Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرآنلاین از آبادان، سید مجتبی محفوظی در آئین آغاز احداث بزرگترین مرکز عرضه ماهی جنوب کشور در آبادان، اظهار کرد: از زمان آغاز فعالیت مان به عنوان نماینده مردم در مجلس به مدیران شهری زمان دادیم تا کارهایشان را از پیش ببرند و اگر چه کار ما نظارت است اما مطالبه گر هم هستیم و وقتی حوصله مردم به سر می رود مجبور به مداخله ایم، مدیران دستگاههای شهری بایستی زمان بیشتری برای انجام مسئولیت هایشان و جلب رضایت شهروندان بگذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه آغاز به کار این پروژه ها می تواند کشتی به گل نشسته ی آبادان را از وضعیت کنونی خارج کند، اظهار کرد: بایستی در این پروژه ها دقت شود تا حق شهر و مردم ضایع نشود، جذب سرمایه گذار خوب است اما بایستی به فکر منافع شهر و مردم هم باشیم و این مسئله به طور جدی مورد تاکید است و لذا شهرداری و شورا بایستی در این باره دغدغه مند باشند.

وی تصریح کرد: ما هم مطالبات زیادی برای شهر و به ویژه شهرداری داشتیم که از جمله آن می توان به پیگیری موضوع حذف قاطع بند «ن» ماده 6 و طرح یک فوریتی آن اشاره کرد ضمن اینکه در بحث بافت های فرسوده سلیچ ها، طیب، ذوالفقاری، علوانیه و شطیط نیز یک هزار میلیارد تومان را به تصویب رساندیم، اما بایستی مراحل قانونی آن طی شود.

این نماینده یادآور شد: تخصیص 5 هزار تن قیر رایگان برای آبادان، بهسازی مسیر ایستگاه 7 تا فلکه پتروشیمی با تامین بودجه از وزارت نفت و پیگیری جدی در موضوع حق آلایندگی شهرداری و عوارض و مالیاتها به جهت گرفتن سهم بیشتری به شهرداری از دیگر اقدامات نمایندگان مردم در مجلس بوده است.

محفوظی با بیان اینکه در بارندگی اخیر اقدامات قابل قبولی از سوی دستگاههای مختلف انجام شد که از نگاه مردم دور نماند و به طور حتم مردم وقتی ببینند مسئولانشان به درستی کار می کنند قدردان آنها هستند، گفت: وضعیت کنونی آبادان قابل قبول نیست و برای نظافت، فضای سبز، مبلمان شهری، پارک و غیره بایستی وقت بیشتری اختصاص داده شود ضمن اینکه ما نمایندگان نیز در سطح استان و ملی پیگیری مسائل مربوط به آبادان هستیم.گفت: با اقدامات انجام شده از این پس دیدن وضعیت نابسامان شهر برای ما قابل قبول نیست، در بازدید میدانی که از نقاط مختلف شهری داشتم دیدم که در برخی جاها حتی زباله ها هم جمع آوری نشده است و در نقاطی هم هنوز آبهای سطحی به چشم می خورد.

وی افزود: تعجب آور است که شهرداری با داشتن 2 هزار نفر حقوق بگیر که برخی از آنها معلوم نیست کجایند و اگر هم زمانی بودند الان از بود و نبودشان اثری نیست، تعداد زیادیشان پشت میزنشین هستند و تعداد اندکی در بخش خدمات شهری مشغول فعالیتند و به همین خاطر است که خدمات عمومی در شهر به کندی ارائه می شود.

۴۶

کد خبر 1465418

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۴۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد

به گزارش خبرگزاری مهر، علی رضایی در جلسه هم‌اندیشی اعضای شورا با رئیس و معاونان دانشگاه آزاد همدان، اظهار کرد: مرکز مطالعات و پژوهش‌ها از دوره چهارم شورا پایه‌گذاری شد.

وی به نقش مهم دانشگاه‌ها و به ویژه دانشگاه آزاد در روند پژوهشی و مطالعاتی اشاره کرد و گفت: دانشگاه آزاد همدان نقش مؤثری در شکل‌گیری و تداوم مرکز پژوهش‌ها ایفا کرده است.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر همدان بیان کرد: اساتید دانشگاه آزاد همدان همواره در کارگروه‌های تخصصی زیرمجموعه مرکز پژوهش‌ها نقش برجسته و اثرگذاری داشته و دارند.

رضایی خواستار تعامل و همکاری بیشتر دانشگاه آزاد همدان با شهرداری و مدیریت شهری شد و افزود: امید است به واسطه افزایش همکاری در حوزه‌های مختلف علمی و پژوهشی، شاهد نقش برجسته‌تر و مؤثرتر این دانشگاه در طرح‌های توسعه شهری و مطالعات و پژوهش‌های مربوط به این حوزه باشیم.

وی با بیان اینکه در بودجه سال جاری شهرداری حدود ۵۰ میلیارد تومان در حوزه مطالعات و پژوهش، پیش‌بینی شده است، تصریح کرد: امید است دانشگاه آزاد نیز با ارائه مطالعات و طرح‌های اثرگذار در این بخش ورود کند.

شهابی‌نیا: انتظار داریم دانشگاه‌ها در حوزه پژوهش‌های شهری، نقش فعال‌تری ایفا کنند

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان با بیان حرکت دانشگاه‌ها به سمت نسل چهارم که منجر به ایفای نقش فعالانه دانشگاه‌ها در ارائه خدمات اجتماعی، توسعه منطقه‌ای، مشارکت منطقه‌ای، نوآوری منطقه‌ای و کارآفرینی دانشگاهی و مشارکت اجتماعی است، اظهار کرد: دانشگاه نسل چهارم به دنبال تحقق اهداف آموزشی، پژوهشی و کارآفرینی در سایه عمل به مسئولیت اجتماعی است.

سعید شهابی‌نیا با تأکید بر اینکه در حوزه آموزش در کشور مشکل داریم، ادامه داد: آموزش‌های لازم به دانشجویان و اساتید در خصوص نحوه و تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه نمی‌شود، در مقابل انتظار قدم نهادن استاد و دانشجو در حوزه دانش‌بنیانی را داریم.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر همدان یادآور شد: شهرداری‌ها گستره مأموریتی و خدماتی بالایی دارند، به تناسب نیز نیازهای بیشتری به پژوهش در حوزه‌های مختلف دارند، که این امر سبب شده است شهرداری همدان نسبت به سایر دستگاه‌ها بودجه بیشتری را به امر پژوهش اختصاص دهد.

رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه و شهر است

غلامرضا خاکساری نیز با بیان اینکه رویکرد دانشگاه ارتباط اجتماعی با جامعه، سایر دانشگاه‌ها و شهر است، اظهار کرد: برگزاری این جلسه به منظور ارتباط بیشتر با مجموعه شهری است.

وی با اشاره به نامگذاری شعار سال، گفت: با توجه به شعار سال و تأکید بر مشارکت مردم، دانشگاه آزاد اسلامی نیز یکی از نمادهای مشارکت مردمی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان بیان کرد: در همه زمینه‌ها در بسیاری از نقاط دنیا تمام امورات شهری به دست شهرداری‌ها بوده و امید است برگزاری اینگونه جلسات آغازی بر ارتباط و تعامل بیشتر دانشگاه با مدیریت شهری باشد.

خاکساری با بیان اینکه با توجه به ظرفیت دانشگاه و طبق سند تحول به دنبال مسئله محوری و حل مسئله هستیم، افزود: مرکز مطالعات شورای اسلامی شهر همدان نیز این مهم را به خوبی درک کرده و با انجام کارهای پژوهشی اقدام به شناسایی ضعف‌ها کرده است.

وی تصریح کرد: مرکز پژوهش‌هی شورای شهر با استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی و بهره‌گیری از پژوهش‌های انجام شده، امکان کمک به مدیریت شهری و حل ضعف‌های شناسایی شده را دارد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی یک نهاد اجتماعی تأثیرگذار در شهر بوده و نگاه ویژه به این دانشگاه لازم است.

کد خبر 6089861

دیگر خبرها

  • موعود شمخانی کیست؟
  • ۵۰۰ اثر به جشنواره مد و لباس اروند راه یافتند
  • بازدید دبیر شورای‌ عالی مناطق آزاد کشور ازغرفه منطقه آزاد اروند در نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳
  • منطقه آزاد اروند و ارس بعنوان مناطق برتر انتخاب شدند
  • شهرداری همدان ۵۰ میلیارد تومان به حوزه پژوهش اختصاص داد
  • کسب رتبه برتر در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی توسط منطقه آزاد اروند
  • راه اندازی بخش «آنژیوگرافی» برای نخستین بار در منطقه آزاد اروند
  • اروند بر سکوی برتر رقابت مناطق آزاد
  • رتبه برتر سازمان منطقه آزاد اروند در حوزه های عمران، حقوقی و فرهنگی
  • راه‌اندازی بخش «آنژیوگرافی» در منطقه آزاد اروند