Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا؛ طاهر موهبتی روز شنبه ۲۲ آذر با حضور در دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اینکه علی رغم محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها و مشکلات اعتباری در کنترل ویروس کرونا رضایت بخش عمل کرده‌ایم، اظهار کرد: سرانه هزینه سلامت برای هر فرد ایرانی در سال ۴۱۵ دلار است این درحالی است که این سرانه در آمریکا ۹۸۰۰ دلار و در انگلیس ۴۰۰۰ دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: امکانات و تجهیزات درمانی ایران در مقایسه با سایر کشورها قابل مقایسه نیست به طوری که در کشوری مثل آمریکا برای هر ۱۰۰ هزار نفر ۳۴.۷ تخت آی سی وجود دارد ولی در ایران ۶.۶ تخت است.

وی توضیح داد: در مقایسه وضعیت تخت‌های عادی بیمارستانی با ایران با سایر کشورها هم باید گفت در اغلب کشورها به ازای هر هزار نفر بین چهار تا شش تخت بیمارستانی وجود دارد این درحالی است که در استان البرز که کمی بیش از یک تخت (۱.۰۷) تخت بیمارستانی موجود است.

این مسئول اضافه کرد: اگر به همه محدودیت‌های موجود اعمال تحریم‌ها را هم اضافه کنیم متوجه می‌شویم که حفظ سلامت مردم با چه دشواری‌هایی همراه است.

موهبتی توضیح داد: اینکه برخی ادعا می کنند دارو و تجهیزات پزشکی شامل تحریم‌ها نمی‌شود مضحک‌ترین و بزرگترین دروغی است که در عرصه بین الملل گفته می‌شود.

این مسئول ادامه داد: ما در حال حاضر برای واردات دارو و نقل و انتقال پول هم مشکل داریم و این حقایقی است که نمی‌توان کتمان کرد.

موهبتی با بیان اینکه به مدد تلاش همکاران در بخش بهداشت و درمان، همکاری ارزشمند مردم و رسانه‌ها توفیقات ارزشمندی داشتیم، گفت: کشورهای دیگر با اینکه به لحاظ منابع مالی جلوتر از ما هستند اما موفقیت‌های ایران را کسب نکردند.

وی با اشاره به اینکه امروز اگر می‌خواهیم قدردان حوزه سلامت باشیم باید از سلامتی خود صیانت کنیم، متذکر شد: پرستاران و پزشکان خستگی به خود راه ندادند و هنوز دغدغه مراقب و سلامت مردم را دارند، چراکه تاب‌آوری نظام سلامت و امکانات محدود است، وقتی ورودی بیمارستان از ظرفیت بیمارستان بیشتر شود، حتماً دچار چالش و مخاطرات جدی می‌شویم.

وی با بیان اینکه شب یلدا نزدیک است و مردم برای حفظ سلامت خودشان هم که شده باید از شب نشینی و دور هم جمع شدن خودداری کنند، گفت: برای قطع زنجیره شیوع کرونا باید به صورت مجازی شب یلدا را در کنار عزیزانمان باشیم تا روند نزولی ابتلا سرعت بیشتری بگیرد.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر کمی صبوری کنیم هم مردم و هم پرسنل بخش بهداشت و درمان از این سختی‌ها عبور می‌کنیم.

موهبتی در پاسخ به خبرنگار ایسنا مبنی بر چگونگی پیگیری ایران در خصوص نقص قوانین بین المللی در خصوص عدم اعمال تحریم دارویی علیه کشورها افزود: وزارت بهداشت دفتری بین المللی در معاونت حقوقی ریاست جمهوری دارد که آنها مسئولیت پیگیری این موارد را دارند.

وی گفت: تمام مستندات ناشی از اعمال تحریم های دارویی علیه ایران حتی در مورد واردات واکسن آنفلوآنزا هر ماه از منابع مختلف جمع آوری و برای این دفتر ارسال می‌شود و نتیجه این پیگیری در شرایط حاضر مراجع بین المللی قابل پیش بینی نیست.

این مسئول در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه حوزه بهداشت و درمان جای منازعات سیاسی نیست اضافه کرد: همه از اصولگرا تا اصلاح طلب، انقلابی تا غیر انقلابی باید برای توسعه این بخش کمک کنند.

وی گفت: در آموزه‌های دینی ما آمده نجات یک نفس ارزشی به اندازه نجات بشریت دارد بنابراین همانطور که یک پزشک طبق قسمی که خورده و وظیفه ای که دارد برایش فرقی نمی کند بیمارش نماز شب خوان است یا کافر و خود را موظف می داند که بهترین روش درمانی را برای وی اعمال کند، همه وظیفه داریم که اعتماد مردم نسبت به حوزه بهداشت و سلامت را ارتقا دهیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدحسین نیکنام، دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین الملل که در این همایش ریاست پنل سلامت را برعهده داشت، ضمن اشاره به توانمند‌های حوزه سلامت و فرصت‌های تجاری و سرمایه گذاری در آفریقا، اهمیت گسترش تعاملات با کشور‌های آفریقایی را تشریح کرد.

در این پنل، مدیران ارشد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران، مدیران سندیکا‌های دارو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی، مدیران شرکت‌های دارو سازی، رئیس انجمن بیمارستان سازی و میهمانانی از کشور‌های زیمباوه، مالی، اتیوپی و الجرایر حضور داشتند.

اعضای پنل ایرانی از حوزه‌های دارو، درمان و گردشگری سلامت، تجهیزات پزشکی، آموزشی، توسعه، جمعیت هلال احمر، سازمان سازمان انتقال خون، انستیتو پاستور ایران، ضمن توضیح درباره توانمندی صادراتی حوزه کاری خود، خواستار افزایش سطح تعلامات با کشور‌های آفریقایی شدند.

درادامه، میهمانان آفریقایی با تمجید از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت، علاقمندی خود را جهت گسترش همکاری تجاری با حوزه سلامت ایران اعلام کردند.

نیکنام در پایان گفت: گسترش همکاری ایران و آفریقا در حوزه سلامت قابل پیگیری است و انتقال تجارب و خدمات سلامت به این کشور‌ها وجود دارد.

به گزارش آنا، ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) از روز شنبه  ۸ اردیبهشت با حضور رئیس جمهور افتتاح و به مدت پنج روز ادامه دارد. این نمایشگاه میزبان ۲۰۰۰ صاحب نظر از ۸۰ کشور می‌باشد و ۸۰۰ شرکت ایرانی در این نمایشگاه توانمند‌های خود را به نمایش می‌گذارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • نقش ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران