Web Analytics Made Easy - Statcounter

 رجب طیب اردوغان ، رئیس جمهور ترکیه روز پنجشنبه در جشن پیروزی جنگ قره‌باغ در باکو، شعری در رابطه با "رود ارس" خواند که در آن شعر مردم خطه آذربایجان ایران خطاب قرار می گیرند. این شعر که به زبان ترکی است یکی از نمادهای جدایی طلبی پان ترکیست است.

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه کشورمان در پاسخ به اظهارات مداخله جویانه روز گذشته رئیس‌جمهور ترکیه، در صفحه توییتر خود به زبان فارسی نوشت: «‌به اردوغان نگفته بودند شعری که به غلط در باکو خواند مربوط به جدایی قهری مناطق شمالی ارس از سرزمین مادریشان ایران است! آیا او نفهمید که علیه حاکمیت جمهوری آذربایجان سخن گفته است؟ هیچکس نمی‌تواند در باره آذربایجان عزیز ما صحبت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

همچنین  امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۳۹۹ نیز سفیر ترکیه در تهران از سوی دستیار وزیر و مدیرکل اورآسیا به وزارت امور خارجه کشورمان احضار و ضمن ابلاغ مراتب اعتراض شدید، به سفیر تاکید شد که جمهوری اسلامی ایران خواستار توضیح فوری دولت ترکیه در این خصوص است.

امیرعبداللهیان دستیارویژه رئیس مجلس در اموربین الملل نیز در توئیت دیگری نسبت به اظهارات اخیر رجب طیب اردوغان واکنش نشان داد که به این‌شرح است: «اظهارات آقای رجب طیب اردوغان مایه شگفتی و‌ تعجب شد. من فکر می کنم رییس جمهور ترکیه خود نمی داند چه گفته است. آقای رییس جمهور اردوغان! فرق است بین همسایگی و چشمداشت کشورگشایی. لطفا یک بار تاریخ ایران و به ویژه تاریخ جمهوری اسلامی ایران را به دقت مرور فرمایید.»

در این میان، اظهارات اردوغان با واکنش تند نمایندگان مجلس شورای اسلامی در فضای مجازی از جمله در توییتر همراه شد که در ادامه می خوانید.

مجتبی ذوالنوری رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز در توییتی نوشت:

اگر ⁧‫اردوغان‬⁩ در ادبیات، جغرافیا و تاریخ رفوزه نشده بود؛ می فهمید که آن شعر در رثای جدا شدن آذربایجان از سرزمین مادریش ایران سروده شده است. از سرنوشت صدام درس و عبرت بیاموزد و فورا از مردم متحد و غیور ⁧‫ایران‬⁩ ⁧‫عذرخواهی‬⁩ کند.

محمود عباس زاده مشکینی عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی و نماینده مردم مشکین شهر در مجلس نیز نوشت:

جناب ⁧‫عار‬⁩ دوغان! یادت رفته است قبل از تو ⁧‫صدام‬⁩ توهم تجزیه ایران اسلامی به سرش زد به چه سرنوشتی گرفتار شد؟ مطمئن باشید اگر روزی چنین توهمی به سر تو بزند باید در انتظار سرنوشتی مفتضح تر و مهلک تر باشید! آذربایجان سر ایران است و ایران دیار سرداران شهیدی چون سلیمانی ها و باکری ها.

سید علی آقازاده دافساری رئیس کمیته دفاعی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه رییس جمهور ترکیه نوشت:‌

احتمالا ⁧‫اردوغان‬⁩ نمی‌تواند ارتباط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه را تحمل کند و با تفرقه اندازی درصدد ماهی‌گیری از آب گل آلود است. اما ⁧‫هشدار‬⁩ می‌دهیم که در صورت تکرار، از برخورد قاطع جمهوری اسلامی درامان نخواهد ماند.‬⁩

ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اظهارات مداخله جویانه رییس جمهور ترکیه تاکید کرد:

آقای ظریف خودمان را گول نزنیم، ⁧‫اردوغان‬⁩ خوب می‌داند که چه شعری می‌خواند. سال‌هاست صدامک ‌های نوظهور منطقه به اسم نو عثمانی ‌گری، چشم طمع به خاک همسایگانشان دوخته‌اند. دستگاه دیپلماسی باید پاسخی قاطع به این گستاخی‌ها دهد.

روح‌الله متفکرآزاد ، نماینده مردم تبریز آذرشهر و اسکو در مجلس و عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به اظهارات اردوغان در فضای مجازی نوشت:

اظهارات ‎اردوغان گویای فراموشکاری اتفاقات کودتای جولای ۲۰۱۶ است. ما در قبال تکه جداشده از خاکمان ادعایی نکرده ایم. آقای اردوغان به سرنوشت چشم ناپاکان به ایران مثل صدام دقت کند. سیلی ملت ایران آنقدر آذرخش وار است که جز بدفرجامی متجاوز هیچ دستاوردی برایش ندارد.

همچنین، محمد جواد عسگری نماینده داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی نوشت:

 بعید می دانم اردوغان، آن ‎شب کودتا را از یاد برده باشد! اقتدار جمهوری اسلامی ایران و مردمان همیشه استوارش، از ارس تا خلیج تا ابد فارس، پایانی شد بر کابوس سقوط دولتش...

در این بین اردشیر مطهری نماینده گرمسار و آرادان در قوه مقننه نیز در واکنش به اظهارات اردوغان در فضای مجازی نوشت:

‌اردوغان دچار ‎توهمات صدامی شده و حرف هایی زده که سبب ناراحتی مردم ‎ایران عزیز شده است. بهتر است تاریخ هشت سال دفاع مقدس ما از سرزمین مان ایران را کامل مطالعه کند.

مجتبی یوسفی، نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون هم در صفحه شخصی خود در توییتر خطاب به رییس جمهور ترکیه نوشت:

آخرین حاکمی که آرزوی الحاق بخشی از ایران به خاک خود را داشت و بیش از 80 کشور از او حمایت می کردند را از لانه موش بیرون کشیدند. آقای اردوغان به جای شعر، کمی تاریخ بخوانید.

همچنین معصومه پاشائی بهرام، نماینده مردم مرند و جلفا در قوه مقننه نیز در این رابطه نوشت:

‌قصه ی پر غصه ی قرارداد ننگینِ ترکمنچای، و جدایی ‎آذربایجان از سرزمین مادرى اش ‎ایران، بدلیل سواد تاریخى و جغرافیایى پایین، بر زبان غیر جارى شد! رییس جمهور یک کشور خارجی علیه تمامیت ارضی کشور سخن گفته!منطقا پاسخش را باید رییس جمهور بدهد ولی انفعال ادامه دارد.

مهدی سعادتی بیشه سری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز خطاب به رییس جمهور ترکیه نوشت:

‌یاشاسین‌ایران،یاشاسین آذری، یاشاسین کرد،لر، بلوچ،عرب،گیلک،مازنی،ترکمن و...یاشاسین تمام هم وطنریم؛ اگر ‎اردوغان بدنبال ماجراجویی باشد این بار همانند سال۶۷ قطعنامه ای نخواهیم داشت ‎اذربایجان مان را پس میگیرم و تفکرات اردوغانی را به زباله دان تاریخ می فرستیم،چنانکه با ‎صدام کردیم.

علی نیکزاد، نایب رییس مجلس شورای اسلامی در صفحه توییتر خود نوشت:

‌جناب اردوغان؛ یا تاریخ نخوانده‌اید یا قصد تحریف آن را دارید... دست از تلاش برای ایجاد فاصله میان برادری ایران و آذربایجان بردارید؛ این برادری خونی و دینی قرن‌هاست که پابرجاست و هر روز مستحکم‌تر می‌شود؛ دستگاه دیپلماسی نیز به جد این موضوع را پیگیری و گزارش آن را به مردم ارائه کند.

کیومرث سرمدی، نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی نیز در واکنش به اقدام رییس جمهور ترکیه نوشت:

‌جناب ‎اردوغان رویای امپراتوری عثمانی نخ نما شده است. حرف از تجزیه طلبی در مورد ایران بزرگ آخرین عقده های حامیان مالی و مرشدان فکری ‎ داعش بود که بر زبانت جاری شد. کمی بیاندیش هذیان گویی در مورد ‎ایران یکپارچه را هرگز بر نمی‌تابیم.

جلیل رحیمی جهان آبادی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در صفحه توییتر خود نوشت:

مواضع اردوغان و شعارهای پان ترکیسم نه تامین کننده امنیت منطقه است و نه منطبق بر منافع و روابط دوستانه و متقابل دو کشور ایران و ترکیه. اگر بنا بر ادعای تاریخی باشد بخش های مهمی از خاورمیانه، آسیای میانه، ماورای قفقاز حتی اروپا و آفریقا روزگاری تحت سیطره ایران بوده اند.

احمدنادری نیز در پاسخ به توهمات نوعثمانی اردوغان و گزافه گویی های اخیر وی در مورد خاک ایران در توئیتر نوشت:

‌از سال  ۲۰۱۱ که اردوغان فتنه سوریه را با اربابان غربی- عربی- عبری اش شروع کرد؛ چند بار گفت که بزودی در مسجد اموی نماز خواهد خواند اما محور مقاومت این آرزو را بر دلش گذاشت. او بایستی توهم عثمانی را کنار گذاشته و سخن به گزاف نگوید. اگر به تاریخ برگردیم؛ آنچه می ماند ایران است و بس

سیدجواد ساداتی نژاد رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس همچنین در صفحه توئیتر خود نوشت:

جمهوری اسلامی ایران به پشتوانه‌ مردمان رشید و غیرتمندش از نژادها،اقوام و مذاهب مختلف در دهان یاوه گویان متوهم و ناآگاه می کوبد و خواب تجزیه طلبان را آشفته می کند.

سیدناصرموسوی لارگانی عضو هیات رئیسه مجلس نیز در توئیتی نوشت:

‌⁧‫اردوغان⁩ دو روز است فهمید که هر سخن نابخردانه یا تحریک آمیزش درخصوص تمامیت ارضی ایران اسلامی، با واکنش گسترده آحاد مردم ایران روبرو میشود وپاسخی محکم دریافت می کند. ‌امیدوارم اردوغان درس لازم راگرفته و با عذرخواهی، حُسن همجواری را رعایت کند. ‌امت اسلام نیازمند اتحادند نه تفرقه و اختلاف.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: اردوغان آذربایجان نمایندگان مجلس اردوغان توییتر رئیس جمهور ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)

به گزارش صدای ایران از ایرنا، سفر ۲ روزه آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان به عنوان کشوری مهم و تاثیرگذار در حوزه جنوب آسیا که دارای روابط دیرینه فرهنگی، تاریخی و تمدنی با ایران اسلامی است، نقطه عطف گسترش همکاری‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای برای دو کشور به شمار می‌رود.

در سفر رئیس جمهور به پاکستان که به شهر‌های اسلام‌آباد پایتخت، لاهور شهر فرهنگ و تاریخ و همچنین کراچی قطب اقتصادی این کشور انجام شد، جمیله علم‌الهدی همسر آیت‌الله رئیسی نیز وی را همراهی می‌کرد تا بخشی از رایزنی و مراودات فرهنگی با هدایت و حضور این استاد دانشگاه و عضو هیات علمی شهید بهشتی تهران هدایت و برنامه‌ریزی شود.



جمیله علم‌الهدی همسر رئیس‌جمهور اسلامی ایران که به همراهی هیات ایرانی به پاکستان سفر کرده بود، در بدو ورود به اسلام‌آباد مورد استقبال خانم «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور و برخی دیگر از مقامات این کشور قرار گرفت و سپس در ادامه با برنامه‌های متعدد و فشرده در حوزه‌های گوناگون اعم از علمی و دانشگاهی، امور اجتماعی و خیریه، گفتگو‌های رسانه‌ای، دیدار با نخبگان، دیدار با بانوان تاثیرگذار پاکستانی، شرکت در همایش اشک مریم و فلسطین و دیدار با مقامات پاکستانی و در نهایت در نشست با فعالان قرآنی پیگیری شد.

دریافت نشان دکتری افتخاری از دانشگاه نومل

جمیله علم‌الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی تهران با دعوت رسمی دانشگاه نومل از معتبرترین دانشگاه‌های اسلام آباد در حوزه‌های علوم انسانی و اجتماعی، در این دانشگاه حاضر شد و نشان دکتری افتخاری این دانشگاه را دریافت کرد.

وی همچنین نمایشگاه فرهنگی بین‌المللی که با حضور برخی از سفرای مقیم اسلام‌آباد برگزار شده بود را افتتاح و ضمن ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، به موضوع نقش و جایگاه زنان ایران در توسعه کشور پرداخت و حضور جدی زنان در عرصه‌های مختلف علمی و فناوری، دانشگاهی و جامعه را از بنیان‌های توسعه اجتماعی و سیاسی ایران برشمرد.

دیدار صمیمی ۲ ساعته با بانوان نخبه پاکستانی

از دیگر برنامه‌های حضور جمیله علم‌الهدی استاد دانشگاه شهید بهشتی حضور در جمع بیش از یک هزار نفر از بانوان نخبه پاکستان بود.

وی در سخنرانی خود در جمع پرشور بانوان نخبه پاکستانی که بیش از ۲ ساعت به طول انجامید، ضمن قدردانی از ابراز احساسات و جو صمیمی بانوان تاثیرگذار پاکستانی، گفت: صمیمیت و برادری بین ملت ایران و پاکستان و احساس نزدیکی که با شما دارم، احساس حضور در کشور خودم را برای من ایجاد کرده است.

وی در ادامه به اهمیت موضوع خانواده و نقش محوری زنان در حفظ و انسجام بنیان‌های خانواده اشاره کرد و مساله فلسطین و مردم غزه را از موضوعات مهم و مشترک بین نخبگان ایران و پاکستان دانست.

در این برنامه همسر رئیس‌جمهور میزبانی از ۳۰۰ نفر از بانوان مسئول، مقامات و نمایندگان پارلمان پاکستان را برعهده داشت و در این جلسه بانوان نخبه پاکستانی نقطه نظرات خود در حوزه‌های مختلف و در ارتباط با همکاری‌های ایران و پاکستان عنوان کردند.

همچنین در جلسه‌ای جداگانه که با حضور یک هزار نفر از بانوان شاخص و تاثیرگذار و ساختارساز در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و رسانه‌ای، فعالان قرآنی، اساتید و نخبگان برگزار شد، علم‌الهدی با همراهی «عاصفه بوتو زرداری» دختر رئیس‌جمهور پاکستان حاضر شد و پای صحبت‌های پرشور زنان نخبه پاکستان درباره قدرت منطقه‌ای ایران، جایگاه زنان و ضرورت توسعه همکاری‌های فی‌مابین نشست.

گفتگو با رسانه‌های پاکستانی

از دیگر برنامه‌های مهم سفر همسر رئیس‌جمهور به پاکستان، انجام ۲ مصاحبه اختصاصی با رسانه‌های پاکستانی در اسلام آباد بود که در آن به جایگاه والای زنان ایران در حوزه علم و فناوری، همکاری‌های بین دو کشور و برنامه‌های ایران برای ارتقای بیش از پیش جایگاه زنان، همچنین به مساله فلسطین و لزوم اتحاد ملت‌های مسلمان برای مقابله با تجاوزگری‌های رژیم صهیونیستی تاکید شد.

همسر رئیس‌جمهور با همراهی خانم عاصفه زرداری دختر نخست وزیر این کشور، همچنین در راستای فعالیت‌های اجتماعی خود در موسسه خیریه «سوییت هوم» که در زمینه نگهداری و آموزش و توانمندسازی ایتام در اسلام‌آباد فعالیت می‌کند حاضر شد و در جریان فعالیت‌های این خیریه قرار گرفت.

سفر به قلب فرهنگی پاکستان؛ رونمایی از نسخه اردوی «هنر زنانه زیستن»

روز دوم سفر آیت‌الله رئیسی و هیات همراه به پاکستان با سفر به شهر لاهور پایتخت فرهنگ و تمدن این کشور همراه بود. همسر رئیس‌جمهور در بدو ورود به کراچی مورد استقبال «مریم نواز شریف» سروزیر ایالت پنجاب قرار گرفت و سپس با همراهی وی در نشست فعالان قرآنی این شهر شرکت کرد. دیدار با فعالان و نخبگان علمی، اجتماعی و دینی لاهور و همچنین حضور در دانشگاه

اقتصاد لاهور و سخنرانی با موضوع سبک زندگی اسلامی و هنر زنانه زیستن از جمله برنامه‌های حضور چند ساعته این استاد دانشگاه در شهر لاهور بود.

علم‌الهدی با همراهی «مریم نواز شریف» و نوه اقبال لاهوری در دانشگاه اقتصاد لاهور حاضر شد و نمایشگاه فرهنگی هنری این دانشگاه را افتتاح کرد و در جریان برنامه‌های علمی، فرهنگی و هنری این دانشگاه قرار گرفت.

وی سپس در برنامه ویژه‌ای که به معرفی کتاب «هنر زنانه زیستن» اختصاص داشت حضور به هم رسانید.

در پایان سفر به لاهور، جمیله علی‌الهدی با حضور در خانه فرهنگ ایران در پایتخت فرهنگ و ادب پاکستان حاضر شد و در جمع پرشور فعالان دینی و فرهنگی و اجتماعی این شهر در حالی حاضر شد که شرکت‌کنندگان در این مراسم با شعار‌های حمایتی از حضور وی استقبال پرشوری به عمل آوردند.

تربیت مقدم و ارجح بر ارتقا و پیشرفت

همسر رئیس‌جمهور پس از انجام برنامه‌های فشرده در لاهور که شامل پنج برنامه اصلی بود، این شهر را به مقصد کراچی ترک کرد و در این شهر نیز مورد استقبال «عاصفه زرداری» دختر رئیس‌جمهور قرار گرفت.

وی در کراچی در همایش اشک مریم و ویژه برنامه‌های فلسطین در خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران شرکت کرد. حضور در این همایش در حالی انجام شد که علی رغم شرایط خاص امنیتی حدود ۶۰۰ نفر از نخبگان و فعالان حوزه دفاع از حقوق فلسطین این شهر در همایش حضور یافتند. در این همایش خانم «صابر ابومریم» دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان و استاد دانشگاه نومل، خانم «سنا خان» استاد دانشگاه حقوق کراچی و فعال حقوق بین‌الملل در موضوع فلسطین نیز حضور داشتند.



جمیله علم‌الهدی ضمن سخنرانی در این نشست، کسب آموزش و ارتقا برای بانوان را بسیار مهم ارزیابی کرد، اما تربیت را دارای اهمیت بسیار بالاتری ارزیابی کرد.

وی تاکید کرد: بانوان و مادران در جامعه می‌توانند با تعلیم و تربیت جامعه خوب و مترقی را پرورش دهند.

همسر رئیس‌جمهور در این همایش همچنین به موضوعات مربوط به حقوق حقه ملت مظلوم و مقتدر فلسطین و نسبت به موضوعات فرهنگی و اجتماعی و تهدیداتی که غرب نسبت به جوامع اسلامی دارد، هشدار داد.

قرن، قرن سیطره اسلام است

از دیگر برنامه‌هایی که همسر رئیس‌جمهور در آن حضور به هم رسانید، شرکت در سمینار «نقش زنان مسلمان در فرهنگ و تمدن اسلامی» بود که به همت خانه فرهنگ جمهوری اسلامی ایران و با مشارکت گسترده اساتید و نخبگان علمی دانشگاه دولتی کراچی برگزار شد. در این همایش از ترجمه اردوی کتاب «هنر زنانه زیستن» این استاد دانشگاه رونمایی شد؛ این در حالی است که این کتاب هم اکنون به زبان‌های انگلیسی، عربی، روسی، اردو و برخی زبان‌های دیگر نیز ترجمه شده است.

علم‌الهدی در این نشست با اشاره به اینکه زنان در ایران در همه عرصه‌های زندگی و اجتماع فعال هستند تاکید کرد: زنان ایرانی نقش مهمی در نهاد‌های آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی، عرصه‌های سیاسی و فرهنگی دارند.

وی افزود: نقش آفرینی پررنگ زنان ایران به پشتونه حمایت و همراهی مردان صورت گرفته است.

این استاد دانشگاه بهشتی با تاکید بر اینکه ایران اسلامی متولی فرهنگ و تمدن اسلامی است و احترام به زن در فرهنگ ما همراه با ارزش‌های اخلاقی و اسلامی است؛ تصریح کرد: در جامعه ما عفاف، حجاب و حیا به عنوان بخشی از هویت زنان مورد احترام و توجه ویژه قرار دارد.

علم‌الهدی نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن در جوامع اسلامی و ضرورت هوشیاری مسلمانان هشدار داد و تاکید کرد: اینکه استعمار غرب از یک سو مدعی آزادی بیان است و از سوی دیگر رسانه‌ها را از پخش سخنان رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای منع می‌کند، نشان از دورویی و دوگانگی غرب در بحث آزادی بیان دارد.

همسر رئیس‌جمهور با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، قرن آتی را قرن سیطره اسلام خواند.

دیگر خبرها

  • سفر همسر رئیسی به پاکستان / اهدای دکتری افتخاری (+ عکس)
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد؟ + فیلم | وقتی دست آقای سیاستمدار روی هوا ماند!
  • اردوغان از دست دادن با مارک روته اجتناب کرد+ فیلم
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه
  • احمد داود اوغلو با هنیه دیدار کرد
  • رسانه عبری: باکو میانجی بالقوه تل‌آویو و آنکارا است
  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • کدام نمایندگان جلسه عصر مجلس را تعطیل کردند؟
  • حمله شدیدالحن سایت اصولگرا به ذوالنوری | به چه حقی "شورایعالی سران قوا" که دستور رهبری است را خلاف می‌دانی!