Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@22:44:03 GMT

برای واردات دارو و انتقال پول با مشکل مواجه هستیم

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۲۳۵۴

برای واردات دارو و انتقال پول با مشکل مواجه هستیم

به گزارش تابناک به نقل از فارس از کرج، طاهر موهبتی، معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، امروز با حضور در دانشگاه علوم پزشکی البرز با اشاره به اینکه علی رغم محدودیت‌های ناشی از تحریم‌ها و مشکلات اعتباری در کنترل ویروس کرونا رضایت بخش عمل کرده‌ایم، اظهار کرد: سرانه هزینه سلامت برای هر فرد ایرانی در سال ۴۱۵ دلار است این درحالی است که این سرانه در آمریکا ۹۸۰۰ دلار و در انگلیس ۴۰۰۰ دلار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: امکانات و تجهیزات درمانی ایران در مقایسه با سایر کشور‌ها قابل مقایسه نیست به طوری که در کشوری مثل آمریکا برای هر ۱۰۰ هزار نفر ۳۴.۷ تخت آی سی وجود دارد، ولی در ایران ۶.۶ تخت است.

موهبتی توضیح داد: در مقایسه وضعیت تخت‌های عادی بیمارستانی ایران با سایر کشور‌ها هم باید گفت در اغلب کشور‌ها به ازای هر هزار نفر بین چهار تا شش تخت بیمارستانی وجود دارد این درحالی است که در استان البرز که کمی بیش از یک تخت (۱.۰۷) تخت بیمارستانی موجود است.

معاون وزیر بهداشت اضافه کرد: اگر به همه محدودیت‌های موجود اعمال تحریم‌ها را هم اضافه کنیم متوجه می‌شویم که حفظ سلامت مردم با چه دشواری‌هایی همراه است.

موهبتی توضیح داد: اینکه برخی ادعا می‌کنند دارو و تجهیزات پزشکی شامل تحریم‌ها نمی‌شود مضحک‌ترین و بزرگترین دروغی است که در عرصه بین الملل گفته می‌شود.

این مقام مسؤول ادامه داد: ما در حال حاضر برای واردات دارو و نقل و انتقال پول هم مشکل داریم و این حقایقی است که نمی‌توان کتمان کرد.

موهبتی با بیان اینکه به مدد تلاش همکاران در بخش بهداشت و درمان، همکاری ارزشمند مردم و رسانه‌ها توفیقات ارزشمندی داشتیم، گفت: کشور‌های دیگر با اینکه به لحاظ منابع مالی جلوتر از ما هستند، اما موفقیت‌های ایران را کسب نکردند.

وی با اشاره به اینکه امروز اگر می‌خواهیم قدردان حوزه سلامت باشیم باید از سلامتی خود صیانت کنیم، متذکر شد: پرستاران و پزشکان خستگی به خود راه ندادند و هنوز دغدغه مراقب و سلامت مردم را دارند، چراکه تاب‌آوری نظام سلامت و امکانات محدود است، وقتی ورودی بیمارستان از ظرفیت بیمارستان بیشتر شود، حتماً دچار چالش و مخاطرات جدی می‌شویم.

موهبتی با بیان اینکه شب یلدا نزدیک است و مردم برای حفظ سلامت خودشان هم که شده باید از شب نشینی و دور هم جمع شدن خودداری کنند، گفت: برای قطع زنجیره شیوع کرونا باید به صورت مجازی شب یلدا را در کنار عزیزانمان باشیم تا روند نزولی ابتلا سرعت بیشتری بگیرد.

معاون امور حقوقی، مجلس و امور استان‌های وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اگر کمی صبوری کنیم هم مردم و هم پرسنل بخش بهداشت و درمان از این سختی‌ها عبور می‌کنیم.

موهبتی در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر چگونگی پیگیری ایران در خصوص نقص قوانین بین المللی در خصوص عدم اعمال تحریم دارویی علیه کشور‌ها افزود: وزارت بهداشت دفتری بین المللی در معاونت حقوقی ریاست جمهوری دارد که آن‌ها مسئولیت پیگیری این موارد را دارند.

وی گفت: تمام مستندات ناشی از اعمال تحریم‌های دارویی علیه ایران حتی در مورد واردات واکسن آنفلوآنزا هر ماه از منابع مختلف جمع آوری و برای این دفتر ارسال می‌شود و نتیجه این پیگیری در شرایط حاضر مراجع بین المللی قابل پیش بینی نیست.

این مقام مسؤول در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه حوزه بهداشت و درمان جای منازعات سیاسی نیست اضافه کرد: همه از اصولگرا تا اصلاح طلب، انقلابی تا غیر انقلابی باید برای توسعه این بخش کمک کنند.

وی گفت: در آموزه‌های دینی ما آمده نجات یک نفس ارزشی به اندازه نجات بشریت دارد بنابراین همانطور که یک پزشک طبق قسمی که خورده و وظیفه‌ای که دارد برایش فرقی نمی‌کند بیمارش نماز شب خوان است یا کافر و خود را موظف می‌داند که بهترین روش درمانی را برای وی اعمال کند، همه وظیفه داریم که اعتماد مردم نسبت به حوزه بهداشت و سلامت را ارتقا دهیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر واردات دارو وزارت بهداشت نقل و انتقال پول تجهیزات پزشکی لایحه بودجه 1400 اردوغان آیت الله یزدی روح الله زم رود ارس واکسن فایزر وزیر بهداشت تحریم ها کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟

به گزارش خبرگزاری مهر، علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا در برنامه تلویزیونی در خصوص روند تامین ارز در سال جاری گفت: از اول فروردین ماه تا دهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۸۴۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. از این میزان سهم کالاهای اساسی و دارو در نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان، یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار، کالاهای تجاری و بازرگانی، در نرخ ۴۱ هزار تومان، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار، بابت واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی ۸۲۴ میلیون دلار و بخش خدمات در نرخ ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، ۱۲۷ میلیون دلار ارز بوده است است.

ویتأکید کرد: میزان تأمین ارز بابت کالاهای اساسی و دارو از ابتدای سال تاکنون یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون دلار تخصیص یافته است که از این میزان سهم کالاهای اساسی و کشاورزی ۹۹۸ میلیون دلار بابت گندم، دانه های روغنی، نهاده های دامی و سایر کالاها بوده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا افزود: در خصوص دارو و تجهیزات پزشکی، ۱۱۴ میلیون دلار بابت مواد اولیه دارویی، دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص یافته است.

طرزعلی خاطرنشان کرد: میزان تأمین ارز در بخش صنایع از ابتدای سال تاکنون در سامانه نیما، دو میلیارد و ۷۸۲ میلیون دلار و در بخش واردات در مقابل صادرات ۸۲۴ میلیون دلار تخصیص یافته است. تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۵۴۴ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۷۹ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۹۶ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۷۱ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۲۱۲ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب ۲۳۸، ۳۵، ۲۰۴، ۱۱۴ و ۲ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز دهم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

وی گفت: علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۳۸۰ میلیون دلار ارز نیمایی و ۲۳۱ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلا اضافه کرد: امروز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه نرخ ارز در مرکز مبادله ارز و طلای ایران در تالار اسکناس، دلار ۴۴ هزار و ۳۱۴ تومان، یورو ۴۷ هزار و ۴۹۱ تومان و درهم ۱۲ هزار و ۶۶ تومان معامله شد. وی درخصوص نرخ ارز در تالار حواله ارز عنوان کرد: دلار ۴۱ هزار و ۳۷۶ تومان، یورو ۴۴ هزار و ۳۴۲ تومان و درهم ۱۱ هزار و ۲۶۶ تومان معامله شد

کد خبر 6093432 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • مردم مشکل جدی کمبود دارو دارند، دولت لاپوشانی می‌کند
  • پاشازاده: نکونام در استقلال با صدها مشکل ریز و درشت مواجه بود
  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟
  • بیش‌ از ۷۰ درصد مردم از عملیات وعده صادق احساس غرور کردند