Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مقامات ارشد ''کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا'' (سیکا) به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست قزاقستان و با محوریت موضوع بازنگری وضعیت منطقه، به کارگیری تجربیات حاصله از مقابله با همه‌گیری کووید-۱۹ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، نشست مقامات ارشد کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (سیکا) به صورت ویدئو کنفرانس به ریاست قزاقستان و با محوریت موضوع بازنگری وضعیت منطقه، به کارگیری تجربیات حاصله از مقابله با همه‌گیری کووید-19 با هدف توسعه و همکاری بیشتر میان کشورهای عضو با حضور رضا نجفی، مدیرکل صلح و امنیت بین‌المللی وزارت امور خارجه به نمایندگی از کشورمان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده کشورمان در این نشست در سخنان خود ضمن تبریک به قزاقستان جهت تصدی ریاست برای سال های 2020 تا 2022 و آرزوی موفقیت برای کایرات ساریبای، دبیرکل جدید سیکا و همچنین قدردانی از تلاش‌های کشورهای عضو سیکا در مقابله با چالش‌های پیش رو به مسایل مهمی مانند مقابله با همه‌گیری کووید- 19 به عنوان بزرگترین بحران جهانی، اهمیت همکاری سازنده و مؤثر در این زمینه، مقابله با یکجانبه‌گرایی و تقویت چندجانبه گرایی، تأکید قاطعانه بر لزوم اطمینان از دسترسی برابر همه انسان‌ها به واکسن کووید- 19 در سراسر جهان، مخالفت صریح با تبعیت از هر گونه اقدامات غیرقانونی و مقابله با تأثیر مخرب اقدامات قهرآمیز یک‌جانبه‌گرایانه و تروریسم اقتصادی ایالات متحده آمریکا بر مبارزه با همه‌گیری کووید-19، اشاره و از تلاش‌های بی بدیل ارگان‌های مختلف دولتی و خصوصی که در تلاش برای یافتن راه‌حلی برای پایان دادن به ویروس کرونا هستند، قدردانی کرد. 

نجفی همچنین با اشاره به ترور شهید فخری‌زاده، دانشمند برجسته ایرانی و محکومیت‌ این اقدام تروریستی از سوی اکثریت کشورهای عضو سیکا و نقش مهم ایشان در فعالیت‌های صلح‌آمیز هسته‌ای و پزشکی، بویژه تولید نخستین کیت ایرانی آزمایش سریع کووید- 19 و نظارت بر ساخت واکسن این ویروس همه‌گیر، تاکید کرد که قطعا عاملین و آن رژیم تروریستی که پشت جنایت ترور شهید فخری زاده قرار دارند در زمان مناسب بهایش را خواهند پرداخت.

وی در پایان آمادگی کامل کشورمان را برای همکاری مشترک با سایر کشورهای عضو سیکا برای تبادل تخصص و دانش در مورد تمامی موضوعات مورد علاقه مشترک و متقابل، به ویژه در مورد کووید-19، اعلام کرد.
 
نشست مقامات ارشد کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا (CICA) دو بار در سال با هدف تصمیم‌گیری در مورد اجرای توافق نامه‌ها و تصمیمات اجلاس سران و نشست وزرا  با شرکت مقامات ارشد کشورهای عضو برگزار می‌شود.

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: سیکا کنفرانس وزارت خارجه همه گیری کووید کشورهای عضو مقامات ارشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۸۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • ارمنستان : اقدامات مقدماتی برای تاسیس سرکنسولگری در تبریز در حال انجام است
  • کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل برگزار شد
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • حضور هیات ایران در کنفرانس سالانه بین المجالس برای قدس در استانبول
  • شاه‌کلید حل مسائل منطقه، دست ایران
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • هاله غریط استعفا داد + جزئیات