Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد مدیریت شهری گفت: شرایط کنونی تهران برای زندگی معلولین در حد صفر است و در مقایسه با هرجایی از دنیا می‌توان تهران را سرآمد مشکلات دانست به‌طوری‌که تهران امروز امکانات مطلوبی برای معلولان ندارد.

محمدعلی پورنیا،کارشناس ارشد مدیریت شهری در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اظهار کرد: توجه به معلولان موضوعی است که در بسیاری از اماکن به آن توجه جدی نشده است، به‌طور مثال ما یک پارک و دستگاه خودپرداز مناسب برای این طبقه از جامعه نتوانسته‌ایم ایجاد کنیم و از طرفی دیگر در حمل‌ونقل نیز توجه جدی به آن‌ها نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس ارشد مدیریت شهری افزود: متأسفانه مدیران در مواجهه با مشکلات معلولان نتوانسته‌اند به‌درستی آن‌ها را حل کنند، سازمانی مانند شهرداری در طول چهار سال اخیر وعده‌های بسیاری را به معلولین داده اما تحقق این وعده‌ها هیچ‌گاه رنگ عمل به خود نگرفته‌اند، این مسئولان تنها تصمیماتی هیجانی را برای افکار عمومی نقل و نمی‌توانند آن‌ها را عملی کنند.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا در شرایط کنونی تهران، می‌توان مشکلات معلولان را حل کرد، گفت: به اعتقاد بنده شهرداری می‌تواند یکی از قوی‌ترین ارگان‌های کشور باشند اما به دلایل حضور مسئولانی که به دغدغه جامعه توجه نکرده‌اند ما به این نقطه رسیده‌ایم که آیا می‌توان با تلنبار شدن و افزایش جمعیت و بزرگی تهران به دغدغه معلولان توجه کرد، درواقع اگر شهرداری بخواهد می‌تواند مشکلات را حل کند چراکه شهرداری در زمان آقای قالیباف اقدامات بسیار مطلوبی را اجرایی کرد اما امروز نمی توان هیچ عملکردی از شهرداری دید.

کارشناس ارشد مدیریت شهری با اشاره به برخی از مشکلات معلولان در پایتخت، عنوان کرد: از دیدگاه شهری نخستین مشکل معلولان در تهران، حمل‌ونقل و مسائل رفاهی آن‌هاست، آن‌گونه که در شرایط غیر کرونایی هیچ‌یک از معلولان نمی‌توانند از فضای تفریحی و رفاهی در پارک‌ها و... استفاده کنند و به‌طورقطع توجهی به این دسته از جامعه در مسائل رفاهی نشده است.

وی ادامه داد: نبود امکانات کافی در مترو، Brt و تاکسی‌های ویژه معلولان و عابر بانک‌ها را می‌توان از عمده‌ترین مشکلات معلولان در تهران به شمار آورد.

پور نیا، شهرداری را مسئول بخشی از نابسامانی‌های حوزه معلولان دانست و عنوان کرد: شهرداری می‌تواند برای پایان کار دادن به ساختمان‌ها، ایجاد رمپ و یا بالابر را برای معلولین مطرح کند؛ اما در این اندازه هم در پایان دادن به مسئله حل مشکلات معلولان ورود پیدا نکرده اند، ورود به این موضوع هیچ هزینه‌ای برای شهرداری ندارد و با این کار بسیاری از ساختمان‌ها ویژه معلولان خواهد شد.

وی در مقایسه‌ای بین شهرداری تهران و دیگر شهرداری‌های دنیا، خاطرنشان کرد: شرایط کنونی تهران برای زندگی معلولین در حد صفر است و در مقایسه با هرجایی از دنیا می‌توان تهران را سرآمد مشکلات دانست به‌طوری‌که تهران امروز امکانات مطلوبی برای معلولان ندارد.

این کارشناس ارشد مدیریت شهری در توصیه ای به مسئولان، تأکید کرد: در چینی مسائلی و حل آن مشکلات، مسئولان نباید شتاب‌زده و برهه‌ای تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: مشکلات معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه

دومین هم اندیشی شهرداران مناطق ۲۲ گانه شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با حضور عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری و لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به میزبانی معاونت هماهنگی و امور مناطق برگزارشد. 

 عباس شعبانی معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران ضمن اشاره به تشکیل جلسات تخصصی در راستای برنامه ریزی درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه بر ضرورت تحقق برنامه ریزی ماهانه مناطق در راستای رسیدن حداکثری به اهداف پیش بینی شده تأکید کرد.

معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران در ادامه از درنظر گرفتن برنامه فصلی برای مناطق ۲۲ گانه خبر داد و افزود: امسال به تفکیک هر فصل بر مبنای زمان بندی مشخص هدف فصل مورد نظر را محقق خواهیم کرد و هدف گذاری برای سال پیش رو با درنظر گرفتن سقف‌های درآمدی پیش بینی شده می‌باشد که باید در راستای ارائه خدمات بهتر و کیفی‌تر به شهروندان صرف شود.

عباس شعبانی در ادامه حل کردن موضوعات مشترک و تخصصی و موارد خاص مناطق ۲۲ گانه را اولویت ۲ ماه ابتدایی سال ۱۴۰۳ دانست که باید در راس همه موضوعات قرار گرفته و برطرف گردد تا همه موضوعات مربوط به مناطق ۲۲ گانه خصوصاً در مباحث مربوط به عوارض و کمیسیون‌های ماده پنج هفت و ماده صد برای روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ تعیین تکلیف و برطرف شود. 

 تدوین برنامه درآمد مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۳ بر مبنای عملکرد قابل قبول مناطق در سال گذشته

حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران در ادامه ضمن تشکر از معاون هماهنگی و امور مناطق و شهرداران مناطق ۲۲ گانه در راستای فعالیت‌ها و تلاش‌های بی وقفه در سال ۱۴۰۲ افزود؛ با وجود تغییر متغیر‌های مربوط به قانون درآمد‌های پایدار شهری با فعالیت همه جانبه مناطق، سال ۱۴۰۲ را با تحقق اهداف پیش بینی شده پشت سر گذاشتیم.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران با توجه به پشت سرگذاشتن روز معمار و تبریک این روز گرامی به همه‌ی معماران گفت: انشالله آینده شهر تهران بتواند یک شهر با کیفیت برای زندگی شهروندان باشد.

لطف اله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران با حضور در این هم اندیشی ضمن تقدیر از عملکرد بی نظیر محق شده توسط مناطق ۲۲ گانه در سال ۱۴۰۲ و اشاره به گزارش ارائه شده طرح رصد در صحن شورای شهر تهران و تحقق ۹۸ درصدی اهداف این طرح، همت مضاعف مناطق را برای اطلاع رسانی امور و پروژه‌های انجام شده و در حال انجام مناطق به شهروندان خواستار شد.

معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران گفت: هر منطقه میبایست یک بسته اطلاع رسانی پروژه‌های مهم شهری که در راستای خدمت رسانی بیشتر و بهتر به شهروندان در حال انجام است را با یک شیوه مدون و اثر گذار تدوین به اطلاع مردم رساند.

فروزنده در ادامه از اختصاص بودجه مختص به مناطق ۲۲ گانه در جهت تحقق فعالیت‌های عمرانی خبر داد.

مهدی شریفیان مدیرکل برنامه ریزی و سرمایه انسانی معاونت هماهنگی و امور مناطق در ادامه این جلسه به ارائه گزارشی از موضوعات تخصصی مناطق در حوزه شهرسازی، و مالی و اقتصاد شهری و ارائه پیشنهادات ویژه مختص هر منطقه برای رفع این موضوعات پرداخت. 

در خاتمه این نشست شهرداران مناطق ۲۲، ۲۱، ۲، ۱، ۳، ۱۵، ۱۳ به بیان چالش‌ها و پیشنهادات خود در خصوص تحقق حداکثری اهداف پیش بینی شده برای مناطق در سال ۱۴۰۳ پرداختند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • عملیات «وعده صادق» بخش کوچکی از توان نظامی ایران بود
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • از روان تا درمان
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • توضیحات شهرداری منطقه ۷ تهران درباره قطع درختان کنار باغ موزه قصر
  • تشریح اهداف و برنامه درآمدی سال ۱۴۰۳ مناطق ۲۲ گانه