Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@23:16:42 GMT

اثرات کرونا بر مهاجرت و حومه‌نشینی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۶۳۸۲

اثرات کرونا بر مهاجرت و حومه‌نشینی

محققان پس از انجام مطالعات متعدد در سکونتگاه‌های غیررسمی نایروبی، پایتخت کنیا، به اثرات جبران‌ناپذیر محدودیت‌های اعمال شده برای مهار کرونا بر آوارگان پی بردند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، انتشار هر چه بیشتر ویروس کرونا آسیب‌پذیری زنان، کودکان و مردان ساکن در سکونتگاه‌های سراسر جهان را به طور چشمگیری افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهادهای داوطلب محلی در کشورهای جنوبی جهان در واکنش به کرونا و به خصوص طی دوران قرنطینه به سرعت حمایت‌های خود از مردم را آغاز کردند تا مطمئن شوند که همگان دست کم به نیازهای اولیه خود دسترسی دارند. اقداماتی که سران این کشورها انجام دادند با هم متفاوت بود و مردم نیز از حمایت‌های مالی و درمانی مختلفی برخوردار شدند. در بعضی از کشورهای جنوبی، کمک‌های غذایی بیشتر مورد توجه قرار گرفت، حال آنکه بعضی از کشورها تمرکز خود را بر برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مهار کروناویروس جدید معطوف کردند.

با این وجود، بسیاری از مردم، نظیر ساکنان و آوارگان سکونتگاه‌های غیررسمی نایروبی نیز از توجه مقامات محلی خود محروم بودند و بیشترین آسیب ناشی از شیوع بیماری کووید -۱۹ را متحمل شدند. اما مؤسسه‌های خیریه و نهادهای داوطلب محلی این مردم را به حال خود نگذاشتند و از همان ابتدای انتشار ویروس کرونا تلاش کردند، از نیازهای این افراد آسیب‌پذیر باخبر و آن‌ها را به بهترین شکل ممکن برطرف کنند.

بسیاری از خیرین مدعی شدند که تا پیش از شیوع بیماری کووید -۱۹، آوارگان سکونتگاه‌های غیررسمی نایروبی از دید این نهادها پنهان بودند و کرونا بهانه‌ای شد تا این افراد نیز از کمک‌های مردمی و مؤسسه‌های خیریه بهره‌مند شوند. در واقع، حمایت از افراد بی‌خانمان به یک جنبش فراگیر در نایروبی تبدیل شد و همه‌گیری کرونا، دیده شدن این افراد در طراحی شهری را در پی داشت.

در ابتدای کار، نهادهای داوطلب مردمی و مؤسسات خیریه اثرات کووید -۱۹ بر افراد آسیب‌پذیر و آوارگان Mathare، بزرگترین و قدیمی‌ترین محله فقیرنشین نایروبی را ارزیابی کردند و سپس دسترسی ساکنان این منطقه به خدمات اولیه را مورد بررسی قرار دادند. آن‌ها متوجه شدند که افراد بی‌خانمان بیشترین آسیب را از محدودیت‌های اعمال شده برای مهار ویروس کرونا متحمل شده بودند و در وضعیتی بسیار بحرانی به سر می‌بردند. در نتیجه، این افراد باید بیش از سایرین مورد توجه قرار می‌گرفتند و از خدمات و کمک‌های نهادهای فوق بهره‌مند می‌شدند. این در حالی است که تا پیش از انتشار ویروس کرونا، وضعیت آوارگان ساکن در محله‌های فقیرنشین نایروبی از نظر برنامه‌ریزان مسئله‌ای بی اهمیت به شمار می‌رفت.

نهادهای داوطلب محلی نایروبی به منظور حمایت هر چه بیشتر از افراد بی‌خانمان ساکن در زاغه‌های شهر بر این باور بودند که مناطق مرکزی شهر، مکان‌هایی بسیار مناسبی برای سکونت دادن به این افراد است. با این حال، مانع بزرگی بر سر راه این افراد وجود داشت؛ اینکه کاریابی برای آوارگان، متقاعد کردن مقامات شهری به حمایت از این افراد و ایجاد ارتباط موفق بین مهاجران تازه وارد به شهرها و ساکنان قدیمی مناطق شهری کار بسیار پیچیده‌ای بود.

البته، با وجود تمام موانعی که بر سر راه خیرین برای کمک به آوارگان مناطق فقیرنشین نایروبی وجود داشت، این افراد تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا قشرهای آسیب‌پذیر سکونتگاه‌های غیر رسمی پایتخت کنیا را مورد حمایت قرار دهند. بسیاری از مردمی که تا پیش از انتشار ویروس کرونا، شب‌های خود را در مکان‌های عمومی به روز می‌رساندند در خانه‌هایی به طور موقت، و حتی در بسیاری از موارد برای همیشه ساکن شدند. برخی نیز از خانه‌های مقرون به صرفه‌ای که نهادهای خیریه با حمایت از سوی مقامات ارشد برای آن‌ها فراهم آوردند، بهره‌مند شدند.

در واقع، شیوع بیماری کووید -۱۹ در کنار تمام آسیب‌های خود، مزایایی نیز برای جهان و جهانیان در پی داشت، که از مهم‌ترین آن‌ها می‌توان به دیده شدن افراد آسیب‌پذیر جامعه، مانند آوارگان توسط مقامات محلی اشاره کرد.

کد خبر 460968

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کرونا در جهان ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا کرونا نایروبی حومه نشینی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ویروس کرونا آسیب پذیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ

آفتاب‌‌نیوز :

«ملوک طلوع‌نژاد» بازیگر گلستانی سریال پایتخت، پیشکسوت نمایش رادیو گلستان، تئاتر و تلویزیون پس از چند روز بستری در بیمارستان به دلیل ابتلا به کرونا و زخم سیاه ناشی از کاهش سیستم ایمنی بدن جان خود را از دست داد. وی در سری نخست سریال پایتخت در کنار بازیگران این سریال بخصوص «احمد مهرانفر»، «محسن تنابنده» و «ریما رامین‌فر» ایفای نقش کرد. وی سال‌های سال در عرصه تئاتر نیز فعالیت داشت.

دلیل اصلی مرگ بازیگر سریال پایتخت

خانم ملوک طلوع نژاد بعد از مبتلا شدن به قارچ سیاه تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما متاسفانه به علت عفونت ناشی از بیماری کرونا و زخم‌های قارچ سیاه دستگاه ایمنی بدن او به شدت پایین آمده بود و بر اثر عفونت کرونا درگذشت. گفتنی است سریال پایتخت به کارگردانی سیروس مقدم باعث را که بازی خانم ملوک طلوع نژاد به خوبی دیده شود.

او در فیلم‌های تاکسی برگشتی که از شبکه تبرستان پخش می‌شد نیز بازی کرده بود فیلمی که توسط آقای محمد حسین صفری کارگردانی شد.

خانم طلوع نژاد در سریال پایتخت نقش لیدر نقی معمولی را بر عهده داشت نقی در پایتخت ۵ در مسابقات ورزشی کشتی شرکت کرده بود و خانم طلوع نژاد به عنوان لیدر در سریال بازی می‌کرد.

روز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ ملوک طلوع نژاد بازیگر تئاتر و تلویزیون متولد گلستان و هنرمند پیشکسوت تئاتر، سینما و تلویزیون و گروه نمایش رادیو گلستان که با بازی در سریال پایتخت ۵ و پایتخت ۶ به شهرت رسید بر اثر بیماری شایع قارچ سیاه و کرونا و ابتلا به بیماری از شایع‌ترین خبر‌های امسال دارفانی را وداع گفت.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • کتاب پژوهشی «تبلیغ دینی در مسجد؛ رویکردی آسیب‌شناسانه»
  • سیگار کشیدن چگونه به قلب آسیب وارد می‌کند؟
  • غرق شدن چادرهای آوارگان فلسطینی در آب باران
  • اثرات منفی استرس روی چهره و ظاهر افراد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • (ویدئو) رقص و شادی دامادها روی دوش آوارگان غزه
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • فیلم| فیلمی جالب از جاده آخرالزمانی در حومه ریاض عربستان
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • ببینید/منزل استاد شهریار و یادآوری یک شب‌نشینی باشکوه