Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- جاوید بنابیان:  روز پنج شنبه گذشته غلامحسین رحیمی شعرباف معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به اتفاق دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و  عبدالرضا واعظی رئیس پارک علم و فناوری استان آذربایجان شرقی سفری به شهرستان بناب داشتند و با حضور رئیس دانشگاه بناب از دستاوردهای علمی این دانشگاه بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بازدید حسین پیری رئیس دانشگاه بناب ضمن خیرمقدم گویی به میهمانان، در خصوص تسهیل اعتبارات پژوهشی و روند پیگیری های صورت گرفته در جهت دریافت هرچه سریع تر مطالبات نکاتی را بیان کرد و این در حالی است که بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و همراهان ایشان در سطح رسانه‌های شهرستان و به تبع آن درسطح رسانه‌های استان آذربایجان شرقی هیچ بازتابی نداشت.

بر اساس این گزارش، عدم دعوت از خبرنگاران و رسانه‌ها در برخی از برنامه‌های مهم و در جلسات امر جدیدی نیست و مسبوق به سابقه است ولی عدم دعوت از مسئولان شهرستان در این بازدید مهم تا حدودی بی‌سابقه و غیرمنتظره بوده و با وجود حضور نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی و فرماندار در شهرستان هیچ یک از این مسئولان نیز در این بازدید حضور نداشتند و ظاهراً در کنار بایکوت خبرنگاران این بار نوبت به مسئولان رسیده است، آن هم اگر مسئول متولی این برنامه و بازدید از دانشگاه‌ها در شهرستان باشد.

بنابراین، بایکوت خبری بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در تاثیرگذارترین و پرمخاطب ترین رسانه های استان که بسیاری از آنها مرجع خبری برای مخاطبان خود هستند چه مفهومی می تواند داشته باشد؟! هر چند رسانه‌ها به عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان رسالت اطلاع رسانی به موقع و شفاف به جامعه را بر عهده دارند.

از طرفی، بعد از ظهر همان روز شاهد حضور نماینده مردم بناب و خوشه مهر در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان در منازل چند تن از اساتید برای تجلیل از 5 نفر از اساتید دانشگاه بناب بودیم که توانسته‌اند در فهرست دو درصد دانشمندان برتر دنیا قرار گیرند. این 5 استاد دانشگاه بناب طبق استنادات داده‌های پایگاه اسکوپرس در طی یک سال اخیر توانسته اند به این رتبه ارزشمند دست یابند.

نکته قابل توجه این تجلیل از اساتید اینجاست که در کنار مسئولان شهرستان هیچ یک از مسئولان دانشگاه بناب در آن حضور نداشتند که جای تأمل بسیاری دارد!

در واقع جای تأسف است که سفر به این مهمی با بایکوت خبری رسانه ها و نیز عدم حضور مسئولان شهرستانی همراه بوده است.

حال اینکه چرا معاون وزیر علوم به بناب می آیند و از دانشگاه بازدید می کنند و چگونه مسئولان و رسانه‌های شهرستان از کم و کیف این سفر و بازدید بی‌اطلاع بوده‌اند تا مردم در جریان اقدامات و ‌برنامه های معاون وزیر علوم قرار نگیرند، خود حدیث مفصلی است که باید نماینده عالی دولت در استان آذربایجان شرقی  شهرستان بناب و همچنین مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پاسخگو باشند.

بی‌اطلاعی مسئولان شهرستان و خبرنگاران رسانه‌های جمعی از سفر معاون وزیر علوم از آن جهت قابل توجه و تأمل است که بارها نماینده عالی دولت در استان و شهرستان طی بخشنامه‌های متعدد به ادارات و نهادها ابلاغ کرده اند که فرمانداری بایستی در جریان سفرهای مسئولان استانی و کشوری به شهرستان قرار گیرد تا ضمن همراهی نسبت به تأمین امنیت مقامات و محل مراسم اقدام کند.

قطع یقین، از رئیس دانشگاهی که به فکر انتقال خود به دانشگاه دیگری به عنوان هیأت علمی آن دانشگاه باشد در حالی که عنوان ریاست یک دانشگاه را یدک می کشد، باید هم این اتفاقات را شاهد باشیم.

«خوش بود گر محک تجربه آید به میان

تا سیه روی شود هرکه در او غش باشد»

انتهای پیام/60004

 

نگارنده: بناب – جاوید بنابیان


 

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاهیان سواد رسانه وزارت علوم مجلس شورای اسلامی فناوری آذربایجان شرقی نماینده مردم بناب فرماندار بناب بناب تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز معاون وزیر علوم دانشگاه مسئولان شهرستان رئیس دانشگاه دانشگاه بناب وزیر علوم رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)

بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان دارای آمارهای غیرقابل قبولی است.

مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات، با اشاره به نتایج «پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» گفت: در این پیمایش متاسفانه مشخص شده بود که بی‌اعتمادی در سطح عمومی ۸۱ درصد است، یعنی ۸۱ درصد افراد جامعه نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند، این بی‌اعتمادی سبب می‌شود بهره‌وری در جامعه به‌شدت پایین بیاید، انسجام اجتماعی و همبستگی ملی شکل نگیرد درحالی‌که اقتدار ملی در گرو همبستگی است. یکی دیگر از نتایج این پیمایش بی‌اعتمادی به رسانه‌ها بود، حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد جامعه به‌صورت زیاد و خیلی‌ زیاد به رسانه‌ها و از جمله صداوسیما بی‌اعتماد بودند.

معین افزود: همین حدود، یعنی ۶۰ الی ۷۰ درصد به نهادهای حاکمیتی بی‌اعتمادی وجود دارد، البته وضعیت مجلس از دولت بدتر بود. طبق این پژوهش بیشترین اعتماد به پزشکان هست، بعد از کرونا حدود ۲۵ درصد به محبوبیت پزشکان در سطح جهانی افزوده شد و از جمله در ایران. بعد از پزشکان، استادان دانشگاه و معلمان بیشترین اعتماد مردم را جلب کرده‌اند، در پایین این جدول کمترین اعتماد به سیاستمداران است.

 

منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مصطفی معین: مهاجرت به دانش‌ آموزان هم رسیده است (فیلم) چند درصد ایرانیان دچار مشکلات اختلال روان هستند؟/ پاسخ دکتر معین (فیلم)

دیگر خبرها

  • تأکید استاندار لرستان بر تقویت رویکرد وحدت در استان
  • جامع دیدن مسائل از سوی فعالان رسانه و تعامل مسئولان لازمه حل مسائل کشور
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • بازدید جمعی از مسئولان قضایی استان قم از منطقه حفاظت شده پلنگ دره
  • خیرین و مسؤولان در رفع مشکلات مراکز نگهداری معولان کمک کنند
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • تشدید نگرانی صهیونیست‌ها از بایکوت علمی اسرائیل در جهان
  • مسئولان زنجانی برای نجات پل تاریخی میربهاءالدین به خط شدند