Web Analytics Made Easy - Statcounter

«جمشید مغازه‌ای» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: فروش شیرینی و شکلات صنعتی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد در کشور کاهش یافته‌است.

وی با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا بر این صنعت تاثیری نداشته و تمامی کارخانه ها فعال است، گفت: اما به دلیل تورم و افزایش قیمت مواد اولیه قیمت تمام شده محصولات افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مغازه‌ای ادامه داد: تولید کنندگان با توجه به قیمت تمام شده می توانند ۱۶ درصد برای خود سود در نظر بگیرند اما با توجه به قدرت خرید مردم بیشتر تولید کنندگان کمترین حاشیه سود یعنی پنج درصد را بر روی کالاهای خود در نظر گرفته اند.

وی ادامه داد: قیمت برخی از شکلات ها ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به مدت مشابهه سال قبل افزایش یافته است اما برخی کالاها نظیر بیسکویت که بیشتر مورد اقبال مردم است تا پنج درصد افزایش داشته است.

به گفته وی کمبودی در زمینه بیسکویت، شیرینی و شکلات صنعتی در بازار شب یلدا وجود ندارد و ممکن است برخی از تولیدکننندگان با توجه به سیاست های خود تخفیف هایی را برای این ایام بر روی محصول های خود در نظر بگیرند.

به گفته دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت، شیرینی و شکلات ایران، سال گذشته ۲۴۰ هزار تن انواع شیرینی و شکلات به ارزش ۷۰۰ میلیون دلار به ۶۶ کشور دنیا از جمله آمریکا صادر شد.

مغازه ای تهیه مواد اولیه تولید و شیوه برگشت ارز و بلاتکلیفی در بخشنامه های روزمره را از دیگر مشکلات این صنعت برشمرد و افزود: تولیدات این صنعت جزو کالاهای لوکس به شمار می رود بنابراین ارز مورد نیاز تامین مواد اولیه از بازار آزاد یا سامانه نیما تامین می‌شود.

برچسب‌ها کاکائو اصناف سامانه نیما جمشید مغازه‌ای اتاق اصناف ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کاکائو اصناف سامانه نیما اتاق اصناف ایران کاکائو اصناف سامانه نیما اتاق اصناف ایران اخبار کنکور شیرینی و شکلات مغازه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۷۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد

متوسط قیمت کالا‌های خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– فروردین ۱۴۰۳ از سوی مرکز آمار ایران منتشر شد.

 در گروه نان و غلات، اقلام " شیرینی خشک " با ۳.۳ درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

در فروردین ماه ۱۴۰۳ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالا‌های خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام " شیرینی خشک " با ۳.۳ درصد و" برنج ایرانی درجه یک " با ۲.۶ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آنها:

در این گروه، اقلام " گوشت گوسفند" با ۵.۶ درصد، " گوشت گاو و گوساله" با ۱.۸ درصد و "کنسرو تن ماهی" با ۱.۲ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۴.۳ درصد و " کره پاستوریزه" با ۱.۲ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " تخم مرغ ماشینی " با ۲.۰- درصد و "روغن نباتی جامد " با ۰.۱- درصد می‌باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پرتقال" با ۱۵.۲ درصد، "لیمو ترش" با ۱۳.۹ درصد و" انار " با ۱۰.۵ درصد می­باشد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " هندوانه " با ۱۴.۷- درصد است.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به"" پیاز" با ۲۹.۵ درصد، " هویج فرنگی" با ۱۳.۶ درصد و فلفل دلمه ای" با ۱۰.۷ درصد و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به " خیار " با ۳.۰- درصد است.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به" شکر " با ۲.۹ درصد، " سس گوجه فرنگی " و" قند " با ۱.۸ درصد است.

منبع: روابط عمومی مرکز آمار ایران 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • تامین سبد غذایی مردم با رویکردی عقلانی
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • اطفاء حریق مغازه شیرینی فروشي در قزوین
  • آتش سوزی مغازه شیرینی فروشی در قزوین
  • تامین همه نیازهای ارزی توسط بانک مرکزی
  • راحت می‌گویند از افزایش نرخ ارز سود نمی‌بریم و نقشی در آن نداریم!
  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • خاندوزی: دولت خاتمه پروژه‌های ناتمام هستیم/ افشاگری همتی از رانت ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی/ صولت مرتضوی: تحریم پیشرفت‌های کلانی را نیز برای کشور به ارمغان آورده است