Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم در بازدید از دانشگاه صنعتی سهند تبریز گفت: طرح ساماندهی و تجمیع موسسات آموزش عالی در کشور یکی از زیربخش‌های آمایش آموزش عالی در کشور است که بر اساس آن دانشگاه‌های کوچک یا با حفظ هویت خود اتکایی خود به یک دانشگاه بزرگ ملحق می‌شوند یا چند دانشگاه با هم تجمیع می‌شوند و یک دانشگاه جامع پدید می‌آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: هم اکنون بیشتر موسسات آموزش عالی در کشور از استاندارد کیفی لازم برخوردار نیستند که در طرح ساماندهی تلاش می‌شود ضمن حفظ آنها در ترکیبی قرار بگیرند که فعالیت خود را با احراز کیفیت مورد نظر وزارت علوم ادامه دهند.

معاون وزیر علوم گفت: بر روی طرح ساماندهی موسسات آموزش عالی ۲ سال کار کارشناسی شده و همه کشور مطالعه و بررسی شده و موسسات مشمول ساماندهی شناسایی و طرح‌های تفضیلی و آیین نامه‌های طرح آماده شده و در حال پیاده سازی و پیگیری طرح هستیم.

 معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم گفت:با اجرای این طرح، ضمن استفاده از تجربیات اعضای هیات علمی، توانمندی‌های دانشگاه‌های مختلف تجمیع  و تربیت نیروی انسانی متخصص در مراکز آموزش عالی با کیفیت بالاتری انجام می‌شود.

او گفت: با توجه به نیاز کشور به دانش آموخته دانشگاهی متخصص و از طرفی کاهش متقاضیان ورود به دانشگاه‌ها، طرح آمایش آموزش عالی به ارتقای کیفی موسسات آموزش عالی متمرکز شده است.

رحیمی همچنین دانشگاه سهند را جزو دانشگاه‌های برجسته کشور خواند و گفت: بسیاری از طرح‌های تحقیقاتی‌های اجرا شده در این دانشگاه برای پاسخگویی به صنعت است و بخش اعظم طرح‌ها با حمایت و تقویت، قابلیت تبدیل شدن به شرکت‌های دانش بنیان را دارند.

او به رشد شتابان علمی و طرح‌های تجربی و صنعتی این دانشگاه اشاره  کرد و گفت: این دانشگاه قابلیت‌های بالایی از لحاظ فنی و علمی دارد و بسیار پرقدرت و با سرعت و شتاب بسیار زیاد در حال رشد است.

قره باغی رئیس دانشگاه صنعتی سهند هم با تشریح فعالیت‌ها و توفیقات علمی، پژوهشی و آموزشی این دانشگاه گفت: در این دانشگاه تاکنون ۳۴۷ طرح پژوهشی خاتمه یافته و از ۶۳۲ پایان نامه هم حمایت شده است.

قره باغی با بیان اینکه دانشگاه سهند رتبه هفتم در بین دانشگاه‌های صنعتی کشور را دارد افزود: بر اساس گزارش رتبه‌بندی شانگهای، این دانشگاه در سه سال اخیر در رشته مهندسی متالوژی در جمع ۱۵۰ یا ۲۰۰ دانشگاه برتر، در رشته‌ مهندسی شیمی در جمع ۴۰۰ دانشگاه برتر و در علوم و مهندسی انرژی در جمع ۵۰۰ دانشگاه برتر جهان قرار گرفته است.

هم اکنون حدود ۵ هزار دانشجو در بیش از ۱۳۰ رشته و گرایش در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا در دانشگاه صنعتی سهند تحصیل می‌کنند که حدود نیمی از آن‌ها را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تجمیع دانشگاه آمایش آموزش عالی آموزش عالی در کشور موسسات آموزش عالی دانشگاه ها طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۹۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی

تین نیوز

بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در این نشست که به مناسبت روز ملی خلیج فارس برگزار می شود قرار است اقدامات دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی در مسیر دستیابی به اهداف سیاست های کلی توسعه دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گیرد. 

همچنین درخواست عضویت های جدید و انتخاب رئیس و دبیر ادواری جدید اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در این نشست، مورد بررسی قرار می گیرد. 

طبق برنامه نشست، مقرر است توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ظرفیت ها و توانایی های «کاوشگر خلیج فارس» معرفی و گزارشی از گشت های اخیر این کاوشگر و برنامه های تحقیقاتی آتی آن در حوضه های آبی جنوبی کشور، ارایه گردد. 

شایان ذکر است، اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی به منظور هماهنگی و گسترش تعامل آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی کشور و نیز ارتقای سطح علوم دریایی به پیشنهاد پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و از آن زمان با برگزاری ۲۱ نشست شورای عالی با حضور روسا یا نمایندگان دانشگاه های عضو، ۱۹ دانشگاه و مرکز پژوهشی را به عضویت پذیرفته است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی، از مهمترین اقدامات و دستاوردهای اتحادیه تابحال، برگزاری نشست های کارگروه های تخصصی، تدوین اساسنامه و آیین نامه های مرتبط با فعالیت های اتحادیه، دیدار با مقامات و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ارشد دریایی کشور، ورود موضوع اقیانوس شناسی به عنوان یکی از اولویت ها در نقشه جامع علمی کشور، تهیه سند راهبردی توسعه آموزش عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، همکاری در برگزاری کنفرانس های علمی مانند RCOWA-۲۰۱۷ و RCOWA-۲۰۲۰، برگزاری برنامه های مناسبتی مشترک (روز ملی خلیج فارس، روز جهانی دریا و اقیانوس، روز منطقه ای دریای خزر)، توسعه وب سایت محققان دریای خزر (http://caspianexpert.inio.ac.ir/)و مشارکت در حضور محققان دانشگاه ها در برنامه های کاوشگر خلیج فارس بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • بهره‌برداری از فاز اول سایت مجتمع آموزش عالی سراوان
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • تصویب نقشه راه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • مراکز فرهنگی کشور معطل خرابی مهر وزارت ارشاد!
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند