Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان یکی از گروه‌های صنعتی دانش بنیان، محصولی انقلابی در زمینه کاهش مصرف پوشش‌های الکترود گرافیتی برای صنایع فولادسازی عرضه کردند و از آنجایی که این محصول بر قیمت تمام شده فولاد اثرگذار است، محصول این شرکت می‌تواند صرفه جویی هزینه در این صنایع را به دنبال داشته باشد.

سید عباس کلانتر، مجری طرح و مدیر عامل این گروه صنعتی دانش بنیان در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه این گروه از سال ۱۳۹۲ فعالیت خود را آغاز کرده و در سال ۱۳۹۳ موفق به تولید پودر قالب ریخته گری شد، افزود: در حال حاضر این پودر ریخته گری به صورت گرانولی تولید شده که در مرحله تولید صنعتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عمده کاربردهای پودر ریخته گری را شرکت‌های دارای کوره قوس دانست و اظهار کرد: این پودر در قالب‌های ریخته گری کاربرد دارد و از آن به عنوان روانکار استفاده می‌شود، به گونه‌ای که با اعمال آن در قالب ریخته گری، فیلم نازکی میان مواد مذاب و سطح تیوب داخل قالب ایجاد و موجب می‌شود عمر تیوپ افزایش یابد، ضمن آنکه عبور مذاب در حال سرد شدن را از میان تیوپ قالب، روان می‌کند.

کلانتر، میزان مصرف این ماده را ۱۰ هزار تن در سال و قیمت آن به ازای هر تن را هزار یورو ذکر کرد.

این محقق محصول انقلابی این شرکت دانش بنیان را "پوشش‌های الکترودهای گرافیت" دانست و در این باره توضیح داد: تامین الکترود و مصرف آن در صنعت فولادسازی بسیار استراتژیک است، به گونه‌ای که برای شرکت‌های دارای کوره قوس الکتریکی، جایگزینی برای الکترود گرافیت وجود ندارد و تنها با یکسری اقدامات می‌توان ضریب مصرف را کاهش داد و ما راهکاری برای کاهش مصرف این محصول به صنایع ارائه دادیم.

وی تاکید کرد: با توجه به سهم نسبتا بالای الکترود گرافیتی در بهای تمام شده فولاد، کاهش ضریب مصرف الکترود گرافیتی یکی از مهمترین اهداف در کارخانه های فولادسازی با کوره‌های قوس الکتریکی و کوره‌های تصفیه پاتیلی (LRF) است و به منظور دستیابی به این مهم راهکارهای متفاوتی وجود دارد که از جمله آن می توان به محافظت الکترود از اکسید شدن یا به تاخیر انداختن اکسیداسیون الکترود اشاره کرد که استفاده از پوشش الکترود این شرکت یکی از راهکارهایی است که به کارخانجات فولادسازی کمک می‌کند تا ضریب مصرف الکترود گرافیت را کاهش دهند.

کلانتر با بیان اینکه کاربردی شدن این پوشش در این صنایع بین ۵ تا ۱۵ درصد کاهش مصرف الکترود گرافیتی را در پی خواهد داشت، یادآور شد: این پوشش در بسیاری از کارخانجات بزرگ کشور از جمله فولاد مبارکه، فولاد هرمزگان و کاوه جنوب کیش در حال مصرف است و نتایج درخشانی را به همراه داشته است، علاوه بر آن این پوشش در کارخانجات فولادسازی کشورهای همسایه نیز مورد استفاده قرار گرفته است.

مجری طرح، کاهش ده‌ها میلیارد تومان صرفه جویی هزینه و چندین میلیون دلار خروج ارز به صورت سالانه را از دیگر مزایای کاربرد این محصول نام برد و خاطر نشان کرد: پوشش‌های ‌نسوز از جمله فناوری "های‌تک" و پیشرفته است که بر روی الکترودهای گرافیتی به صورت پاششی اعمال می‌شود و از اکسیداسیون الکترود زمانی که در کوره قوس قرار داده می‌شود، جلوگیری خواهد کرد.

کلانتر با تاکید بر اینکه این محصول ثبت اختراع شده است، اظهار کرد: مزیت آن نسبت به نمونه‌های خارجی در میزان مصرف الکترودها است. پوشش‌های خارجی بین ۵ تا حداکثر ۸ درصد کاهش الکترود را به دنبال دارد، ولی این پوشش صرفه جویی تا ۱۵ درصد را دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: الکترود گرافیتی صنایع فولاد سازی فولاد دانش بنیان الکترود گرافیتی مصرف الکترود دانش بنیان ریخته گری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...

همشهری آنلاین؛ حوادث : ساعت ۲۲ شنبه شب، ساکنان ساختمانی در یکی از محله های پایتخت متوجه فریادهایی شدند که از واحد طبقه سوم به گوش می‌رسید. در طبقه سوم مادر و پسری زندگی می‌کردند که همسایه ها هر ازگاهی صدای درگیری آنها را می‌شنیدند. آن شب اما دعوای آنها متفاوت تر از شب های دیگر بود؛ ‌پسر جوان مدام فریاد می کشید و مادرش کمک می خواست. همسایه‌ها خود را به مقابل در آپارتمان آنها رساندند اما هر چه در زدند کسی در را باز نکرد و ناگهان صدای مادر قطع شد. همسایه ها با پلیس تماس گرفتند و دقایقی که گذشت بوی دود و آتش به مشامشان رسید و آتش نشانی را خبر کردند.

گزارش قتل

پلیس و آتش نشانان پایتخت در زمانی کوتاهی در محل حادثه حاضر شدند و پس از ورود به آپارتمان طبقه سوم، آتش را مهار کردند. آنها با پیکر بی جان زنی در سالن پذیرایی مواجه شدند که با ضربات چاقو به قتل رسیده بود. کمی آنطرف تر پسر مضطرب و پریشان وی ایستاده بود که توسط پلیس دستگیر شد. در این شرایط گزارش این جنایت به قاضی محمد مهدی براعه بازپرس جنایی تهران اعلام شد و او به همراه تیم تجسس پلیس آگاهی تهران در محل حادثه حاضر شدند. بررسی‌ها حکایت از این داشت که مقتول حدود ۷۰ ساله بود و به دست پسر ۳۶ ساله اش به قتل رسیده بود. پسر این زن پس از قتل مادرش، در خانه بنزین ریخته و آنجا را به آتش کشیده بود تا به زندگی خودش هم پایان بدهد اما با حضور به‌موقع همسایه‌ها آتش آسیبی به او نرسانده بود.

عامل این جنایت دستگیر شد و در بازجویی ها به قتل مادرش اعتراف کرد اما گفت که قصد گرفتن جان وی را نداشته است. این پسر جوان گفت: سال‌هاست که دچار مشکلات روحی و روانی شده ام و مدام دارو مصرف می کنم. چند ماهی هم در بیمارستان اعصاب و روان بستری بودم و شرایط خوبی نداشتم. هر وقت داروهایم را نمی خوردم، ‌خشم وحشتناکی به سراغم می آمد و صداهایی در گوشم می شنیدم؛ ‌صدای افراد مختلف که شبیه به زمزمه بودم.

وی ادامه داد: هر ازگاهی با مادرم دعوا می کردم اما آن شب ماجرا فرق داشت. مادرم از من پرسید که آیا قرص هایم را مصرف کرده ام یا نه. آن روز فراموش کرده بود قرص هایم را مصرف کنم و روانم بهم ریخته بود. مادرم عصبانی شد و به خاطر فراموشی ام اعتراض کرد. سپس خواست تا داروهایم را مصرف کنم. حتی به من گفت دیوانه ای و باید قرص هایت را بخوری. این جمله‌اش عصبانی ام کرد. بعد همان صداهای عجیب را در گوشم شنیدم. صداها می گفتند که انتقامت را بگیر. نمی دانم چه شد که جان مادرم را گرفتم. بعد که به خودم آمد تازه فهمیدم که چه اشتباهی مرتکب شده ام. تصمیم گرفتم با آتش زدن خانه به زندگی خودم هم پایان بدهم اما نقشه ام ناتمام ماند و دستگیر شدم.

این پسر جوان پس از اقرار به قتل بازداشت شد و بازپرس جنایی دستور داده تا سلامت روانی وی مورد بررسی قرار بگیرد. این در حالی است که تحقیقات نشان می‌دهد که متهم سابقه بیماری روحی و روانی و بستری شدن در بیمارستان را داشته است.

کد خبر 849440 برچسب‌ها فراجا بیماری روانی قتل - قاتل

دیگر خبرها

  • مبالغ و جزییات حمایت از صادرات شرکت‌های دانش بنیان اعلام شد
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • رویداد ملی عطر و رایحه ایرانی در کاشان برگزار می‌شود
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • تولید ورق نازک سرآغازی برای رشد و شکوفایی خط قلع‌اندود
  • ریزش ۷۹ درصدی تورم تولید/کاهش تورم مصرف‌کننده ادامه دارد؟
  • صدایی که دستور جنایت صادر کرد! | مادرم گفت تو دیوانه ای و شنیدن این جمله موجب شد تا من ...