Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جمهوری اسلامی ایران امسال توانست برای نخستین بار، در زمره ۱۴ کشور برتر دنیا از منظر تولید علم قرار گیرد.

به گزارش ایرنا؛ غلامحسین رحیمی روز شنبه در مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر و فناوران برگزیده اظهار داشت: ایران در یک دهه اخیر توانست از نظر تولید مقاله در جهان رتبه ۱۵ و امسال به رتبه ۱۴ دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین میزان ارجاع به مقالات دانشمندان ایرانی در جهان افزایش یافته است.

وی تاکید کرد: هفته پژوهش با حضور در مدرسه معنا می یابد، هیچگاه نباید فراموش کرد که آموزش عالی، پژوهش، فناوری ریشه در مدرسه دارد.

معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم یادآور شد: با پایان جنگ تحمیلی فرصت خوبی برای فعالیت در عرصه علم و فناوری در کشور ایجاد شد، در این سال ها به ذهن کسی خطور نمی کرد که این کشور بتواند دوره دکتری برگزار کند. همچنین هیچکس فکر نمی کرد که ایران بتواند در توسعه جهانی مشارکت کند اما در دو دهه اخیر دستاوردهای خوبی در این عرصه داشته ایم.

رحیمی افزود: ایران در عرصه علم و فناروی پیشرفت های بسیاری داشته است و برای رفع کمبودها در حوزه آموزش تلاش کرده و به توفیقاتی دست یافته است.

وی خاطرنشان کرد: ساختارهای فناوری در یک دهه گذشته در کشور فعال شد، هرچند هنوز در سطح بین الملل محسوس نیست اما اگر حرکت توسعه فناوری دانش بنیان به همین سرعت و پرشتاب باشد، در سال های نزدیک در حوزه فناوری های نو و پیشرفته به جایگاه مناسب بین المللی نیز می رسد.

وی با بیان این که تجلیل از پژوهشگران برتر مهم ترین برنامه هفته پژوهش است، گفت: تجلیل از افرادی که زحمت کشیدند تا برگزیده شوند، اهمیت بسیاری دارد چراکه آنها باید متوجه شوند که فعالیت های توسط مدیران کشوری دیده می شود.
رعنوان کرد:
معاون پژوهشی و فناوری وزیر علوم تصریح کرد: هر چقدر به موضوع تعامل میان معلم و دانش آموز و پیوند ساختار مدیریتی بیشتر پرداخته و هرچه بیشتر نسبت به تربیت دانش آموزان رسیدگی شود، کامیابی های علمی و پژوهشی بیشتری نیز صورت می گیرد. رحیمی در بخش پایانی سخنان خود یاد و خاطره شهدای کشور بویژه شهدای دانش آموز و پژوهشگران برتر که اخیرا در راه علم شهید شدند را گرامی داشت.

هادی کریمی رییس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش نیز در ادامه این مراسم اظهار داشت: مراسم تجلیل از دانش آموزان پژوهشگر به منظور قدرشناسی از زحمات آنها است، چراکه مدرسه بهترین جایگاه برای پرورش است. امسال برای سومین سال متوالی از دانش‌آموزان فعال در دوره اول ابتدایی که در حوزه داستان نویسی دارای برتری بودند، تقدیر می‌شود.

وی افزود: جشنواره تجلیل از پژوهشگران همراه با ۱۵ کمیته برای بررسی آثار بیش از ۵ میلیون شرکت کننده در جشنواره هفته پژوهش با بیش از هزاران ساعت ارزیابی روز دوشبه ۲۴ آذرماه برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، هفته پژوهش ۱۳۹۹ با شعار «پژوهش و فناوری در خدمت جهش تولید» از امروز - شنبه - ۲۲ تا ۲۷ آذر ماه برگزار می شود.

ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری، روزهای این هفته به نام‌های زیر، نام‌گذاری کرده است:

شنبه ۲۲ آذر : پژوهش و فناوری، مدرسه و دانشگاه

یک‌شنبه ۲۳ آذر: پژوهش و فناوری، مشارکت ملی

دوشنبه ۲۴ آذر: پژوهش، فناوری و جهش تولید

سه‌شنبه ۲۵ آذر: بزرگداشت پژوهشگران و فناوران

چهارشنبه ۲۶ آذر: پژوهش، فناوری و علوم انسانی

پنج‌شنبه ۲۷ آذر: پژوهش، فناوری و اثربخشی اجتماعی

لینک کوتاه: asriran.com/003Bo1

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معاون وزیر علوم پژوهش و فناوری دانش آموزان هفته پژوهش وزیر علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۱۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر

آفتاب‌‌نیوز :

محمد علی زلفی گل شنبه شب در همایش تجلیل از اساتید و پژوهشگران برتر یاسوج به مناسبت هفته معلم، اظهار کرد: دانشگاه یاسوج از نظر فضای آموزشی، امکانات و تجهیزات، امکانات خوابگاهی و ورزشی، جزو دانشگاه‌های برتر کشور است.

وی افزود: گام‌های موثری گذشتگان برای این دانشگاه برداشتند و جسارت به خرج دادند، دوره‌های دکتری به راحتی در این دانشگاه تأسیس نشده است.

زلفی گل تصریح کرد: باید قدردان گذشتگان باشیم، جهت اطلاع من همین شیوه را در وزارت علوم رعایت کرده ام، هر دانشگاهی که رئیس دانشگاه جایگزین می‌شد، از رئیس دانشگاه می‌خواستم که همه روسای پیشین دانشگاه دعوت شوند و از آنان با دسته گلی تقدیر شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: باید یاد بگیریم که قدر اساتید دانشگاه را بدانیم و به وجود آنان افتخار کنیم.

وی ادامه داد: پیشرفت‌های علمی کشور نتیجه کار و عملکرد همه روسای پیشین و وزرای پیشین است و ما قدردان هستیم.

زلفی گل تاکید کرد: مزیت‌های نسبی هر منطقه‌ای اهمیت دارد، اما یکی از ویژگی‌های دانشگاه‌ها مزیت سازی است، اساتید و دانشجویان این توانایی را دارند که مزیت‌های جدیدی رقم بزنند، پس به این دلیل دانشگاه‌ها اهمیت پیدا می‌کنند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: در سال‌های قبل، توسعه دانشگاه‌ها لازم بوده، به دلیل اینکه چهار و نیم میلیون دانشجو داشتیم، اما اکنون سه میلیون دانشجو در کشور وجود دارد، صندلی‌های خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم، بنابراین توسعه کمی دانشگاه‌ها در زمان فعلی صورتی ندارد و باید به فکر توسعه کیفی و هدفمند باشیم.

وی گفت: دانشکده فنی و مهندسی گچساران و یاسوج می‌تواند توسعه پیدا کند، چه ضرورتی دارد دانشگاه دیگری را تأسیس کنیم و بعد اعتبارات را پخش کنیم و عملا نتوانیم یک دانشگاه کیفی داشته باشیم.

زلفی گل افزود: وقتی دانشکده مهندسی همین دانشگاه فضای نیمه کاره‌ای دارد، ابتدا باید کمک کنیم ساختمان همین دانشکده تکمیل شود و تجهیزات تحقیقاتی دانشگاه تکمیل شود.

۲ هزار میلیارد ریال در سفر دوم رئیس جمهور به دانشگاه یاسوج اختصاص یافت

استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: ۲ ساختمان نیمه تمام در دانشگاه یاسوج وجود دارد، در سفر اول دولت ۸۰۰ میلیارد ریال و در سفر دوم ۲ هزار میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده است، و وزیر علوم با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور تماس گرفت که تخصیص اعتبارات سریعتر انجام بگیرد.

سید علی احمدزاده بیان کرد: بررسی مشکلات دانشجویان برای سرویس دانشگاه، بررسی مشکلات کارکنان دانشگاه با حضور وزیر علوم انجام گرفت.

وی گفت: ۱۷ دستگاه اتوبوس فعال در سطح شهر یاسوج وجود دارد که ۹ دستگاه از این تعداد در اختیار دانشگاه یاسوج است، امروز مطالبه ۱۰ دستگاه اتوبوس انجام گرفت که وزیر علوم موافقت کردند.

احمدزاده اضافه کرد: در سفر هیئت دولت به کهگیلویه و بویراحمد وزیر علوم مطالبه گری کرد و ۲ هزار میلیارد ریال با تلاش آقای دکتر زلفی گل مصوب شد که از وی تشکر می‌کنم.

وی گفت: با توجه به پتانسیل‌های زیاد آب و منابع طبیعی، نفت و گاز کهگیلویه و بویراحمد، نیاز است دانشگاهی مرتبط با این پتانسیل‌ها در این استان احداث شود.

استاندارکهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: در حوزه نفت و گاز و زیرساخت‌های نفتی از سرآمدان هستیم، اما در رشته‌های مرتبط با این رشته‌ها نیازمند ارتقا هستیم.

سفر وزیر علوم به استان برکات زیادی خواهد داشت

رئیس دانشگاه یاسوج نیز گفت: برکات سفر امروز وزیر علوم به استان را در چند روز آینده خواهیم دید.

بهادر کرمی اضافه کرد: وزیر علوم در خصوص مسکن هیئت علمی دانشگاه قول قطعی احداث و برای مجتمع جهانگردی قول قطعی برای واگذاری به دانشگاه یاسوج داده اند.

وی افزود: تخصیص‌های خوبی در مصوبات سفر خواهیم داشت.

کرمی تاکید کرد: ۱۴ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه یاسوج در مسئولیت‌های اجرایی وزارتخانه‌های کشور دارای مسئولیت هستند و از این بابت خوشحالیم که می‌توانیم به مردم از این طریق خدمات ارائه کنیم.

در همایش بزرگداشت روز معلم، علاوه بر تجلیل از اساتید دانشگاه، ۲۴ نفر از پژوهشگرانی که رتبه‌های دانشگاه را در رشته‌های مختلف افزایش داده اند و نقش کلیدی دارند، تشویق شدند و جایزه ویژه ۵۰ میلیون تومانی به عنوان پژوهانه به این افراد تخصیص داده شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • وزیر علوم: صندلی خالی زیادی در دانشگاه‌ها داریم
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد