / این افراد به سایت سایپا مراجعه کنند
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • فرونشست زمین و شکستگی لوله آب در خیابان علامه مجلسی