Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-05-01@01:12:19 GMT

بارش بادمجان از آسمان؛ این بار واقعی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۶۶۱۹

بارش بادمجان از آسمان؛ این بار واقعی

هرمزگان- ویدئوی بارش بادمجان در دی‌ماه سال گذشته آن‌هم از آسمان و در منطقه شهرک غرب تهران بازتاب بسیاری در فضای مجازی پیدا کرد و دستمایه سوژه طنز بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی شد که هم‌زمان با دستگیری جوانان سازنده این کلیپ مشخص این ویدئو ساختگی است اما در طی روزهای گذشته تعدادی از کشاورزان جنوب با پرتاب محصول بادمجان همان خاطره سال گذشته اما این بار واقعی را رقم زدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدس آنلاین-گروه استان ها: کشاورزان رودانی که قیمت محصول برداشتی آن‌ها به کمتر از کیلویی ۶۰۰ تومان رسیده است هفته گذشته بخشی از محصول خود را خوراک دام‌ها کردن تا شاید بدین‌وسیله بتوانند مسئولان را نسبت به این موضوع حساس کنند.

گفتنی است کشاورزان رودانی که هفته گذشته نیز با تخلیه محصول بادمجان در مقابل گله‌ای از شترها اعتراض خود را اعلام کردند در آخرین روز هفته گذشته نیز بخشی از کیسه‌های حاوی بادمجان را به کف خیابان آورده و معدوم کردند.

مشکل کجاست

بنا بر گفته مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش‌بینی  می‌شود امسال  ۶۴۰ هزار تن محصول بادمجان برداشت شود اما واقعیت این است که این محصول در حال حاضر مشتری نداشته و بر روی دست کشاورزان مانده است.

گرچه بادمجان کشت‌شده در هرمزگان به استان‌های تهران، فارس، خوزستان و کشورهای عراق، افغانستان و حوزه کشورهای خلیج‌فارس ارسال می‌شود اما امسال هم چون سال‌های گذشته برداشت محصول و نبود مشتری موجب اعتراض بسیاری از کشاورزان شده است.

دور ریختن محصولات کشاورزی یا برداشت نکردن آن‌ها به خاطر صرفه نداشتن اقتصادی و قیمت پایین آن در بازار تبدیل به ماجرای تکراری هرساله شده است. فیلم‌های این خبرها به‌سرعت در فضای مجازی منتشر و بازنشر می‌شود و حسرت و تأسف بینندگان را برای بی‌حاصلی رنج کشاورز و تباه شدن هزینه‌ها برمی‌انگیزد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان رودان  در این رابطه توضیح می‌دهد: در این فصل از سال شش استان خوزستان، بوشهر، جنوب فارس، جنوب کرمان، هرمزگان و سیستان و بلوچستان هم‌زمان محصول بادمجان را کشت می‌کنند و همین موضوع باعث شده تا بازار اشباع شود.

«ضیاءالدین صامتی» عنوان می‌کند: با انتشار این فیلم موضوع بررسی و مشخص شد این اقدام از سوی یکی از کشاورزان صورت گرفته و بقیه کشاورزان هیچ محصول مازادی ندارند.

وی گفت: حتی روز گذشته همراه مسئولان اداره تعاون روستایی، نماینده فرماندار و تعدادی از کشاورزان به مرکز تره‌بار مراجعه کردیم و مشخص شد تمام محصولات به فروش رفته است و آن‌طور که شاهدان به ما گفته‌اند یکی از کشاورزان دو وانت محصول را برای فروش به میدان آورده بود اما چون هم محصول کیفیت مناسب نداشته و هم آخر وقت مراجعه کرده بود متأسفانه موفق به فروش نشده و از روی عصبانیت این کار را انجام داده است.

وی تاکید می کند: کشاورزان می‌دانند زمانی که دیر به میدان مراجعه کنند خریداران حضور ندارند.

مدیر جهاد کشاورزی رودان در حالی اعلام می کند که بادمجان های این کشاورز به دلیل کیفیت نامناسب و دیر رسیدن به میدان بار به میانه خیابان ریخته شده است که در طی هفته گذشته نیز بار ها شاهد معدوم سازی این محصول توسط کشاورزان بودیم و نظیر این حادثه سال گذشته نیز به کرات در این استان اتفاق افتاده است.


 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بادمجان هرمزگان محصول بادمجان هفته گذشته گذشته نیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد

سخنگوی صنعت آب ایران با اشاره به پرشدگی ۶۴ درصدی مخازن سدهای کشور گفت: حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور معادل سال گذشته است، اما ورودی به مخازن نسبت به سال گذشته دارای کاهش ۸ درصدی است.

به گزارش ایسنا، فیروز قاسم‌زاده  کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هشدار نارنجی به کشاورزان در پی بارش تگرگ/ ۱۶ استان درگیر بارش
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شد
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • پرداخت ۱۷ میلیارد تومان غرامت به کشاورزان مه‌ولاتی
  • صدور اطلاعیه‌ای نسبت به بارش‌های سنگین به کشاورزان و دامداران
  • کشت قراردادی پنبه در یک هزار هکتار از مزارع سیستان وبلوچستان اجرا می‌شود
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری برای آسمان لرستان
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود