Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ استاندار ایلام در بازدید اخیر خود از دهلران وعده اختصاص دستگاه جدید دستگاه سی‌تی اسکن جدید به دهلران را داد؛ اکنون افکار عمومی در انتظار تحقق این قول جدید آقای استاندار هستند تا شاید شاهد تحقق یکی از وعده‌های بر زمین مانده باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ دهلران بزرگ‌ترین شهرستان استان ایلام و سرشار از منابع نفت و گاز و قطب تولیدات کشاورزی است؛ شهرستانی با 65630 نفر جمعیت ‌که بیشترین مرز مشترک با کشور عراق را در استان دارا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شهرستان 205 کیلومتر (2 ساعت و 33 دقیقه) با مرکز استان فاصله دارد. با این وجود علاوه بر فقر و محرومیت‌، مردمان این دیار از کمبود شدید امکانات درمانی و بهداشتی نیز رنج می‌برند.

نبود امکانات زیرساختی در دهلران، وعده‌های گاه‌ و بی‌گاه مسئولان و البته فراموشی وعده‌ها، مردم این شهر را مستأصل کرده است و آنان از وعده‌ها ناامید شدند؛ چراکه سال‌هاست ساکنان شهرستان دهلران برای اختصاص و راه‌اندازی دستگاه سی‌تی‌اسکن وعده‌ها شنیده‌اند و قول‌ها گرفته‌اند ولی همچنان به وعده جدید به انتظار می‌نشینند تا مسئول دیگر و استاندار و نماینده و مسئول دیگر بیاید و همان وعده را تکرار کند و برود تا بازدید بعدی!

سند این گفته وعده اخیر قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در تاریخ  22 آذر 1399 است؛ قاسم سلیمانی دشتکی در بازدید از دهلران اظهار داشت: "دستگاه جدید سی‌تی‌اسکن به این شهرستان اختصاص داده می‌شود."

وعده استاندار ایلام نشان از آن دارد که آقای سلیمانی بر مشکلات موجود در این شهرستان آگاه نیست و یا اگر هم آگاه است می‌خواهد با وعده جدید مردم این شهرستان را تا پایان چند ماهه به عمر دولت و دوران مدیریتش در انتظار قرار دهد. چرا که حدود 5 سال قبل یعنی 27 آذر 1394 شهریار رسولی رئیس وقت شبکه بهداشت و درمان دهلران از راه‌اندازی دستگاه سی‌تی اسکن  در بیمارستان شهدای دهلران خبر داد.

وعده‌هایی که توسط آقای وزیر محقق نشد / استفاده از شبکه "شاد" همچنان برای دانش‌آموزان یک معضل استحاشیه‌نشینی در حاشیه ـ 4|سودجویانی که به حاشیه‌نشینی‌ در کاشان دامن زده‌اند /‌ فروش اراضی بی‌صاحب به ‌‌روستاییان مهاجر با وعده‌های پوچ"تمدید وعده" بهترین راه‌حل مسئولان زنجانی در مقابل بلاتکلیفی چند ساله راه‌های روستایی / وعده‌هایی که هیچ‌وقت عملی نشد

اما خبر راه‌اندازی دستگاه سی‌تی‌اسکن در بیمارستان شهدای دهلران در حد همان خبر راه‌اندازی باقی ماند و بعد از مدت کوتاهی دستگاه با مشکل روبه‌رو شد و امکان سرویس‌دهی به نیازمندان به خدمات سی‌تی‌اسکن برای شهروندان مقدور نشد تا اینکه "علی دل‌پیشه" رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی ایلام در تاریخ 13 مرداد 1395 از تلاش برای راه‌اندازی سی‌تی‌اسکن بیمارستان دهلران خبر داد و راه‌اندازی این دستگاه را نیازمند یک سری اقدامات دیگر بیان کرد و به رفع نواقص تأکید داشت.

وعده‌ها برای راه‌اندازی مجدد دستگاه سی‌تی‌اسکن ادامه داشت تا اینکه کارشناسان و مهندسی پزشکی علت خرابی و غیرفعال‌بودن دستگاه سی‌تی‌اسکن را قرار گرفتن مکان این دستگاه در مجاورت «آبگرم دهلران» دانستند که وجود چشمه «آبگرم دهلران» به ایجاد رطوبت دامن می‌زند و این رطوبت کارکرد دستگاه را تحت تأثیر قرار داده و موجب خرابی آن می‌شود؛ هرچند تاکنون برای برطرف کردن نقص دستگاه سیتی اسکن دهلران اقدامی انجام نشده است.

"رضایتی" شهروند دهلرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دهلران اظهار داشت: بهتر است استاندار ایلام جای وعده دستگاه جدید سی‌تی‌اسکن، فکری به حال راه‌اندازی دستگاه اختصاصی از سال 1394  کند که تاکنون بلاتکلیف است.

وی افزود: شاید مسئولان درصدد هستند با وعده وعید کاری برای این شهرستان نکنند.

محبی دیگر شهروند دهلرانی نیز بابیان اینکه "بهتر است نقد را بگیرند و به وعده‌های بی‌سرانجام دل‌خوش نکنند" گفت: متأسفانه در عمل اتفاق خاصی نیفتاده و تنها از راه برخی وعده‌ها داده شده است. از قدیم گفته‌اند "آواز دهل شنیدن از دور خوش است".

به گزارش تسنیم؛ نبود دستگاه سی‌تی‌اسکن سبب شده مردم دهلران بالاجبار برای تشخیص اولیه بیماری راهی مرکز استان و شهرستان و استان‌های هم‌جوار شوند. برای راه‌اندازی دستگاه سی‌تی اسکن موجود تاکنون اقدامی توسط مسئولان استانی نشده است و وعده اختصاص دستگاه جدید نیز برای مسئولانی که از سال 1394 تاکنون نتوانسته‌اند دستگاه سی‌تی‌اسکن را از یک نقطه‌به‌نقطه دیگری در همان شهرستان جابه‌جا کنند، قطعاً دریافت دستگاه جدید نیز وعده‌ای نشدنی است.

حال مردم دهلران این سؤال را از استاندار ایلام دارند که برای جابه‌جایی مکان دستگاه فعلی که بلااستفاده و در حال خاک خوردن است آیا 5 سال زمان کافی نیست؟ اهالی دهلران همچنان در انتظار هستند تا وعده‌های مسئولان استان ایلام به‌ویژه جناب استاندار از حرف به عمل برسد.

انتهای پیام/180/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: راه اندازی دستگاه سی تی اسکن استاندار ایلام دستگاه جدید وعده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۳۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده

علی‌محمد زنگانه روز شنبه در همایش تجلیل از شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گلستان اظهار کرد: در تعطیلات نوروز امسال ۷۵ هزار گردشگر از جزیره آشوراده دیدن کردند که این آمار باید به ۷۵۰ هزار نفر برسد.

وی با تاکید بر اینکه نمی‌گذاریم مصوبه رییس جمهور برای اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری جزیره آشوراده روی زمین بماند، افزود: اجرای طرح طبیعت‌گردی و گردشگری آشوراده در ۲۲ هکتار و احیای ۱۹ هکتار از روستای آشوراده در دستور کار قرار دارد.

استاندار گلستان در ادامه به جایگاه شوراها اشاره کرد و گفت: در قانون اساسی، نظام جمهوری اسلامی متکی بر آرای عمومی است. زمانی نماینده مجلس شورای ملی به صورت فرمایشی انتخاب می‌شد اما به برکت انقلاب اسلامی انتخاب رییس جمهور و نمایندگان مجلس و اعضای شوراها با انتخاب مردم است.

زنگانه به حماسه‌ گلستانی‌ها در انتخابات اسفند پارسال و کسب رتبه سوم مشارکت در کشور اشاره کرد و افزود: دهیاران و شوراهای شهرها و روستاها در کسب این موفقیت نقش‌به‌سزایی داشتند.

استاندار گلستان به گلایه برخی اعضای شوراها مبنی بر طولانی شدن روند انتصاب شهرداران اشاره کرد و گفت: مجموعه معاونت عمرانی و اداره‌کل امور شهری و شوراهای استانداری گلستان موظف است روند انتصاب شهردار را در دو تا سه هفته مشخص کنند.

زنگانه خواستار تشکیل نظام رصد تخصصی ویژه شوراهای شهر و روستا در استان گلستان شد و افزود: معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری گلستان و همچنین شورای استان باید مطالبه‌ها و مشکل‌های شوراها را پیگیری کنند.

وی همچنین به اعضای شوراها توصیه کرد از پیگیری مستمر و مداوم مطالبه‌های خود غافل نشوند و در سایه وحدت و همدلی کارها را پیش برند، چرا که دود اختلاف به چشم مردم می‌رود.

استاندار گلستان با بیان اینکه افزون بر ۱۰ هزار میلیارد ریال منابع اعتباری در پایان فروردین وارد استان شد گفت: از این مبلغ دو هزار میلیارد ریال برای حل مشکل آب آشامیدنی و دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به سد نرماب اختصاص پیدا کرد.

زنگانه گفت: از آغاز فعالیت به عنوان استاندار تاکنون در ۳۴ شهر حضور پیدا کردم که این رخ‌داد در تاریخ استان بی‌سابقه بود. همچنین در ۱۴ شهرستان شورای اداری تشکیل دادم و نظام مسائل و مشکلات شهرستان‌ها، پیش از سفر بررسی و پیش‌نویس مصوبات تدوین شد و در نشست مشترک مسئولان در سطوح استانی و شهرستانی نیز در باره نظام مسائل مصوبه تعیین شده است.

وی با تاکید بر اینکه مصوبات سفر به شهرستان‌ها تشریفاتی نیست و تک‌تک آنها را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد، افزود: برخی شهرستان‌ها بیش از ۱۰۰ مصوبه داشتند و همه این مصوبات پیش از پایان دولت سیزدهم عملیاتی خواهد شد.

استاندار گلستان با بیان اینکه در دولت سیزدهم ۱۳۸ واحد اقتصادی راکد در گلستان به چرخه تولید برگشت، گفت: صادرات غیرنفتی در کل تاریخ گلستان رکورد زد و از یک میلیون و ۳۵ هزار تن گذر کرد، همچنین سهم صادرات گلستان از کل کشور ۹ درصد بود که در دولت سیزدهم به ۲۶ درصد رسید.

زنگانه با بیان اینکه ابرچالش استان گلستان خشک شدن خلیج گرگان بود، یادآور شد: در صورت وقوع تراژدی تلخ و دردناک خشک شدن خلیج گرگان، خطرهای بزرگی گلستان را تهدید می‌کرد و محیط زیست و سلامت مردم را به چالش می‌کشاند.

زنگانه با اشاره به همت دولت برای راه‌اندازی منطقه آزاد اینچه‌برون گفت: ده‌ها سرمایه‌گذار منتظر سرمایه‌گذاری در این منطقه آزاد هستند.

وی بیان کرد: خط انتقال برق از نیروگاه به شهرک هزار هکتاری اترک اقدام مثبت دولت در گلستان بود، ما این پروژه را با چنگ و دندان پیگیری کردیم تا زودتر به ثمر بنشیند.

وی به تنش و خشکسالی شدید در کلاله اشاره کرد و توضیح داد: طرح آب‌رسانی کلاله قرار بود سال ۱۴۱۴ به سرانجام برسد اما با اقدامات جهادی دولت سیزدهم، هزار و ۶۸۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.

استاندار گلستان با بیان اینکه دولت برای سد نرماب به عنوان اولین سد با کاربری آب آشامیدنی استان تا اردیبهشت ماه بیش از ۱۹ هزار میلیارد ریال اعتبار تزریق کرد، گفت: همچنین اعتبارات برای کنترل تنش آبی شدید و بهبود وضعیت آب شرب در گرگان ۳۷ برابر شد.

وی به موفقیت گلستان در بخش‌های مختلف در کشور اشاره کرد و از کسب رتبه سوم استان در حوزه اشتغال، رشد بیش از هشت درصدی در حوزه اقتصاد، رتبه ۱۵ در سرمایه‌گذاری خارجی، رتبه دهم کشور در کنترل تورم و رتبه هفت کشور در طرح رضایت‌سنجی از عملکرد کارکنان، رتبه دوم کشور در اجرای مصوبات سفر رییس جمهور و رتبه سیزدهم در تبیین هنرمندانه دستاوردهای دولت خبر داد.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • دلشوره دریاچه ارومیه ادامه دارد/ وعده‌ها محقق می‌شود؟
  • خرید شبانه روزی گندم از کشاورزان دهلران
  • استقرار بالگرد نیروهای مسلح در استان ایلام ضروری است
  • راه اندازی دستگاه CT اسکن در بیمارستان ۱۷ شهریور رشت
  • انتقاد استاندار گلستان از سنگ‌اندازی‌ در اجرای مصوبه رییس جمهور در آشوراده
  • کشف پیکر مطهر پنج شهید دیگر در دهلران
  • کلنگ زنی و افتتاح پروژه‌های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی با حضور معاون وزیر بهداشت
  • اقدامات دولت سیزدهم بر اساس نیاز خراسان شمالی بوده است
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته در بیمارستان‌های امام رضا (ع)