Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه امیرکبیر از آغاز ساخت فاز اول ماهواره امیرکبیر ۲ خبر داد و گفت: در صورتی که هزینه و بودجه ساخت آن تامین شود، تا سه سال آینده آماده خواهد بود.

دکتر سید احمد معتمدی ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ اشاره و اظهار کرد: یکی از قراردادهایی که اواخر سال گذشته منعقد شد، در رابطه با ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ بود که با حمایت سازمان فضایی فاز اول ساخت آن آغاز شد و در حال حاضر تمامی تیم‌ها تشکیل شده‌اند و کار خود را مدتی است شروع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ هم از لحاظ سرمایه‌گذاری سنگین است که چندصد میلیارد تومان هزینه دارد. چرا که ماهواره‌ای با کلاس بالاتر است که با ماهواره‌هایی که تا کنون ساخته شده‌اند، از لحاظ فناوری و تکنولوژی فاصله دارد. به همین جهت زمان و هزینه ساخت آن زیاد است که فاز ۱ ساخت آن شروع شده است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ یک برنامه پنج ساله است، گفت: اگر بودجه تامین شود، شاید ساخت آن تا سه سال آینده نیز به اتمام برسد، ولی بطور عادی طول خواهد کشید و سرمایه‌گذاری برای ساخت این ماهواره بر عهده سازمان فضایی کشور است.

دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: سیاست خوبی اتخاذ شده تا از توان دانشگاه‌ها در حوزه ساخت ماهواره استفاده کنند و تا کنون ماهواره‌هایی که ساخته شده بودند، ناموفق نبودند. فقط پرتاب این ماهواره‌ها ناموفق شد که این موضوع نیز دست دانشگاه‌ها نیست. مثلا ماهواره امیرکبیر ۱ که پرتاب شد در چند دقیقه‌ای که در آسمان بود موفق عمل کرد، اما پرتاب آن با مشکل مواجه شد.

رییس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: البته در این زمینه پیشرفت خوبی صورت گرفت. به هر حال هیچ کدام از این ماهواره‌هایی که توسط ما یا دانشگاه‌های دیگر ساخته شده بود، مشکلی نداشتند. ممکن بود البته بعد از دو سال قرار گرفتن بر مدار با مشکلاتی مواجه باشند، اما در مراحل اولیه مشکلی ایجاد نشد. البته خوشبختانه اوایل سال پرتاب موفق در مدار متوسط اتفاق افتاد که جای خوشحالی دارد و امیدوارم پرتاب‌های بعد نیز با موفقیت صورت بگیرد./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ ماهواره ها ساخت آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مراسم شصت و دومین جایزه البرز از ۵ دانشمند تقدیر شد که ۳ نفر آنها از دانشمندان بنام کشور و یک دانشمند زیر ۴۰ سال و جوان است.

اسامی این دانشمندان به این شرح است:

دکتر حسین بلندی، عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت و پدر ماهواره ایران است. وی همچنین مجری طراحی و ساخت ماهواره‌های نوید و ظفر بوده است.

دکتر شمس السادات زاهدی، عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اولین بانوی دارای مدرک دکتری در رشته مدیریت است.

دکتر مسعود صلواتی نیاسر، عضو هیات علمی دانشگاه کاشان و چهره برجسته نانوی ایران است.

دکتر  سید علی ملک حسینی، پدر پیوند کبد ایران است.

در بخش دانشمندان زیر ۴۰ سال و جوان جایزه البرز به دکتر امیرحسین آبادی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد جایزه البرز اعطا شد.

وی در تلاش است تا با استفاده از هوش مصنوعی روشی را برای تشخیص زودهنگام سرطان دستگاه گوارش ارائه دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تأیید انتخاب رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر و رئیس دانشگاه گرمسار
  • پرتاب ۴ ماهواره با یک موشک به مدار زمین
  • معدن، دومین منبع تولید ثروت بعد از نفت
  • کره شمالی ماه گذشته یک موتور موشک با سوخت مایع را آزمایش کرد
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • آغاز فعالیت نخستین ماهواره اندازه‌گیری باران
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضایی منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • زارع‌پور: دنبال تبدیل شدن به قطب فضای منطقه هستیم / ایران توانایی ساخت ماهواره‌های کوچک زیر ۱۰۰ کیلوگرم را دارد+ فیلم