Web Analytics Made Easy - Statcounter

ستاری بر توجه جدی به صنایع خلاق به منظور بهره مندی از دانش روز تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، «سورنا ستاری» عصر امروز (22 آذر) در جریان سفر یک روزه خود به استان مرکزی، در مراسم افتتاح بازار فناوری و نوآوری شهید قاسم سلیمانی دانشگاه آزاد اسلامی اراک و بازدید از نمایشگاه فناورانه و دانش بنیان این واحد دانشگاهی در جمع خبرنگاران گفت: دانشگاه آزاد ظرفیت های خوبی را در بخش های مختلف علمی و تکنولوژی دارد و باید به خوبی از آنها بهره گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به در اختیار قرار دادن یک سایت در حوزه دانش بنیان، توسط دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این دانشگاه نشان داده تحول فرهنگی جدی در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته است و گام های خوبی در راستای رشد علم و فناوری برداشته خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی باید به جایی برسد که عدد قابل توجهی از درآمد خود را از محل شرکت‌های دانش بنیان کسب کند، ادامه داد: این دانشگاه نباید به شهریه دانشجویان متکی باشد.

 

این مقام مسئول اضافه کرد: عدم اتکا به شهریه دانشجویان به عنوان یک اتفاق مهم در دانشگاه آزاد اسلامی اراک محقق می‌شود چرا که این واحد دانشگاهی هم شرکت‌های دانش بنیان و هم استارتاپ‌های موفقی دارد.

 

ستاری در ادامه با اشاره به فعالیت یک شرکت هایی در حوزه صنایع خلاق در کشور گفت: ایران اسلامی یک هزار شرکت در حوزه صنایع خلاق دارد که در بخش‌های متنوع فعالیت می‌کنند.

 

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه ستاد راهبردی برای صنایع خلاق پیش‌بینی شده تا فعالیت در این بخش را مدیریت کند، ادامه داد: در حوزه اقتصاد و دانش بنیان به صنایع خلاق برای استفاده از دانش روز توجه جدی شده است.

 

گفتنی است، در این مراسم ۲۰ هزار مترمربع از فضاهای بازار فناوری و نوآوری شهید قاسم سلیمانی وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک که شامل، ۸هزار مترمربع فضاهای بهسازی و نوسازی شده (ساختمان سرای نوآوری تکنولوژی نساجی، ساختمان مرکز پرستاری درمان در منزل، ساختمان ستاد مرکزی بازار نوآوری و مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات) و همچنین ۱۲ هزار متر مربع از محوطه بهسازی شده این مجموعه افتتاح شد.

پایان پیام/177

منبع: شبستان

کلیدواژه: ستاری استان مرکزی اراک دانش بنیان صنایع خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۳۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • لزوم بهره‌مندی از ظرفیت‌های گیلان برای توسعه صنایع دریا محور
  • اساس و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل جوان است
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • باید ضمانت نامه‌های بانکی شرکت‌های دانش بنیان تسهیل شود/بودجه اندک در مقایسه با دانشگاه‌ها