Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:52:30 GMT

ایجاد هاب‌های فناوری در دستور کار دانشگاه شریف

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۹۶۶۳۱

ایجاد هاب‌های فناوری در دستور کار دانشگاه شریف

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با بیان این که ایجاد هاب‌های فناوری در دستور کار دانشگاه قرار دارد، اعلام کرد: با پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، به زودی حدود ۱۰ هزار مترمربع به فضاهای پژوهشی و توسعه فناوری دانشگاه اضافه خواهد شد.

به گزارش ایسنا، در پیامی که دکتر محمدرضا موحدی به مناسبت آغاز هفته پژوهش و فناوری منتشر کرده، آمده است: امسال هفته پژوهش و فناوری را در شرایطی برگزار می‌کنیم که کشورهای دنیا گرفتار مبارزه با بیماری همه‌گیر کووید ۱۹ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ظهور این همه‌گیری باعث شده است که اهمیت و ضرورت تحقیقات بنیادی و کاربردی در مواجهه با چالش‌های اساسی بیش از گذشته نمایان شود. در این راستا پژوهشگران و فناوران دانشگاه و واحدهای فناور مستقر در ناحیه نوآوری شریف نیز در کنار همکاران خود از سایر دانشگاه‌ها تلاش‌های ارزشمندی را برای کمک به مقابله با این همه‌گیری و مدیریت بحران بوجود آمده بکار گرفته‌اند و به دستاوردهای ارزشمندی نیز دست یافته‌اند.

وی در این پیام بیان می کند: از سوی دیگر، این همه‌گیری باعث ایجاد محدودیت‌هایی در فعالیت‌های روزمره دانشگاه شده است؛ اما با این وجود، برنامه‌های توسعه‌ای حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه با قوت در حال پیگیری است. در حوزه توسعه فیزیکی خوشحالیم که با پیگیری‌های انجام شده و حمایت‌های معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بزودی حدود ۱۰ هزار مترمربع به فضاهای پژوهشی و توسعه فناوری دانشگاه اضافه خواهد شد. در حوزه توسعه فعالیت‌های پژوهشی، در یک سال اخیر تمرکز بر توسعه توانمندی‌های محوری دانشگاه در حوزه‌های بین رشته‌ای و علوم استراتژیک بوده است. در حوزه ارتباط با صنعت، علیرغم محدودیت‌های مالی موجود در سال‌های اخیر، خوشبختانه با تغییر تدریجی و رویکرد صنایع و سازمان‌ها به دانشگاه‌ها تحول قابل توجهی در نوع و میزان قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه در حال شکل‌گیری است.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف افزود: از سوی دیگر دانشگاه هم اکنون دست اندرکار ایجاد چند مرکز نوآوری است که بعنوان هاب‌های فناوری، محلی برای هم افزایی توانمندی‌های دانشگاه و صنعت دانش‌بنیان کشور باشند. همچنین در راستای تسهیل مساله اشتغال دانشجویان و فارغ‌التحصیلان، مرکز کاریابی دانشگاه فعالیت خود را در این حوزه آغاز کرده است. در حوزه حمایت از فعالیت‌های کسب و کارهای فناورانه و نوآورانه نیز، شاهد توسعه فضاها و زیرساخت‌های فناورانه واحدهای فناور در مرکز رشد و پارک علم و فناوری دانشگاه بوده‌ایم. همه این فعالیت‌ها، به لطف انرژی و تلاش بی‌پایان اعضای هیات علمی، دانشجویان، دانش‌آموختگان و فناورانه دانشگاه میسر شده است. در آستانه هفته ملی پژوهش و فناوری وظیفه خود می‌دانم از تلاش همه دست اندرکاران پژوهش و فناوری دانشگاه تقدیر کرده و این هفته را به همه آن عزیزان تبریک بگویم. از درگاه خداوند منان صحت و سلامت و موفقیت‌های روزافزون برای خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی شریف آرزو می‌کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه شريف هفته پژوهش هاب فناوری هفته پژوهش 99 پژوهش و فناوری دانشگاه فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، عصر روز دوشنبه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کشورمان میزبان عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا و هیئت همراه بود.

در این دیدار دو طرف ضمن تشریح ظرفیت‌های حوزه کاری خود درباره دستیابی به توافقی به‌منظور گسترش روابط به‌ویژه در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر گفتگو کردند.

زارع پور، توسعه روابط با کشور‌های آفریقای به ویژه تانزانیا را راهبرد دولت جمهوری اسلامی دانست و برای گام بر داشتن در این مسیر اعلام آمادگی کرد.

وی با تشریح فعالیت‌های وزارت ارتباطات در حوزه هایی، چون توسعه ارتباطات، پست، پست بانک و صنعت فضایی، تأکید کرد: هر یک از این حوزه‌ها به‌ویژه توسعه زیرساخت‌های ارتباطی، توسعه فناوری اطلاعات و صنعت فضایی به‌طور جداگانه می‌توانند به سرفصلی برای آغاز همکاری‌های مشترک دوجانبه در زمینه ارتباطات و فناوری اطلاعات تبدیل شود.

وزیر ارتباطات همچنین آمادگی کشورمان را برای توسعه ارتباطات ثابت در تانزانیا بر پایه شبکه فیبرنوری و توسعه دولت الکترونیکی اعلام کرد. 

وی در پایان خواستار تشکیل کارگروهی مشترک با حضور معاونان وزرای دو کشور برای بررسی موضوعات همکاری دوجانبه و نهایی کردن توافقات این نشست شد. 

عمر سعید شعبان، وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا نیز در این دیدار ابتدا از مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی ایران و فراهم کردن امکان دیدار صمیمانه با رئیس جمهوری تقدیر کرد.

 وی افزود: میزبانی و مهمان نوازی دولت جمهوری اسلامی نشان از اهمیت روابط این کشور با کشور‌های آفریقایی دارد و ما نیز با درک این اهمیت آماده توسعه روابط هستیم. 

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا با انتقاد از انحصار پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی، تاکید کرد: پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی غربی اکنون به تهدیدی علیه بنیان خانواده‌ها تبدیل شده است و همین امر ضرورت راه اندازی پلتفرم‌ها و شبکه‌های اجتماعی بومی متناسب با فرهنگ کشورمان را بیش از پیش نشان می‌دهد. 

وی با اشاره به توانمندی شرکت‌های ایرانی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ابراز امیدواری کرد که تانزانیا بتواند از ظرفیت‌های شرکت‌های فعال در این حوزه بهره‌مند شود و این قول را داد که این ظرفیت را برای توسعه روابط دو کشور به کار ببرد.

وزیر تجارت و توسعه صنعتی تانزانیا در خاتمه از آموزش دانش آموزان تانزانیایی توسط اپراتور‌های ایرانی در راستای مسوولیت اجتماعی تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد در توسعه فناوری شهری
  • استفاده از ظرفیت بی‌نظیر دانشگاه آزاد در زمینه علم و فناوری برای توسعه شهری
  • اینترنت کوانتومی و دسترسی رادیویی در دستور کار معاونت علمی
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت