Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین؛ پیمان قربانی، معاون اقتصادی این بانک اعلام کرد: با توجه به این که قریب به 70درصد از ارزش افزوده بخش صنعت به کارگاه‌های بزرگ صنعتی (بالای 100 نفر کارکن) اختصاص دارد، رشد 11.9 درصدی تولید کارگاه‌های مزبور نویدبخش عملکرد مناسب رشد ارزش افزوده بخش صنعت در سه ماهه دوم سال جاری می‌باشد که قاعدتاً بر تقویت عملکرد رشد اقتصادی در تابستان امسال موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: رشد شاخص تولید کارگاه‌ بزرگ صنعتی در سه ماهه دوم سال جاری در کنار رشد سه ماهه اول سال، موجب رشد 6.8 درصدی شاخص تولید در نیمه اول سال 1399 نسبت به تولید نیمه اول سال 1398 شده است.

معاون همتی گفت: در شرایطی که در سه ماهه اول سال جاری شاخص 13 گروه و در سه ماهه دوم سال گذشته نیز شاخص تولید 16 گروه با رشد منفی مواجه بوده است، این امر موید بهبود شرایط و وضعیت تولیدات صنعتی و روند روبه تزاید انتشار آن در رشته‌های مختلف صنعتی در سه ماهه دوم سال جاری است.

قربانی یادآور شد: خوشبختانه رشد قابل توجه شاخص تولید کارگاه‌های بزرگ صنعتی و همچنین گسترش آن در رشته‌ فعالیت‌های مختلف صنعتی، حاکی از این است که تبعات اقتصادی منفی ناشی از شیوع کرونا در حوزه فعالیت‌های صنعتی بنحو مناسبی کنترل شده و فعالیت‌های صنعتی از روند مطلوبی برخوردار گردیده است.

پربیننده ترین زمان واریز سرانه ۱۰۰هزار تومانی کمک معیشتی اعلام شد آغاز دومین مرحله واریز وام یک میلیون تومانی کرونا دود اجرای طرح معیشتی در چشم دهک‌های پایین/ چرخه معیوب پرداخت یارانه واریز مرحله دوم وام یک میلیونی کرونا/ ۶.۹میلیون نفر مشمول دریافت وام شدند هفته‌ای مثبت برای همه بازار‌ها/ بیشترین سود نصیب خریداران طلا شد

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی رشد اقتصادی واحد صنعتی پیمان قربانی کارگاه صنعتی فعالیت صنعتی ویروس کرونا سه ماهه دوم سال تولید کارگاه بزرگ صنعتی شاخص تولید سال جاری اول سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۰۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال

مسیح کشاورز در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: اواخر سال ۱۴۰۱ و سال گذشته قیمت هرکیلو برنج ایرانی به ۱۵۰ هزارتومان رسید که براین اساس تفاهم نامه ای میان انجمن  و استانداران گیلان و مازندران منعقدشد که با حذف واسطه ها و دلالان، برنج به طور مستقیم خریداری می شود که براین اساس قیمت هرکیلو برنج هاشمی به ۸۰ هزارتومان و ارقام پرمحصول کمتر از این نرخ رسید که همین امر منجر به رونق بازار شد.

به گفته او، سال گذشته با وجود رونق بازار برنج ایرانی، معاون اول رئیس جمهور بعد از دوره ممنوعیت دستور دادند که ثبت سفارش برنج در راستای حمایت از تولید داخل انجام نشود که براین اساس در ۲ ماهه پایانی سال گذشته ثبت سفارش بسته شد.

کشاورز ادامه داد: رونق تولید داخل منجر به عرضه برنج ایرانی در بازار شد به طوریکه دیگر محصولی در انبارها باقی نماند و از طرفی برای ۲ماهه ابتدای امسال تنها ۱۳۰ هزارتن برنج برای واردات ثبت سفارش شده که در نهایت کمبود عرضه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است که استمرار این روند، بازار برنج در سال جدید هم تحت تاثیر خود قرار می دهد. 

دبیر انجمن تولیدکنندگان و تامین کنندگان برنج ایرانی قیمت کنونی هرکیلو برنج هاشمی را ۱۱۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، برنج پرمحصول بر پایه ۸۰ هزارتومان و ارقام برنج هندی و پاکستانی در محدوده ارقام پرمحصول اعلام کرد.

او گفت: با توجه به آنکه حداکثر تولید برنج ایرانی ۲ میلیون و ۵۰۰ هزارتن خواهد بود، از این رو برای رسیدن بازار به ثبات انتظار می رود تا قبل از دوره ممنوعیت ۸۰۰ هزارتن تا یک میلیون تن برنج وارد کشور شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • لزوم توسعه مراکز جوار کارگاهی برای تربیت نیروی متخصص
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • ثبت سفارش ۱۳۰ هزارتن برنج در ۲ ماهه ابتدای سال
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی