Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به نقش ویژه رسانه ها عنوان کرد: باید جهت فکری مسئولان در حوزه صنعت و معدن را عوض کنیم. زمانی که توانایی تولید محصولات در استان و داخل کشور وجود دارد چرا باید به سراغ شرکت های خارجی برویم که تجربه نشان داده است قابل اعتماد نبوده و در لحظات حساس ما را رها کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مهدی بازمانده" صبح امروز ۲۲ آذرماه در جلسه انعقاد تفاهنمامه فی ما بین جهاددانشگاهی استان و بسیج رسانه استان کرمان با اشاره به فعالیت‌های مشترک جهاددانشگاهی با سپاه و بسیج گفت: جهاد دانشگاهی یکی از نهادهای مولود انقلاب اسلامی است که بعد از پیروزی انقلاب به وجود آمد و در حوزه های مختلف آموزشی، فرهنگی، پژوهشی و ... فعالیت می کند.

وی با اشاره به اینکه در جهاد دانشگاهی استان کرمان کارهای ویژه و ارزشمندی در سنوات گذشته صورت گرفته افزود: طرح بزرگ آمایش استان کرمان توسط جهاددانشگاهی تدوین که توسط سازمان برنامه و بودجه کشوری به عنوان الگویی برگزیده به سایر استان های کشور ابلاغ شد که پیشنهادات و راهکارهای خوبی برای استفاده از ظرفیت های استان در این طرح ارائه داده شده است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان به تدوین سند اشتغال استان توسط این نهاد انقلابی اشاره کرد و گفت: هم اکنون اجرای طرح دفاتر تسهیلگری در مناطق حاشیه ای شهر کرمان با همکاری دفتر امور اجتماعی استانداری کرمان را در دست اقدام داریم که نتایج امیدبخشی در این مناطق کسب کرده ایم که شناسایی و معرفی ۱۰۰ کودک بازمانده از تحصیل به مبادی ذیربط، تنها یکی از دستاوردهای اجرای این طرح توسط جهاددانشگاهی است.

بازمانده، اقدامات صورت گرفته در حوزه شهرسازی، احداث پارک در محله شهرک صنعتی، آسفالت ریزی معابر، احیاء بازار قلعه محمود و ... را از دیگر نتایج فعالیت دفاتر تسهیلگری عنوان کرد و گفت: هم اکنون توسط دفاتر تسهیلگری در شهرک صنعتی برای ۳۵ نفر اشتغال ایجاد شده ضمن آنکه یک طرح پژوهشی با نگاه اقتصادی و کارآفرینی در حال تدوین است .

وی با اشاره به اینکه طی سه ماه اخیر رویکرد صنعت و معدن و پزشکی را در دستور کار فعالیت های جهاددانشگاهی استان کرمان قرار داده ایم افزود: علاوه بر فعالیت های مرکز رویان و دندانپزشکی، موافقت اصولی مرکز پیشگیری از سرطان را اخذ کرده ایم ضمن آنکه در حوزه صنعت و معدن تفاهمنامه ای با سازمان نظام مهندسی معدن در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی منعقد شده است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به انعقاد تفاهنامه بین جهاددانشگاهی استان کرمان و شرکت قطعه گستر افزود: در راستای انعقاد تفاهمنامه منعقد شده با این شرکت بخش طراحی، فنی و مهندسی و بهینه سازی توسط متخصصان جهاددانشگاهی و اجرا و ساخت با همکاران شرکت قطعه گستر دنبال شود.

سریعترین گزینه جهت توانمندسازی و بومی سازی علم و فناوری که در اذهان خطور می کند، جهاددانشگاهی است

وی با اعلام آمادگی همکاری جهاددانشگاهی استان کرمان با مجموعه سپاه ثارالله استان در زمینه های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی اظهار کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاددانشگاهی یک وجه مشترک مهم دارند که هر دو مولود انقلاب هستند و می توانند در راستای تعالی مردم و نظام جمهوری اسلامی اقدامات مشترک ارزشمندی را انجام دهند.

بازمانده در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به نقش ویژه رسانه ها عنوان کرد: باید جهت فکری مسئولان در حوزه صنعت و معدن را عوض کنیم. زمانی که توانایی تولید محصولات در استان و داخل کشور وجود دارد چرا باید به سراغ شرکت های خارجی برویم که تجربه نشان داده است قابل اعتماد نبوده و در لحظات حساس ما را رها کرده اند.

وی با تاکید بر اینکه باید نگاه مدیران اصلاح شود اظهار کرد: این کار باید توسط رسانه انجام شود. باید به متخصصان داخلی فرصت بدهیم زیرا این توان را دارند و جهاددانشگاهی ظرفیت بسیار بالائی است که می تواند در این زمینه ها با افتخار ورود و کار کند که در همین راستا اولین و سریعترین گزینه جهت توانمندسازی و بومی سازی علم و فناوری که در اذهان خطور می کند، جهاددانشگاهی است.

سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری درباره لزوم اتکا به نیروهای بومی و تحسین نمودن فعالیت های جهاددانشگاهی در سخنرانی های مختلفشان اظهار کرد: جهاددانشگاهی در بومی سازی علم و فناوری و حوزه های دیگر پیشتاز بوده و امیدواریم در استان کرمان در زمینه صنعت و معدن ورود و با تعامل با مجموعه های مختلف، اقداماتی فاخر و در شان مردم این استان انجام دهیم.

بازمانده خاطر نشان کرد: صرفا با حرف زدن و اقدام نکردن، کاری را پیش نخواهیم بود و باید وارد میدان شد و خدماتی که توسط جوانان این استان ارائه می شود را حتی به استان های دیگر کشور نیز انتقال دهیم.

به گزارش ایسنا، سرهنگ "حجت الله پاداش" جانشین فرماندهی سپاه ثارالله استان کرمان در سازمان بسیج اقشار نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه رسانه های زیرمجموعه جهاددانشگاهی باید موضوع مطالبه گری را در استان به صورت جدی دنبال کنند اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های معدنی و صنعتی موجود در استان کرمان، نباید وضعیت کرمان در حاشیه نشینی اینگونه باشد.

وی با انتقاد از وجود کوره های آهک پزی در شهرک صنعتی کرمان و مشکلات بهداشتی، اجتماعی ناشی از وجود آنها اظهار کرد: جهاد دانشگاهی، سپاه و بسیج وجوه مشترک زیادی دارند که می توانند اقدامات زیادی را انجام دهند و این آمادگی وجود دارد که بتوانیم همکاری های این دو مجموعه را در زمینه های مختلف تقویت کنیم.

پاداش با اشاره به آشنایی چندین ساله با فعالیت های جهاددانشگاهی اظهار کرد: در راستای تعامل با جهاددانشگاهی می توانیم در حوزه اشتغال، پژوهشی، بسیج اقشار، بسیج صنعت و معدن، بسیج کارخانجات و موارد دیگر و تاثیرگذاری در استان همکاری داشته باشیم.

جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان در بسیج اقشار با تاکید بر اینکه نقش رسانه و بسیج رسانه در مطالبه گری صحیح از دستگاه ها، مسئولان و ... از اهمیت بالایی برای جلوگیری از ورود دلالان به برخی عرصه ها و از سوی دیگر توجه ویژه مسئولین به فعالیت هایشان، برخوردار است اظهار کرد: باید در پیشبرد اهداف نظام و راهبردهای امام و مقام معظم رهبری پیش رویم.

وی تاکید کرد: از بهترین رویکردهای بلندمدت بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی که باید به آن استناد کرده و از موضوعات مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی است که باید در این راستا قدم برداریم، کار جهادی و انقلابی برای خدمت به مردم است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد دانشگاهی بسيج رسانه رسانه اخبار اجتماعی کرمان استانی اجتماعی سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان جهاددانشگاهی استان کرمان استان کرمان با اشاره حوزه صنعت و معدن رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم.

سیدمهدی طبیب زاده امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در نشست خبری دومین همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان(کرمان آیدکس ۲۰۲۴) اظهار کرد: برگزاری همایش کرمان آیدکس ۲۰۲۴ فرصت مغتنمی است.

وی بیان کرد: برخی سهم جنوب استان را در شاخص‌های توسعه پایدار موثر می‌دانند در حالی که در شمال و مرکز استان کرمان نیز این شاخص‌ها پایین است و بایستی رویکرد استان به سمت ارتقاء شاخص‌های توسعه پایدار و زندگی مردم پیش برود.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان با بیان اینکه موضوعی که نگران آن هستیم، آینده استان است، گفت: به دلیل اینکه اقتصاد استان کاملاً مبتنی بر منابع است و منابع، تجدیدپذیر(معدن و آب) نیستند و زمانی این منابع پایان می‌یابد و باید از همین حالا برنامه‌ریزان فکر کنند روزی که معادن نبود، باید چه کنیم.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۵ درصد درآمد مالیاتی استان کرمان از ۱۰ شرکت صنعتی معدنی است، تصریح کرد: هیچ کشوری نمی‌تواند از محل منابع، توسعه یابد مگر منابع را صرف تکنولوژی و صنایع جدید بکند و باید سرمایه‌گذاری‌ها را به این سمت سوق بدهیم و رویداد کرمان آیدکس می‌گوید به سمت چه صنایع، خدمات و گردشگری پیش برویم که آینده نسل‌ها تامین شود.

طبیب زاده با بیان اینکه باید زنجیره ارزش نوآورانه و فناورانه در فولاد و مس داشته باشیم، افزود: رویداد کرمان آیدکس باب گفت و گو را باز می‌کند و می‌خواهد تحولی در نگرش‌ها ایجاد کند

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش و تکنولوژی است و باید این ذهنیت را در مسئولان ایجاد کنیم و افکار عمومی این مطالبه را از مسئولانی که منابع سرشار کشور و استان در اختیارشان است، چگونه می‌خواهند با این منابع آینده استان را بسازند؟

وی اظهار کرد: وقتی کارها مبتنی بر دانش باشد، تکنولوژی، خلق ثروت و اشتغال فارغ التحصیلان به دنبال آن خواهد بود. ضمن اینکه پتانسیل استان کرمان در نیروی متخصص فراوان است و بسیاری از افراد موفق کشور و دنیا از این استان هستند.

طبیب زاده تصریح کرد: باید محیطی فراهم کنیم که پیش برنده کسب و کار باشد و نگرش را تغییر بدهد. بایستی برای عملکرد مسئولان معیار بگذاریم تا بدانیم مصرف منابع چه میزان منفعت برای استان داشته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • وزیر صنعت، معدن و تجارت به استان مرکزی سفر می‌کند
  • صادرات ۱۰۸ هزار تنی کالا به روسیه در فروردین ماه
  • بررسی علت فوت کارگر معدن کوهبنان در دستور کار قضایی است
  • علت فوت کارگر معدن در کرمان چه بود؟
  • جزییات مرگ کارگر معدن زغالسنگ هشونی شهرستان کوهبنان
  • پیام کرمان آیدکس، آغاز گذر از اقتصاد مبتنی بر منابع به اقتصاد مبتنی بر دانش است
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان