Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، وانگ ینمین (Wang Yanmin) مدیر توسعه اکوسیستم نرم افزاری هوآوی در همایش سالانه HMS Global Ecological Alliance Summit اعلام کرد با وجود فشارهای موجود، فعالیت‌ و کسب و کار بین‌المللی هوآوی فعال است و به پویایی خود ادامه می‌دهد. بخش توسعه اکوسیستم نرم افزاری هوآوی در ماه دسامبر سال گذشته‌ی میلادی ایجاد شده و با تلاش‌های هواوی و توسعه‌دهندگان آن، در مسیر خود قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیر بخش توسعه اکوسیستم نرم افزاری جهانی هواوی ۳ هدف کلی برای این بخش تعیین شده است. اولین هدف الحاق بیشتر از ۸۰ درصد اپلیکیشن‌های جریان اصلی به پلتفرم سرویس‌های موبایل هواوی (HMS) است. هدف دوم برطرف شدن باگ‌هایی است که جلوی انتشار ۱۲۰۰۰ اپلیکیشن در سطح جهانی را گرفتند، هدف سوم و نهایی نیز اطمینان از عملکرد صحیح و بدون عیب این سیستم است.

به توجه به گفته‌های ژانگ لی (Zhankg Li) نایب رییس این دپارتمان، در حال حاضر ۱۸ گروه از اپلیکیشن‌های آنلاین در اپ‌گالری (AppGallery)  موجود است و در میان آنها، گروه‌هایی مثل اخبار، شبکه‌های اجتماعی و سرگرمی هم حضور دارند. اکوسیستم هوشمند موبایل هواوی در  بیشتر از ۱۷۰ کشور را پوشش می‌دهد. ۵۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه و ۲ میلیون دولوپر در این اکوسیستم ثبت نام کردند. البته فراموش نکنیم که دولوپرهای چینی نقش پررنگی در اکوسیستم جهانی اپلیکیشن‌ها دارند. بر اساس داده‌هایی که از ماه ژانویه تا نوامبر ۲۰۲۰ و از میان ۱۰۰ اپلیکیشن و بازی برتر (مجموع اپ‌استور اپل و گوگل پلی‌استور) جمع‌آوری شده، دولوپرهای چینی توانسته‌اند ۳۱ درصد از درآمد جهانی توسعه‌ی اپلیکیشن‌های موبایل را به خودشان اختصاص دهند.

سرویس نقشه‌ی Huawei Petal Map از طریق اپ‌گالری قابل دانلود است

هواوی در ماه اکتبر ۲۰۲۰ به صورت رسمی سرویس نقشه Petal Mpas را راه‌اندازی کرد. این اپلیکیشن نقشه برای کاربران تعدادی از  گوشی‌های موبایل هواوی در خارج از مرزهای سرزمینی چین طراحی شده است. به نقل از سایت هواوی سنترال (Huawei Central)، سرویس نقشه‌ی Huawei Petal Map حالا از طریق اپ‌گالری هواوی قابل دانلود است. این سرویس نقشه در بیش از ۱۴۰ کشور و منطقه خارج از چین در دسترس است. سرویس Huawei Petal Map سرویس‌هایی مانند موقعیت‌یابی روی نقشه، نمایش نقشه، مسیریابی هنگام  رانندگی و اطلاعات لحظه‌ای از شرایط جاده‌ها را به کاربران ارائه می‌دهد. این اپلیکیشن در حال حاضر با گوشی‌های موبایل سری Huawei Mate 40، سری Huawei P40 و سری Mate 30 سازگاری دارد. البته تمام گوشی‌های نام برده‌شده باید به رابط کاربری EMUI 11 آپدیت شده باشند تا بتوانند Petal Map را از اپ‌گالری دانلود و نصب کنند.

 

این سرویس نقشه، از قابلیت جدیدی برای تعامل با کاربرانی که گوشی‌های سری Huawei Mate 40 در اختیار دارند، استفاده می‌کند. این قابلیت جدید فرمان‌های حرکتی است. به عنوان مثال وقتی که کاربر هنگام رانندگی کف دست‌اش را رو به نمایشگر می‌گیرد، نمای مسیریابی جاده‌ای و نمای کلی نقشه می‌تواند به صورت آزادانه تغییر کند. با استناد به اطلاعات منتشر‌شده‌ی قبلی، کاربران با استفاده از هشدارهای لحظه‌ای اطلاعات اتوبوس‌ها در سرویس Petal Maps می‌توانند زمان خروج اتوبوس از ایستگاه قبلی و زمان ورود آن به ایستگاه فعلی را مشاهده کنند. البته این سرویس در چند شهر فعال شده است و کاربران Petal Maps می‌توانند با استفاده از آن برای زمان و سفرهای درون شهری‌شان برنامه‌ریزی کنند. در حال حاضر اپلیکیشن Petal Maps هواوی از دستورهای صوتی به زبان چینی، انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، اسپانیایی و ایتالیایی پشتیبانی می‌کند.

پربیننده ترین قیمت موبایل (محدوده ۷میلیون تومان) اینترنت «سامانه شاد» رایگان است لوکس‌ترین لپ تاپ‌های بازار چنـد؟ +جدول جایزه ۱۵میلیون دلاری برای تولید گوشت مصنوعی ارزان‌ترین لپ تاپ چند؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چین کسب و کار گوگل موبایل موبایل هوآوی موبایل هواوی موبایل هواوی سرویس نقشه اپ گالری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۹۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی

ایتنا - در حال حاضر تلفن‌های همراه نقش پررنگی در فعالیت‌های روزمره ما پیدا کرده‌اند و شاید بتوان گفت که به اصلی‌ترین ابزاری که روزانه از آن استفاده می‌کنیم، تبدیل شده‌اند؛ به همین دلیل این سوال همواره پیش می آید که چگونه گوشی را سریع شارژ کنیم ؟
در دنیای امروزی که استفاده از گوشی‌های موبایل بسیار رایج شده است، مشکل عدم دوام باتری و نیاز مکرر به شارژ گوشی موبایل برای کاربران اهمیت بسیاری دارد.

عادات شارژ گوشی یا تلفن همراه متفاوت است؛ برخی افراد، قبل از خواب گوشی را شارژ می‌کنند، برخی دیگر آن را در ماشین شارژ می‌کنند درحالی که بعضی‌ها تنها و در صورت لزوم آن را شارژ می‌کنند.

در این مطلب با استناد به گزارش «بتا نیوز»، به بررسی روش‌های شارژ سریع باتری گوشی موبایل پرداخته خواهد شد.

این روش‌‌ها به شما امکان می‌دهند در کمترین زمان ممکن و با کارایی بیشتر، باتری گوشی خود را شارژ کنید.

۱- بررسی دمای دستگاه؛ از شارژ کردن گوشی در دمای خیلی بالا یا خیلی پایین خودداری کنید

۲- استفاده از قابلیت Power Saving Mode (حالت صرفه‌ جویی در مصرف باتری) و عدم استفاده از گوشی موبایل در هنگام شارژ یا خاموش کردن گوشی در حین شارژ

۳- شارژر را به درستی در سوکت قرار دهید

۴- از شارژر دیواری استفاده کنید و از شارژ کردن باتری گوشی با استفاده از شارژرهای ماشینی یا به وسیله‌های دیگری مانند کامپیوتر خودداری کنید

۵- گوشی را در حالت پرواز قرار دهید

۶- از شارژر اصل و سالم استفاده کنید 

۷- از شارژرهای فست استفاده کنید؛ یک شارژر فست به شما کمک می‌کند تا باتری گوشی را در کمتر از دو ساعت به وضعیت شارژ کامل برسانید

۸- از پاوربانک اسفاده کنید؛ استفاده از پاوربانک می‌تواند به شما کمک کند تا گوشی خود را به صورت سریع شارژ کنید

دیگر خبرها

  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • چین هنوز سال‌ها از ایالات متحده عقب است
  • تفاوت های آیفون 13 و 13 پرو در چیست ؟
  • پاکسازی غزه از آوار و بمب‌، ۱۴ سال طول می‌کشد
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی
  • شکست جدید آمریکا برای مهار پیشرفت هواوی
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • چین سفیر آلمان را احضار کرد