Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مراکز نوآوری و شتابدهی در استان کرمان به منظور ترویج فرهنگ نوآوری تشکیل شده و با تمرکز بر ایده‌های خلاق و ارائه خدمات شتاب‌دهی به کسب و کارهای نوپا کمک می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، تحولات زندگی بشر در قرن بیستم نشان از گسترش روز افزون اهمیت علم و تحقیق دارد، به‌ویژه در نیمه دوم این قرن کشورهای صنعتی و در حال توسعه با آگاهی از نقش پژوهش در خلق فن‌آوری و شتاب‌دهی برای توسعه، عمده توجه خود را صرف تقویت و ارتقای بخش تحقیق کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این روست که می‌توان گفت بین پیشرفت بخش تحقیق و شتاب توسعه فراگیر و پایدار در هر کشور ارتباط مستقیم برقرار است.

مراکز نوآوری و شتابدهی با هدف شناسایی و توانمندسازی متخصصین، دانشجویان، افراد خلاق، نوآور و کارآفرین، کمک به تسریع تبدیل ایده‌های آنها به محصول، فراهم آوردن زمینه‌های تجاری سازی دستاوردهای آنها، ارتقای نقش نوآوران و کارآفرینان در توسعه و اعتلای کشور از طریق خلق دانش و کسب و کار فناورانه و نوآورانه و در نهایت ایجاد شغل برای جوانان و کاهش بیکاری در جامعه که خود پیامدهای مثبت اجتماعی را به همراه دارد، تشکیل شده‌اند.

مرکز نوآوری و شتابدهی تگ به منظور ترویج فرهنگ نوآوری و ایجاد و توسعه زیست بوم کارآفرینی شکل گرفته است. هم چنین این مرکز با تمرکز بر ایده‌های خلاق و ارائه خدمات شتاب‌دهی به کسب و کارهای نوپا، از تیم‌های استارتاپی در زمینه‌های مختلف با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان و تبدیل آنها به یک بنگاه اقتصادی حمایت می‌کند.

عضو کمیسیون آموزش مجلس: وزیر ارتباطات به وعده اختصاص اینترنت رایگان به دانش آموزان و دانشجویان عمل کندکرمان| ایده‌های زیادی در پیچ و خم‌های اداری و پارک علم و فناوری دست و پا می‌زنندپارک علم و فناوری سلامت استان کرمان راه‌اندازی می‌شود

در اهمیت نیاز به پژوهش و تحقیقات در استان، علی زینی‌وند استاندار کرمان در پیامی با تبریک هفته پژوهش به استادان، محققان، دانش‌آموزان، دانشجویان و کارمندان پژوهشگر عنوان می‌کند:

به نام خداوند جان و خرد

هفته پژوهش و فناوری امسال در حالی از راه رسیده است که چند روز قبل استاد محسن فخری‌زاده از دانشمندان برجسته هسته‌ای کشور به دست تروریست‌های نظام سلطه به شهادت رسید. شهادت این دانشمند برجسته نشان می‌دهد تولید علم و دانش مهم‌ترین نقش را در راه عزت، استقلال و اقتدار کشور بر عهده دارد و لازم است سرمایه‌گذاری ویژه‌ای در حوزه تولید علم و به ثمرنشستن پژوهش‌ها انجام شود.

بر همین اساس مقام معظم رهبری (مدظله العالی) شجاعت علمی، نوآوری، پرهیز از نگاه تقلیدی به پیشرفت‌های علمی غرب، اعتماد به نفس شخصی و ملی و پرکاری را ویژگی‌های لازم استادان دانشگاه‌ها برای ایفای وظایف سنگین خود دانسته‌اند و فرموده‌اند: "علاج دردها و مشکلات کشور در پیشرفت علمی است."

علم و توسعه علمی به عنوان موتور محرکه توسعه همه جانبه و پایدار نقش بسیار مهمی ایفا می‌کند. امروزه تمامی کشورهای توسعه یافته و یا در حال توسعه برای حفظ یا ایجاد بنیان‌های توسعه یافتگی و ارتقاء قدرت رقابت خود با دیگر کشورها، علم و فناوری را به عنوان محور اصلی فعالیت‌ها مورد توجه قرار می‌دهند. در استان پهناور کرمان نیز با داشتن مراکز دانشگاهی و پژوهشی و نیروی انسانی توانا سهم پژوهش در برنامه‌ریزی‌ها باید فزونی یابد تا کرمان به استانی سرآمد در عرصه پژوهش در کشور ارتقا یابد.

همچنین توجه به هزینه کرد و بازدهی اعتبارات پژوهشی، ضروری است تا گرهی از مشکلات و چالش‌های استان و کشور باز شود.

از دیگر سو، پژوهش صرفاً محدود به محیط‌های دانشگاهی نیست و گسترش فرهنگ پژوهش و تربیت شهروندان پژوهش‌مدار از وظایف اصلی نهاد آموزش و پرورش است و دستگاه‌های اجرایی نیز باید بر پایه تحقیق و پژوهش، برنامه‌ریزی داشته باشند.

عکس از ثارالله انکوتی

انتهای پیام/511/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کرمان استان کرمان نوآوری و شتابدهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۴۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، افزود: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌شده‌اند.

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند.

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با اشاره به اینکه استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای طرحهای محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است.

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • مساعدت بنگاه‌های معدنی برای توسعه و تجهیز اردوگاه‌های دانش‌آموزی جوادیه و شهید باهنر
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود