Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-رییس سازمان برنامه و بودجه درباره موضوع پرداخت غرامت هواپیمای اوکراینی در لایحه بودجه 1400 اظهار داشت: این اخبار یکسری گمانه‌زنی بود وگرنه هنوز درباره پرداخت غرامت به جمع‌بندی نرسیده‌ایم که بخواهیم اعداد و ارقامی برای آن مشخص کنیم. بنابراین معتقدم انتشار این خبر بیشتر ناشی از گمانه‌زنی‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدباقر نوبخت در گفت‌وگو یی درباره موضوع پرداخت غرامت هواپیمای اوکراینی در لایحه بودجه 1400 اظهار داشت: این اخبار یکسری گمانه‌زنی بود وگرنه هنوز درباره پرداخت غرامت به جمع‌بندی نرسیده‌ایم که بخواهیم اعداد و ارقامی برای آن مشخص کنیم. بنا بر این معتقدم انتشار این خبر بیشتر ناشی از گمانه‌زنی‌ها بوده است.

وی همچنین درباره وصول درآمدهای مالیاتی و پیش‌بینی آن برای سال آینده گفت: تا به امروز در سال جاری 100درصد اعداد و ارقام پیش‌بینی شده برای مالیات حاصل شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: برای سال آینده، درآمدهای مالیاتی بالایی در نظر نگرفتیم به طوری که مالیات امسال 180 تا 190 هزار میلیارد تومان بود که این عدد برای بودجه 1400 حدود 225 هزار میلیارد تومان است یعنی حتی کمتر از نرخ تورم بوده است.

نوبخت درباره پرداخت مالیات از سوی برخی از نهادهای حاکمیتی بیان داشت: نهادهای حاکمیتی باید مالیات در نظر گرفته شده را بپردازند. قبلا برخی از نهادها معاف از مالیات بودند اما در حال حاضر همه نهادهای حاکمیتی مالیات می‌دهند.

وی افزود: تنها در بخش کشاورزی یکسری معافیت‌های مالیاتی اعمال شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه تلاش ما این است تا بخشی از نیازهایی که حسب شرایط کرونایی وجود داشت در بودجه دیده شود، گفت: تقریبا بودجه وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه‌های علوم پزشکی در لایحه بودجه سال آینده 153 درصد رشد داشته این در حالی است که رشد متوسط ما حدود 40 درصد بوده است.

نوبخت ادامه داد: این رشد به این دلیل بوده که برای سال آینده پیش‌بینی کردیم در بخش درمان حداقل 53 هزار نفر استخدام داشته باشیم و فوق‌العاده ویژه‌ای که برای کادر درمان ارائه می‌دهند را در بودجه سال آینده دیدیم.

وی تاکید کرد: سال آینده 10 هزار تخت جدید در بیمارستان‌ها تجهیز می‌شود که برای آن بودجه اختصاص داده‌ایم.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه ارز 4200 تومانی ادامه خواهد داشت، اظهار داشت: برای عامه مردم، دولت همچنان هرچه که از صادرات نفت درآمد ارزی حاصل کند، تمام آن را با ارز 4200 تومانی دیده است که برای تامین کالاهای اساسی در اختیار مردم قرار می‌دهیم.

نوبخت ادامه داد: عده‌ای گفتند اگر دولت این را در نرخ ارز امروز قرار می‌داد مبالغ زیادی به دست می‌آورد اما دولت به دنبال این نیست که پول زیادی به دست بیاورد بلکه به دنبال این است که فشاری که به مردم وارد آمده، کاهش یابد.

وی تاکید کرد: اگر بنا به هر دلیلی اطمینان حاصل شود که با تغییر این نرخ می‌توان جلوی فشار هزینه‌ای را گرفت، 100درصد آن مشابه آنچه که از افزایش قیمت بنزین در سال گذشته انجام شد به مردم برمی‌گردد و احتمالا یارانه معیشتی 2 تا 3 برابر افزایش می‌یابد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: همچنین در لایحه بودجه سال آینده 16 هزار میلیارد تومان برای کاهش فقر مطلق دیده‌ایم.

نوبخت افزود: رتبه‌بندی فرهنگیان همان‌طور که در سال قبل و امسال به اجرا رسید در سال آینده هم اجرایی خواهد شد. همچنین دولت برای کارکنان خود اعم از شاغل و بازنشسته افزایش 25 درصدی حقوق را در نظر گرفته که همچنین همسان‌سازی‌ها در سال آینده ادامه خواهد داشت.

منبع: ایلنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه نهادهای حاکمیتی لایحه بودجه پرداخت غرامت سال آینده گمانه زنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۸۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

مالیات بر ارث به عنوان یکی از انواع مالیات در ایران به مالیاتی گفته می‌شود که پرداخت آن به عهده وارثان متوفی است. به عبارت بهتر بعد از فوت شخص، هر یک از وراث اگر بخواهند ماترک متوفی(آنچه از متوفی به جا مانده است) را میان ورثه تقسیم کنند، ابتدا باید مالیات آن را به دولت پرداخت کنند و هریک به اندازه سهمی که می برند، مشمول مالیات می‌شوند.

مهلت و نحوه پرداخت مالیات

 نماینده قانونی متوفی یا وارثان به مدت زمان یک سال مهلت دارند تا نسبت به پرداخت این نوع مالیات اقدام کنند. برای این منظور افراد باید به سازمان امور مالیاتی موجود در محل زندگی متوفی مراجعه کنند. در قدم بعدی باید اظهارنامه‌های مخصوص سازمان امور مالیاتی با اطلاعاتی مانند: هویت متوفی، مکان سابق زندگی، اموال، دارایی‌ها و بدهی‌ها، هزینه‌های مربوط به کفن و دفن، واجبات مالی و عبادی و دیون متوفی پر شوند.

وارثان متوفی موظف هستند لیستی از دارایی‌های فرد فوت شده تهیه کنند و آن را به اداره امور مالیاتی محل سکونت متوفی تحویل دهند. اداره مالیات فهرست دارایی‌ها را همراه با سایر مدارک مربوطه برای بررسی به شورای حل اختلاف می‌فرستد. سپس شورای حل اختلاف طبق گواهی انحصار وراثت سهم ارث وارثان را تعیین می‌کند. البته قبل از محاسبه سهم الارث، وراث باید بدهی‌های متوفی از جمله مالیات‌های پرداخت نشده پرداخت شوند.

چه مواردی مشمول مالیات بر ارث می‌شود؟

طبق ماده ۱۷ قانون مالیات های مستقیم به پول، املاک و آپارتمان‌های مسکونی، صندوق امانات بانک، مغازه و سرقفل ، حق امتیاز، اجناس و تجهیزات واحد های اداری و مغازه ها، سهام بورسی و غیر بورسی و سهام سهم الشرکه که از متوفی باقی می ماند، مالیات تعلق می‌گیرد.

طبقات ارث در قانون

وراث از نظر ماده ۸۶۲ قانون مدنی و ماده ۱۸ قانون مالیات های مستقیم به سه طبقه تقسیم می شوند:

وراث طبقه اول که عبارتند از: پدر، مادر، زن، شوهر، اولاد و اولاد اولاد.

وراث طبقه دوم که عبارتند از: اجداد، برادر، خواهر و اولاد آنها.

وراث طبقه سوم که عبارتند از : عمو، عمه، دایی، خاله و اولاد آنها.

قانون مدنی نزدیکی به متوفی را در ارث ملاک قرار داده و هر طبقه‌ای که نزدیک‌تر است بر طبقه دورتر مقدم داشته است. در طبقات ارث، وراث طبقه بعد وقتی ارث می برند که از وراث طبقه قبل کسی نباشد.

میزان مالیات بر ارث

مالیات بر ارث با توجه به عواملی از جمله میزان دارایی، نوع، تعداد و دسته وارثان متفاوت است. در نتیجه میزان ثابتی ندارد و مالیات یک فرد ممکن است با فرد دیگر کاملا متفاوت باشد. وارثان متوفی، می‌توانند با در نظر گرفتن عوامل نامبرده شده، میزان مالیات را تعیین کنند.

روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها

براساس اطلاعیه سازمان امور مالیاتی کشور، جهت تسهیل و تسریع بهره مندی مودیان مالیات بر ارث از سپرده های متوفیان نزد بانک ها و موسسات اعتباری، از تاریخ ۰۱/۰۱/۱۴۰۳ وراث متوفیان ۰۱/۰۱/۱۳۹۵ و بعد از آن می توانند بدون مراجعه به اداره امور مالیاتی ذی‌ربط و صرفا با مراجعه مستقیم به شعبه بانک ذی‌ربط نسبت به پرداخت مالیات سپرده های متوفی و دریافت مابقی سپرده، اقدام کنند.

فائزه مجردیان-خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • ماجرایی تازه برای خریداران طلا/ مالیات جدید در راه است؟
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • روش جدید پرداخت مالیات بر ارث از سپرده متوفیان نزد بانک‌ها
  • پرداخت مالیات بر ارث، الکترونیکی شد
  • شهرداری‌ها در انتظار سهم خود از مالیات
  • وصول ۱۱۰ هزار میلیارد تومان مالیات از ابربدهکاران
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • وقتی دولت و بذرپاش ابلاغیه رهبری را دور می‎زنند