Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر خواجه فرد مدیر عامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع ‌هدف از امضای این تفاهم نامه را گسترش همکاری های فی‌مابین و افزایش تولید در راستای تامین اقلام مورد نیاز نهاجا به ویژه در حوزه موتورهای هوایی عنوان کرد.

امیر خواجه فرد با اشاره به راه اندازی خط تولید موتور توربوجت ملی اوج که مرداد ماه امسال و به دستور رییس محترم جمهور صورت گرفت، افزود: این خط تولید قابلیت آن را دارد که با استفاده از ظرفیت های داخلی کشور، هزینه‌های ساخت موتور ملی اوج  را نسبت به تامین آن از منابع خارجی ۵۰ درصد کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع با اشاره به تاکیدات  فرمانده معظم کل قوا مبنی بر توسعه زیرساخت های تولید جنگنده بومی گفت: به لطف خداوند متعال و تلاش جهادی متخصصین صنعت دفاعی،‌ امروز این امر تا حد بسیار مناسبی تحقق یافته است و هدف ما این است که با جذب منابع لازم برای توسعه کیفی و افزایش ظرفیت خط تولید موتور ملی اوج و واگذاری تعداد بیشتری از این موتورها به نیروی هوایی ارتش، ناوگان هوایی نهاجا بیش از پیش عملیاتی و تقویت شود.

امیر نصیر زاده فرمانده نیروی هوایی ارتش نیز در این مراسم با ابراز خرسندی از موفقیت های اخیر سازمان صنایع هوایی وزارت دفاع در ساخت موتورهای هوایی، ابراز امیدواری کرد که با امضای این تفاهم نامه، همکاری جدیدی در مسیر ساخت موتور جت میان نیروی هوایی ارتش با سازمان صنایع هوایی صورت پذیرد.

امیر نصیرزاده با اشاره به راه اندازی خط تولید موتور ملی اوج، آن را سرآغاز موفقیت‌های بیشتر سازمان صنایع هوایی در  تامین تعداد بیشتری از موتور توربوجت اوج دانست که کاربرد زیادی در  نیروی هوایی ارتش و هواپیمای جت آموزشی کوثر دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت دفاع جمهوری اسلامی نهاجا تولید موتور اوج توربوجت جنگنده کوثر امیر نصیرزاده سازمان صنایع هوایی نیروی هوایی ارتش تولید موتور وزارت دفاع خط تولید ملی اوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر

استاندار بوشهر گفت: با انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری کشور، ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان به پروژه‌های راهداری استان بوشهر تخصیص یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، احمد محمدی‌زاده  صبح امروز در حاشیه انعقاد تفاهم‌نامه بین استانداری بوشهر و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور اظهار داشت: این تفاهم‌نامه با ارزش 2 هزار و 500 میلیارد تومان به منظور تأمین منابع مالی طرح‌های دارای اولویت راهداری استان و رفع نقاط حادثه‌خیز بین استانداری و سازمان راهداری کشور منعقد شده است.

وی بیان کرد: رفع نقاط پرحادثه، لکه‌گیری روکش راه‌های شریانی و کریدوری، لکه‌گیری و روکش راه‌های اصلی و فرعی و روستایی، بهسازی و نگهداری ابنیه فنی و پل‌های بزرگ، احداث و نگهداری واحدهای راهداری، ماشین‌آلات و تجهیزات و تأمین تجهیزات ایمنی راه‌های استان ازجمله مهمترین مواردی است که با این اعتبار، اجرا می‌شوند.

استاندار بوشهر با بیان اینکه 16 طرح و پروژه راهداری مشمول این تفاهم‌نامه هستند، خاطر نشان کرد: بهسازی محور نمازگاه به تنگ‌ارم، لکه گیری و روکش محور دیلم به بهبهان و تکمیل واریانت گردنه عامری، فاز اول بهسازی و تعریض محور شیف به گناوه به طول 20 کیلومتر، احداث و بهسازی پل دورودگاه و بهسازی و تعریض محور دلوار به محمدعامری از جمله این طرح‌ها هستند.

محمدی‌زاده تصریح کرد: رفع 5 نقطه پرتردد و حادثه خیز استان، احداث پل‌ «گشویی» گناوه، لکه‌گیری و روکش راه‌های اصلی و تأمین قیر راه‌های فرعی و روستایی، بهسازی و تعریض محور بندر ریگ به گناوه به طول 12 کیلومتر، بهسازی محور جم به سیراف و بهسازی و تعریض محور شُنبه به ناصری نیز از دیگر پروژه‌های این تفاهم‌نامه هستند.

وی بیان کرد: 40 درصد اعتبار لازم توسط استانداری بوشهر در دوره یک‌ساله و 60 درصد اعتبار دیگر نیز توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در دوره یک‌ساله امسال تأمین و ابلاغ می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • تفاهم‌ نامه ساخت مدرسه ۶ کلاسه خیرساز در تالش امضا شد
  • تخصیص ۲۵۰۰ میلیارد تومان به طرح‌های راهداری بوشهر
  • تفاهم‌نامه همکاری بین شرکت نفت و گاز اروندان و اداره‌ کل شیلات خوزستان امضا شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • تفاهم نامه ارائه خدمات رونشناختی در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی کارگران امضا شد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست