Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا عباس صابر روز شنبه در جلسه بررسی مشکلات کامیون های ترانزیت کالا، در فرمانداری آستارا اظهار کرد: برای رونق تجارت ترکیبی در مرزهای زمینی، دریایی و ریلی این شهرستان، فراهم شدن زمینه صادرات با واگن ‌های یخچالدار از بارانداز راه آهن را پیگیری می کنیم.

وی بیان کرد: هر روز ۱۲۰ دستگاه کامیون یخچال دار برای حمل و نقل محصولات کشاورزی از مرز آستارا تردد می ‌کنند و تسریع روند اداری ترخیص کامیون ها از سوی کشور جمهوری آذربایجان ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار آستارا ادامه داد: ظرف یک هفته گذشته ۵۰۳ کامیون خارجی وارد پایانه بار و ۴۸۶ کامیون از آن خارج شده اند و بارگیری کالاها منظم است و در صورت ایجاد ترافیک در شهر، از خروج کامیون ها از پایانه بار جلوگیری می شود.

وی اظهار کرد: صادرات محصولات کشاورزی از مرز آستارا رونق گرفته و در سه روز گذشته ۳۳۰ گواهی قرنطینه برای صادرات تولیدات کشاورزی، از سوی کلینیک های گیاه پزشکی صادر شده است.

وی گفت: تجارت ریلی مقرون به صرفه ترین مسیر صادرات و واردات کالا در این مرز است و با پیشرفت و تکمیل طرح راه آهن آستارا می توان آینده روشنی را برای تجار رقم زد.

رئیس اداره بندر و دریانوردی آستارا هم گفت: عملیات لایروبی کانال بندر در سطح ۱۵۰ هزار متر مربع آغاز شده و تا پایان امسال با تکمیل لایروبی حوضچه، امکان پهلوگیری کشتی های بزرگ فراهم خواهد شد.

کیانوش امیری افزود: از آبان امسال تاکنون ۱۶۰ کانتینر یخچالی از بندر آستارا به مقصد روسیه و قزاقستان بارگیری شده و رونق محصولات کشاورزی از طریق تجارت کانتینرهای یخچالی برقرار است.

شهرستان مرزی بندر آستارا با ۹۱ هزار نفر جمعیت در منتهی الیه غرب استان گیلان و همسایگی جمهوری آذربایجان واقع شده و از مبادی مهم واردات و صادرات است.

برچسب‌ها آستارا توسعه ایران جهش تولید کشاورزی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران صادرات غیر نفتی پروندهٔ خبری سال ۹۹؛ سال جهش تولید

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آستارا توسعه ایران جهش تولید کشاورزی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران صادرات غیر نفتی آستارا توسعه ایران جهش تولید کشاورزی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران صادرات غیر نفتی اخبار کنکور راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۱۵۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در کشت جو به صورت قصیل، وقتی دانه جو از مرحله شیری وارد مرحله خمیری می‌شود، محصول برداشت و به ۲ صورت تازه و یا خرد و سیلو شده به مصرف دام می‌رسد.

حسین کوه خضری، رئیس اداره مکانیزاسیون سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه با توجه به منابع محدود آبی در استان نیازمند تغییر روش کشت محصولات کشاورزی هستیم، گفت: کاهش میزان آبدهی و برداشت زودتر محصول، حذف علف‌های هرز و افزایش کیفیت علوفه دامی از مزایای برداشت جو به صورت قصیل است.

وی با بیان اینکه امسال دو هزار تن محصول جو در استان به این صورت در استان برداشت می‌شود، افزود: پیش بینی می‌کنیم سال آینده ۱۰ درصد از زمین‌های زیر کشت محصول جو به صورت قصیل برداشت شود.

در حال حاضر ۲۳ هزار هکتار از مزارع استان زیر کشت محصول جو قرار دارد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی در مازندران
  • توزیع روزانه ۱۰۰۰ تن کود کشاورزی برای کشت برنج در مازندران
  • توزیع روزانه ۴ تن گوشت قرمز در بازار روزهای کرج
  • صادرات بیش از یک میلیارد ریال محصولات چاپی غیر کتاب از خراسان رضوی
  • تردد کامیون‌ ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا به کندی انجام می شود
  • تردد کامیون‌ها از مرز آستارا کند شد
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • کشت آزمایشی جو قصیل در قم به برداشت رسید
  • سالانه بیش از ۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می‌شود