Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به منظور تسهیل در مراودات مالی دولت سیاست هایی را از تاریخ 21 فروردین ماه سال 1397 اتخاذ کرده است. بر مبنای این سیاست سامانه ارزی جدیدی تحت عنوان نیما تاسیس شد که با کمک آن می توان روند تامین ارز را سهولت بخشید. اصطلاح دریافت ارز نیمایی نیز از آن زمان رواج پیدا کرده است. با کمک سامانه نیما می توان محیطی ایمن برای خریداران و فروشندگان ارز ایجاد نمود و هم چنین فضای رقابتی سالم و امنی برای صرافان فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت اختصار نظام یکپارچه معاملات ارزی همان نیما است که معمولا برای تلفظ راحت آن را به شکل اختصار بیان می کنند. از آن جایی که میان نرخ ارز دولتی و نرخ ارز بازار آزاد شکافی عمیق به وجود آمد، مسئولان مربوطه را بر آن داشت تا فکری به اوضاع آشفته بازار کنند. تفاوت نگران کننده نرخ ارز موجب دلهره تجار و بازرگانان شده بود. به همین دلیل با همتی مضاعف سامانه نیما را طراحی و اجرا کردند. این سامانه در کنترل نرخ ارز نقش بسزایی ایفا می کند.

فعالیت سامانه ارز نیمایی به چه صورت است؟

با اهمیت ترین خصوصیت سامانه ارز نیمایی امنیت معاملات محسوب می شود. معنی این جمله را می توان این گونه شرح داد که خریداران و فروشندگان ارز درخواست خود را با سهولت بیشتری می توانند به شکل آنلاین در این سامانه به ثبت برسانند و معامله آن ها صورت قانونی داشته و جواز انجام این کار در سامانه نیما فراهم است. وارد کنندگان کالا و خدمات در سامانه نیما نقش متقاضیان ارز را داشته و صادر کنندگان ارز نقش ارائه دهندگان آن را بر عهده دارند. در این بین صرافان بانکی و تضامنی به عنوان واسطه گران مالی عمل کرده و پروسه خرید و فروش ارز را سرعت بخشیده و این امر را تسهیل می دهند.

نقش شگفت انگیز سامانه نیما میان سامانه جامع تجارت و سامانه پنجره واحد تجارت فرامرزی بسیار بااهمیت بوده و می توان گفت حلقه وصل بین دو سامانه گفته شده است. یکی از مزیت های کاربردی سامانه نیما این است که تجار به طیف گسترده ای از صرافان بانکی و تضامنی به طور همزمان دسترسی خواهد داشت. به همین دلیل سامانه نیما می تواند فضایی سالم و امن را برای رقابت میان صرافان موجود در این سیستم به وجود آورد.

چه کسانی بیشترین استفاده را از سامانه نیما می کنند؟ واردکنندگان محصولات و خدمات به ‌عنوان درخواست کنندگان ارزصادرکنندگان محصولات و خدمات (به عنوان مثال دولت که صادرکردن نفت را بر عهده دارد) به‌ عنوان ارائه دهنده ی ارزمراکز واسطه گر که از جمله آن می توان به بانک‌ ها و صرافی ‌ها اشاره کرد که منابع را از سمت ارائه دهندگان به متقاضیان منتقل می‌ کنند.سیاست گذار که بنا بر پیش ‌بینی صورت گرفته منابع و مصارف، نرخ ارز، دامنه‌ی آزادی نرخ ارز، اولویت ‌ها و سقف مصارف را با کمک سامانه نیما کنترل می نماید.

فرایند معامله در سامانه نیما به چه صورت است؟

چنان چه به عنوان یک بازرگان می خواهید ارز مورد نیازتان را با کمک سامانه ارزی نیما تامین کنید، کافی است بعد از رفتن به سامانه‌ی جامع تجارت به آدرس اینترنتیntsw.ir، در بخش سفارش ‌های غیر بانکی درخواست تأمین ارز خود را درج نمایید. به علت پروسه اداری و هماهنگی میان بانک مرکزی و وزارت صمت (صنعت، معدن و تجارت)، درخواست تان به سامانه آنلاین نیما انتقال یافته و از طرف فروشندگان ارزی مشاهده خواهد شد. هم اکنون واردکنندگان کالا یا درخواست کنندگان ارزی به منظور فراهم کردن ارز مورد نیاز خود می‌توانند دو شیوه را اجرا کنند؛ ابتدا به همان شیوه‌ی رایج و قدیمی عمل نموده و واردکنندگان با رفتن به بانک درخواست تأمین ارز را تنظیم می کردند.

بانک مرکزی با کمک ارتباط با کارگزاری ‌های داخلی و بانک ‌های خارجی به فروشندگان خارجی ارز پرداخت می کرد. در حال حاضر این شیوه با وجود تحریم ‌های بانکی عملا قابل پیاده سازی نیست. مزیت این شیوه در مقایسه با شیوه قبلی دخالت نکردن مستقیم سیستم بانکی است. در حقیقت صرافان در سامانه تأمین ارز نیمایی به عنوان واسطه اصلی تامین ارز فعالیت می کنند. زمانی که سامانه نیما روزهای نخست فعالیت خود را طی می کرد، تنها چند ارز محدود معامله می شد ولی در حال حاضر تمامی ارزهای خارجی به جز وون کره جنوبی، بات تایلند و ین ژاپن خرید و فروش می شود.

جمع بندی

شرکت بسیار موفق علی حاجی ابول لو که با کمک شرکا تاسیس شده در زمینه طلا و ارز در ایران فعالیت می کند. سابقه ارزنده آن باعث شده تا متقاضیان زیادی برای معامله های خود به این شرکت سر بزنند. فعالیت های این شرکت کاملا قانونی بوده و زیر نظر بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است. تمامی راه های ارتباطی این شرکت با متقاضیان فراهم شده و شما از طریق شبکه های اجتماعی نیز می توانید با مدیریت این شرکت تماس بگیرید، هم چنین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به آدرس اینترنتی alirezaxchange.com مراجعه کنید. 

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: سامانه ارز نیمایی سامانه نیما ارز نیمایی سامانه ارز نرخ ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۵۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود

مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا اعلام کرد که به زودی سامانه‌ درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود.   به گزارش ایسنا، مهدی سیدهاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد اینترنتی شدن درخواست صدور کارت سوخت، گفت:‌ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از سال گذشته اعلام کرد که تصمیم دارد روند صدور درخواست کارت سوخت را اینترنتی کند و این یعنی چه مالکان خودروهای نوشماره و چه خودروهای دیگری که نیازمند کارت سوخت المثنی باشند، باید کارت سوخت خود را به صورت اینترنتی دریافت کنند.   مدیرعامل شرکت پژوهش و توسعه ناجی بنیاد تعاون فراجا خاطرنشان کرد: برای امنیت درخواست صدور کارت سوخت، تا زمانی که این اقدام در دفاتر پلیس +۱۰ انجام می‌شود مشکلی وجود ندارد، چراکه از اطلاعات کاربر کاملا محافظت می‌شود.   وی با بیان اینکه همکاری فراجا با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نخستین خدمت بین دستگاهی است، گفت: جلساتی با شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار کردیم و هماهنگی‌های لازم انجام شده و بررسی های لازم انجام شده است و به جمع بندی خوبی رسیدیم و در نهایت در چند روز آینده این سامانه آماده و معرفی می‌شود که درپی آن روند صدور کارت سوخت نیز تسریع می‌شود.   هاشمی ادامه داد: این سامانه تولید شده توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است و فراجا صرفا اطلاعات را با آنها تبادل می‌کند؛ یعنی هنگامی که فرد متقاضی در این سامانه درخواست خود  برای صدور کارت سوخت را ثبت می‌کند اطلاعاتش اخذ شده و برای پلیس ارسال می‌شود و پلیس این اطلاعات را بررسی  و صحت سنجی کرده و پس از آن تایید یا عدم تایید را به این سامانه اعلام می‌کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می شود
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • فراجا: سامانه اینترنتی درخواست صدور کارت سوخت به زودی معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • بسیاری از مراجعات مردم به محاکم به دلیل اعتبار دادن به اسناد عادی است
  • کانال‌های خبری، مجوز بگیرند
  • کانال های خبری برای دریافت مجوز اقدام کنند
  • دستور رئیس کل دادگستری تهران برای بررسی و رفع یک مشکل مهم در معاملات خودرویی