Web Analytics Made Easy - Statcounter

معتمدیان یکی از اولویت‌های خراسان رضوی در طرح‌های عمرانی را تکمیل ساخت راه‌های روستایی دانست و گفت: بر اساس مصوبه اخیر مجلس در خصوص تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای طرح «تامین قیر طرحهای عمرانی»، منابع مالی آن تامین می‌گردد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمدصادق معتمدیان» در نشست با اعضای مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: هرچقدر طرح‌های عمرانی در خراسان رضوی گسترده‌تر و رونق بیشتری داشته باشند، بر اشتغالزایی، فعال کردن سایر بخش‌های اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده برای استان و جلب رضایت مردم تاثیر بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

استاندار خراسان رضوی یکی از اولویت‌های خراسان رضوی در طرح‌های عمرانی را تکمیل ساخت راه‌های روستایی دانست و گفت: براساس مصوبه اخیر مجلس شورای اسلامی در خصوص تامین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه برای طرح "تامین قیر طرحهای عمرانی"، منابع مالی آن تامین می‌گردد.

 

وی با تاکید بر سرعت بخشی به اجرای طرح‌های راه‌سازی در خراسان رضوی افزود: نمونه‌های بارز آن طرح مشارکتی دولت در خصوص ساخت آزادراه مشهد- چناران – قوچان یا آزادراه مشهد- سرخس است که باید برای سرعت بخشی به اجرای آن تدابیر لازم اتخاذ شود.

 

معتمدیان با اشاره به نشست اخیر خود با وزیر راه و شهرسازی و معاونین وی گفت: در این نشست آنان نسبت به داشتن همکاری مستمر برای به سرانجام رساندن طرح‌های عمرانی و اجرای برنامه‌های کوتاه مدت و فوری بویژه در حوزه راه و شهرسازی به عنوان موتور محرکه عمران در استان اعلام آمادگی کردند.

 

استاندار خراسان رضوی با تاکید بر تامین منابع مالی طرح‌های عمرانی خاطرنشان کرد: برای تحقق این مهم باید از ظرفیت‌های قانونی به صورت اجرای طرح‌های مشارکتی با بانک‌ها استفاده کرد زیرا خراسان رضوی بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد ریال منابع بانکی دارد که باید سپرده‌های مردم در این بانک‌ها صرف عمران و آبادانی استان شود.

 

وی نسبت مصارف به منابع بانکی در خراسان رضوی را ۷۶ درصد ذکر و بیان کرد: در تلاش هستیم، جدا از اعتبارات استانی طی نشستی با مدیران عامل بانک‌ها، زمینه استفاده از منابع مالی بانک‌ها برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های اقتصادی و اتمام طرح‌های اقتصادی نیمه تمام که در کوتاه مدت قابلیت تکمیل داشته باشند را فراهم کنیم.

 

معتمدیان ادامه داد: منابع بانکی در قالب پرداخت تسهیلات باید در اختیار کسانی قرار گیرد که اهلیت سرمایه‌گذاری، انگیزه و آورده مناسب در اختیار دارند تا بتوان با حمایت از سرمایه‌گذاران و تامین منابع مالی مناسب، سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصادی را رونق داد.

 

استاندار خراسان رضوی تصریح کرد: بیش از ۲۰ هزار پلاک زمین و ابنیه مازاد در خراسان رضوی وجود دارد که قانون‌گذار دست ما را برای نحوه مصرف آنها باز گذاشته است لذا باید مدیران دیدگاه‌های صنفی خود را کنار بگذارند و اولویتشان را بر اتمام طرح‌های نیمه تمام قرار دهند.

 

وی با اشاره به رفع مشکلات مردم در حوزه مسکن و تامین زمین برای اجرای طرح ملی "اقدام ملی تولید و عرضه مسکن" در خراسان رضوی گفت: پرونده‌هایی که حل آنها در کمیسیون ماده ۵ شهرداری معطل مانده است را باید هر چه سریعتر حل و فصل کرد تا بتوان با اتخاذ تصمیمات لازم گره فعالیت‌های عمرانی در حوزه مسکن را گشود.

 

معتمدیان در ادامه سخنان خود به تلاش‌ها برای توسعه خدمات روبنایی و زیربنایی در استان اشاره و بیان کرد: طی نشست‌هایی که هفته گذشته با رئیس کمیته امداد امام خمینی‌(ره)، رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، از ظرفیت این نهادها برای تمرکز بر فعالیت‌ها در سه بخش احداث مسکن، توسعه زیرساختها و اقدامات روبنایی استفاده خواهد شد.

 

استاندار خراسان رضوی اظهار امیدواری کرد در راستای اجرای سایر طرح‌های درمانی، بهداشتی، آموزشی، ورزشی که ماموریت نهادهایی مانند بنیاد علوی، بنیاد برکت و قرارگاه سازندگی است، بتوان طرح‌های نیمه تمام در مناطق محروم خراسان رضوی را به اتمام رسانید.

 

وی به مشکل دیرینه کم آبی در خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: کم آبی یکی از موضوعات جدی و همیشگی استان است که اگر از هم اکنون برای این معضل چاره اندیشی نشود، در آینده با چالش‌های جدی در این حوزه مواجه می‌شویم.

 

معتمدیان ادامه داد: برای صرفه جویی در مصرف آب بویژه بخش کشاورزی، در قالب طرح "نهضت گلخانه‌سازی" ایجاد ۵۰۰ هکتار گلخانه در خراسان رضوی و در کنار آن توجه بیشتر به آبخیزداری و آبخوان‌داری، احیای قنوات، بهینه‌سازی مصرف آب، استفاده درست از ظرفیت‌ها و منابع موجود در قالب عمل به "سند سازگاری با آب" در استان دنبال می‌شود.

 

استاندار خراسان رضوی به ظرفیت‌های معدنی و صنعتی خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: اولویت استان در حوزه صنعتی تثبیت وضعیت موجود است، در این راستا حدود ۶ هزار واحد صنعتی در استان نیازمند حمایت بیشتر، تامین نقدینگی در قالب سرمایه ثابت و سرمایه در گردش هستند که باید بتوان منابع مالی مورد نیاز آنها را تامین کرد.

 

وی عنوان کرد: این استان ظرفیت‌های قابل توجهی در حوزه معادن دارد و بررسی وضعیت معادن و چاره جویی برای حل معضلات آنها در شورای معادن استان مطرح و به صورت مستمر پیگیری می‌شود.

 

معتمدیان گفت: تا پایان دی‌ماه امسال ۵۰ درصد از صاحبان معادن راکد خراسان رضوی که به هر دلیلی اعم از نداشتن دانش فنی، منابع مالی مناسب، نداشتن صلاحیت انجام کار، غیرفعال شده‌اند، سلب صلاحیت شده و معادن مزبور به مزایده گذاشته می‌شوند تا شرکتهای دولتی توسعه گرا، نهادهای عمومی، بخش خصوصی و افراد دارای صلاحیت مسئولیت فعال سازی آنها را برعهده گیرند.

 

استاندار خراسان رضوی افزود: بیش از هفت هزار پهنه و محدوده معدنی در خراسان رضوی وجود دارد که بلوکه شده است و پس از آزادسازی آنها سرمایه‌گذاران در صورت تمایل به فعالیت در این پهنه‌ها باید برنامه‌های خود را در بخش فرآوری مواد معدنی و تولید صنایع معدنی ارایه کنند.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: تکمیل طرح های نیمه تمام نمایندگان مجلس استاندار خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی طرح های عمرانی خراسان رضوی منابع مالی ظرفیت ها بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ فرماندار بروجن گفت: رفع مشکلات و تسریع در روند توسعه روستای امام‌قیس بخش گندمان این شهرستان در اولویت کاری مسئولان دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد.
فتاح کرمی افزود: ساماندهی گلزار شهدا، تسریع در اجرای رفع تداخلات زمین‌های مستثنیات و ملی، تکمیل طرح حفر چاه آب آشامیدنی، اجرای طرح هادی روستایی و آسفالت معابر با اولویت دنبال و اجرایی شود.
وی افزود: تجهیز سالن ورزشی، اصلاح شبکه‌های برق روستایی، بهسازی جاده و کمربندی روستا، توسعه گردشگری، پیگیری و ایجاد بوم‌گردی در چشمه علی روستای امام‌قیس از مهمترین نیاز‌های توسعه‌ای این روستا است.
روستای امام قیس از توابع شهرستان بروجن و در فاصله ۶۰ کیلومتری شهرکرد مرکز استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • تکمیل پروژه‌های عمرانی بخش سعدآباد تسریع شود
  • ساخت ۱۲۸ هزار مسکن مهر بدون آورده متقاضیان
  • اولویت اول ما توسعه روستایی است
  • ساخت ۵۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی
  • توسعه طرح‌های راه‌سازی در استان بوشهر از اولویت‌ها است
  • ۱۲۸ هزار واحد مسکن مهر در حال ساخت است/ تامین یک میلیون قطعه زمین روستایی تا تابستان
  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • پروژه ۴۳۲ واحدی خورموج باید تا پایان سال تکمیل شود
  • پروژه های مهم عمرانی شهرستان تا پایان دولت تکمیل شود