Web Analytics Made Easy - Statcounter

به مناسبت روز دانشجو  و به همت انجمن اسلامی دانشجویان ۱۳۴۸ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، نشستی با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد.

علیرضا زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در بخشی از سخنان خود در این نشست توضیحاتی درباره اختصاص بودجه به دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی این دانشگاه ارائه کرد.

وی با بیان اینکه دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی دانشگاه شهید بهشتی یکی از متاخرترین دانشکده‌هایی بود که  بر اساس نیاز دانشگاه در زمان ریاست اسبق شکل گرفت، اظهار داشت:  یکی از مشکلات ما وضعیت پردیس دانشگاه است که  در شان دانشگاه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من امسال تلاش کردم برای اولین بار برای پردیس و تجمیع این دانشگاه در بودجه ردیفی ایجاد کنم تا از سال آینده با مشخص شدن ردیفی برای آن مسئله پردیس دانشگاه حل شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مسئله دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی این دانشگاه اشاره کرد و گفت:  از سال ۹۱ ردیفی برای دانشکده‌های فناوری نوین مشخص شده بود و رقم و اعدادی به حساب آن واریز می‌شد که خیلی مناسب نبود.

زالی  با اشاره به اینکه فضایی که در اختیار این دانشکده بود به بیمارستان طالقانی اختصاص داشت، افزود: مسئولان بیمارستان طالقانی  مدت ها، به خصوص بعد از مسئله کرونا اعلام کرده بود  فضایی که در اختیار دانشکده فناوری‌های نوین  قرار داده ام را نیاز داریم. ما مدتی مجبور شدیم دانشکده فناوری‌های نوین را در دانشکده طب سنتی مستقر کنیم. فضای موجود بسیار کوچک  بود  و این موضوع  باعث شد مشکلات و اختلافات جدی بین دوستان ما در این دو دانشکده ایجاد شود.

وی تصریح کرد: در این فاصله چهار بار سقف دانشکده فناوری‌های نوین ریخت و در یکی از موارد  باعث صدمات جدی به برخی دستگاه‌ها وارد آمد و موجب سوختگی دانشجویان دکتری شد. بعد از ایجاد این وضعیت اضطرار به همه جا برای اختصاص منابع  و بودجه متوسل شدیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه با مشورت دکتر نمکی برای تخصیص منابع از رئیس جمهور درخواست کردیم، یادآور شد: دکتر نمکی گفتند نمی‌توانند از منابع اعتباری وزارت بهداشت، مبلغی را اختصاص دهم. بهترین راه این است که از رئیس جمهور درخواست کنید، درخواستمان را به رئیس جمهور نوشتیم و مورد موافقت قرار گرفت.

زالی در ادامه یادآورشد: دکتر خدادوست (معاون توسعه و منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی)  که پیگیر خرید ساختمانی برای دانشکده فناوری‌های نوین بودند بعد از ظهر روزی که تخصیص داده شد با من تماس گرفتند و گفتند این تخصیص از بودجه یک میلیارد یورویی است. من مصلحت نمی‌دانم، من هم گفتم من هم صلاح نمی‌دانم، راضی نیستیم در این شرایط پول کرونا  به دانشکده اختصاص یابد و  گرچه در اضطرار هستیم، اما این اخلاقی نیست.

وی ادامه داد: همان شب بنده و دکتر خدادوست با آقای نمکی و معاون ایشان در توسعه و معاون و آقای عوض پور از سازمان برنامه و بودجه تماس گرفتیم تا اینجا خبری از نهاد‌های نظارتی نیست، خود ما گفتیم راضی نیستیم از این منبع به ما  پولی داده شود، هر چند در اضطرار هستیم که گفتند تخصیص را تغییر می‌دهیم. ما قاعدتا نباید کاری به منبع داشته باشیم، اما به آقای عوض پور در سازمان برنامه و بودجه پیغام دادیم که از پول کرونا نباشد و از منابع در اختیار ریاست جمهوری باشد. دیگر این موضوع را پیگیری نکردیم.

زالی در پایان از دانشجویان این دانشکده درخواست کرد با توجه به وضعیت نامناسب فضای فیزیکی این دانشگاه با ایجاد مطالبه گری در این بخش به مسئولان دانشگاه  برای کمک به فضای مناسب‌تر و در شان دانشجویان و اساتید کمک کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علیرضا زالی دانشگاه شهید بهشتی بودجه بودجه 1400 پارسی خبر دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشکده فناوری های نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۴۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی در یاسوج خبر داد و گفت: از این مبلغ تاکنون تنها ۳۵ میلیارد تومان تخصیص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، سیدعلی احمدزاده در بازدید محمدعلی زلفی گل وزیرعلوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع کلاس‌های درسی دانشگاه مادر کهگیلویه و بویراحمد گفت: 100 میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی اختصاص یافته که از این مبلغ تاکنون فقط 35 میلیارد تومان تخصیص یافته که در صورت تزریق اعتبار لازم پروژه‌های در دست اجرا سرعت می‌گیرند.

وی با اشاره به اینکه با حمایت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و با کمک اعتبارات استانی پروژه‌های دانشگاه یاسوج سرعت می‌گیرند، عنوان کرد: مجتمع درسی دانشگاه یاسوج با زیربنای پنج هزار و 800 متر مربع و پیشرفت 90 درصدی نیازمند 50 میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل است.

نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: ضرورت دارد این مجمع کلاسی مهرماه به بهره‌برداری برسد و در اختیار دانشجویان قرار گیرد که از سازمان برنامه و بودجه تقاضا داریم اعتبار لازم را اختصاص دهد.

احمدزاده همچنین در مراسم کلنگ‌زنی دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج گفت: این پروژه با 50 میلیارد تومان اعتبار اولیه اجرای آن آغاز شد و البته اعتبارات دانشگاه یاسوج به خوبی دیده نشده بود

وی با بیان اینکه با تدبیر وزیر علوم 50 میلیارد تومان اعتبار برای ساخت خوابگاه متاهلی در حال احداث اختصاص یافت، یادآور شد: مجوز ساخت دومین خوابگاه متاهلی داده شده و 50 میلیارد تومان اعتبار هم برای دومین خوابگاه دانشگاه در نظر گرفته شد.

احمد زاده با اشاره به اینکه اعتبارات دانشگاه پیش از این 100 میلیار تومان بود که سر جمع به 200 میلیارد تومان افزایش یافت، ادامه داد: خوابگاه متاهلی در حال ساخت دانشگاه یاسوج  با زیربنای 2 هزار و 620 متر مربع و با 35 واحد در 4 طبقه در حال احداث است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری هم در آیین کلنگ زنی دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج گفت: امیدواریم این پروژه که از اعتبارات سفر دور دوم رئیس جمهور به استان است هر چه سریعتر به بهره‌برداری برسد و مامن امنی برای تحصیل دانشجویان متاهل باشد.

محمدعلی زلفی گل ضمن قدردانی از اقدامات پیشین سیدعلی احمدزاده در راه‌اندازی دانشگاه قم و دانشگاه حضرت معصومه(س) اظهار داشت: استاندار کهگیلویه وبویراحمد یک چهره دانشگاهی است که قطعا در تخصیص های اعتبارات سفر رئیس جمهور نگاه ویژه‌ای به دانشگاه یاسوج دارد.

زلفی گل با بیان اینکه هر چه نگاه به علم و دانش متفاوت‌تر باشد سرعت توسعه و رشد استان ارتقاء می یابد، گفت: خیر و برکت توسعه و رشد کمی و کیفی دانشگاه متوجه خود استان خواهد بود.

وزیر علوم در ادامه از خوابگاه متاهلی در حال ساخت دانشگاه یاسوج با زیربنای 2 هزار و 620 مربع و با 35 واحد در 4 طبقه از اعتبارات وزارت  ساخته می‌شود بازدید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • توسعه بهداشت ودرمان
  • برگزاری آزمون سراسری رشته علوم تجربی در کرمانشاه
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • رقابت بیش از ۳۹ هزار داوطلب کرمانشاهی در نوبت اول آزمون سراسری
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی