Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی گفت: فعالیت این مرکز از سال ۷۹ آغاز شده و اکنون در چهار هسته مهندسی برق، علوم انسانی، مدیریت و علوم کشاورزی فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

علیرضا عابدیان، مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده بسیج دانشجویی خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه این مرکز تحقیقاتی در سال ۷۹ فعالیت خود را آغاز کرد، گفت: ابتدا این مرکز در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی و زیرنظر بسیج دانشجویی و در قالب هسته مهندسی برق آغاز به کار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عابدیان افزود: از سال ۸۸ به بعد، هسته‌های مدیریت و علوم انسانی نیز در این مرکز تحقیقاتی تشکیل شد و از سال ۹۱، با انعقاد تفاهم نامه‌ای با اداره کل فنی و حرفه‌ای استان و بسیج دانشجویی خراسان رضوی، اجرای طرح جوار دانشگاهی به این مرکز واگذار شد؛ بنابراین از این مرحله فعالیت مرکز در حوزه آموزش ادامه یافت.

مسئول مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده ادامه داد: این طرح تا سال ۹۴ انجام شد و پس از آن هم با تمدید تفاهم نامه، ادامه یافت.
وی با بیان اینکه از سال ۹۴ هسته کشاورزی نیز در این مرکز تحقیقاتی فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: از سال ۸۶ به بعد مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده، وابستگی خود را به دانشگاه فردوسی کاهش داد و دفتر مرکز از دانشگاه خارج شد.

عابدیان به تشریح فعالیت‌های این مرکز در یک سال گذشته پرداخت و گفت: یکی از پروژه‌های انجام شده در این مرکز، تولید یک سوغاتی مشخص برای زائران به نام «مشهدنما» بوده است که این دستگاه در هرجای دنیا که باشید جهت حرم امام رضا (ع) را به شما نشان می‌دهد و به صورت خودکار ساعت ۸ صبح و ۸ شب، صلوات خاصه پخش می‌کند.

وی ادامه داد: این پروژه به مرحله تجاری سازی هم رسیده و به نهاد‌های مختلف معرفی شده است.

مسئول مرکز شهید آقاسی زاده به دیگر پژوهش انجام شده در این مرکز اشاره کرد و گفت: پژوهشگران این مرکز همچنین پلاستیک‌های تجدیدپذیر طراحی کرده اند که جذب طبیعت می‌شوند. این پژوهش به مرحله تجاری سازی رسیده و در اختیار برخی مجموعه‌های اداری مشهد قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه یکی از طرح‌های ما تولید محصولات بدون گلوتن است، افزود: محصولاتی مانند نان، کیک، ماکارونی و سس مایونز تولید کرده ایم که در آن از گلوتن استفاده نشده است. تنها ۲ شرکت در ایران محصولات خوراکی بدون گلوتن تولید می‌کنند و تولیدات آن‌ها نیاز کشور را به این محصولات تأمین نمی‌کند.

عابدیان با بیان اینکه مرکز تحقیقاتی شهید آقاسی زاده سومین شرکت تولید کننده این محصولات است، خاطرنشان کرد: محصولات ما با هزینه کمتری تولید می‌شود و فرمولاسیون جدیدی دارد. این محصولات در مرحله صنعتی شدن هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی خراسان رضوی هفته پژوهش بسیج دانشجویی مسئول مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۰۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله دهقانی فیروزآبادی در نشست خبری سالیانه خود که امروز در محل معاونت علمی برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه با توجه به تاکیدات رهبری مبنی بر اینکه باید در حوزه هوش مصنوعی به ۱۰ کشور برتر دنیا برسیم ، معاونت علمی چه برنامه ای برای عقب نماندن ایران از پیشرفت جهانی در این حوزه و همچنین توسعه زیرساخت‌ها مانند دیتاسنترها، مزارع پردازش گرافیکی و یا پردازشگرهای ابری دارد؟ گفت : سال گذشته گفت و گوهایی زیادی با رییس جمهور و همینطور دستگاه های مختلف از جمله سازمان برنامه و بودجه برای الزام ایجاد یک مرکز ملی توسعه هوش مصنوعی و در کنارش یک شورای ملی راهبری انجام شد و در این راستا برنامه ها و مدل های کشورهای مختلف در حوزه هوش مصنوعی مورد مطالعه قرار گرفت.

معاون علمی رییس جمهور با اشاره به اینکه سال گذشته راه اندازی مرکز ملی هوش مصنوعی و شورای راهبری به تصویب رسید و اعضای شورا مشخص شدند گفت: همچنین طی جلساتی که با سرمایه گذاران بخش دولتی و صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری داشتیم راه اندازی صندوق پژوهش فناوری هوش مصنوعی با سرمایه ١٠ هزار میلیارد تومانی اسفندماه سال ١۴٠٢ برنامه ریزی شد.

۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی

وی ادامه داد: همچنین برنامه ریزی شده است مرکز ملی هوش مصنوعی، اپراتور هوش مصنوعی را ایجاد کند که این اپراتور ٣ خدمت اصلی مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ و کتابخانه های بزرگ زبانی و تصویری را ارایه می دهد . همانطور که اپراتورهای تلفن همراه خدمات اینترنتی را ارائه می‌دهند، اپراتور ملی هوش مصنوعی نیز خدمات پردازشی بزرگ و خدمات کتابخانه های محاسباتی را در اختیار دانشگاه ها شرکت های دانش بنیان و سازمان ها و نهادها قرار می‌دهد.

تحول خوبی در هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۳ رقم می خورد

دهقانی با بیان اینکه ایران از نظر دانش فنی و نیروی انسانی وضعیت خوبی دارد گفت: در حوزه مقالات و ارجاعات ایران رتبه ١٧ یا ١٨ دارد اما در حوزه کاربرد رتبه ٧٠ تا ٨٠ را دارد که این جایگاه به دلیل نبودن زیرساخت ها در کشور است و پیش بینی می کنیم در سال١۴٠٣ تحول خوبی در حوزه هوش مصنوعی با ایجاد اپراتور ملی هوش مصنوعی و توسعه زیرسیستم ها داشته باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور با اشاره به اینکه مرکز ملی هوش مصنوعی جایگاهی فراتر از معاونت علمی است، گفت: از تمام دستگاه ها دعوت می کنیم که این مرکز را تقویت کنند.

دسترسی به چند صد GPU

وی در ادامه افزود : پیش بینی ما این است که در سال ١۴٠٣ به چند صد GPU دسترسی پیدا کنیم البته تحریم های شدیدی در این حوزه وجود دارد و حتی عربستان و امارات که برای خرید GPU اقدام کرده اند و پول هم پرداخت کرده اند تحریم شده اند. امیدواریم دانشگاه ها GPU هایی که دارند را برای استفاده تجمیعی در اختیار قرار دهند.

ادامه دارد...

کد خبر 6089679 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ۳ خدمت اصلی اپراتور هوش مصنوعی/ دسترسی به چند صد GPU در سال ۱۴۰۳
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • ۲۷ رقم برنج در کشور معرفی شده است
  • گرامیداشت یاد و خاطره شهید شفیع زاده در تبریز
  • جهش تولید بدون فعالیت کارگران معنا و مفهومی ندارد