Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیلمساز سرشناس آلمانی در پیامی به مناسبت برگزاری چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» از علاقه‌اش به ایران و سینمای ایران گفت. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از ستاد اطلاع رسانی چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت»، ورنر هرتزوگ، فیلمساز 78‌ساله آلمانی یکی از چهره‌های مهم سینمای نوینِ آلمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آثار و کارنامه او با بیش از 30 مستند و 20 فیلم داستانی و کارگردانی‌های متعدد اُپرا، بسیار بلندپروازانه و افسانه‌ای است. هرتزوگ سازنده‌ چند تا از بهترین فیلم‌های تاریخ سینماست: از «آگیره: خشم خدا» و «فیتس‌کارالدو» تا مستند‌های «مرد گریزلی» و «برخوردهایی در آخر دنیا».

معروف است که فرانسوا تروفو، هرتزوگ را مهم‌ترین کارگردان زنده جهان می‌دانست و شاید هیچ‌چیز بهتر از تعریف راجر ایبرتِ منتقد  از هرتزوگ، حق مطلب را درباره‌ آثار و زندگی او بیان نکند. او گفته بود: «هرتزوگ تابحال هرگز فیلمِ بد و غیرجذاب و محافظه‌کارانه نساخته است. حتی شکست‌های او هم چشم‌گیرند.» هرتزوگ در ویدئویی که برای دوست و همکارش آندره سینگر فرستاده، درباره چهاردهمین جشنواره «سینماحقیقت» و سینمای ایران صحبت کرده است.

هرتزوگ در این پیام می‌گوید: «سلام آندره. می‌دانم سمینار کارگاهی برای فیلمسازان و دانشجویان جوان در ایران برگزار می‌کنی، به تو غبطه می‌خورم. من کشور ایران را دوست دارم. کشوری با سنت شعر و شاعری پنج هزارساله که ضمناً پیشینه تولید فیلم‌های فوق العاده ای دارد. بنابراین کاش تو می‌توانستی آنجا باشی. یا کاش من هم می‌توانستم آنجا کنارت باشم. اما نمی توانیم.

چیزی که در نخستین ایمیل هایی که رد و بدل کردیم توجهم را جلب کرد تأملاتی بود درباره سینما وریته (سینماحقیقت)، بنابراین حواست باشد. من کسی بودم که همیشه مفهوم سینما حقیقت را تبلیغ می‌کردم. حقیقت در سینما ورای امور مسلم و واقعیت‌های صرف نهفته است، حقیقت در حیطه‌ای مرموز جا خوش کرده. که ما واقعاً نمی‌توانیم تعریف و تبیینش کنیم. فکر می‌کنم فیلم های ایرانی چیزی کشف کرده‌اند که برای ما روشنگری ارمغان می‌آورد. اما وقتی نوبت به اصطلاح سینما حقیقت می‌رسد باید آن را کنار بگذاری. چون پاسخی بود که نسل دهه 1960 برای جستجوهای خود یافته بود. فراتر از آن برو، در آنجا جوان های فوق العاده‌ای کنارت خواهند بود. برایت آرزوی موفقیت می‌کنم. آرزوی موفقیت برای همه شما.
آندره سینگر در جشنواره‌ امسال و در مستر کلاسی از سینمای هرتزوگ خواهد گفت.

چهاردهمین جشنواره «سینما حقیقت» با دبیری محمد حمیدی مقدم از 25 دی تا 2 آذرماه به شیوه برخط (آنلاین) برگزار می‌شود.

تجربه مستندسازی تک نفره در «حلب دریا ندارد»/ماجرای "حسین ملات" در سینماحقیقت دیدنی می‌شودمستند پوکر در آستانه فینال لیگ قهرمانان آسیا منتشر می‌شود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آلمان جشنواره های سینمایی سینما مستند جشنواره سینما حقیقت اخبار آلمان جشنواره های سینمایی سینما مستند جشنواره سینما حقیقت چهاردهمین جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۵۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی مهدوی اطهر ظهر یکشنبه در تجمع دانشجویان دانشگاه اراک با اشاره به صدور انقلاب به عنوان یکی از اهداف امام خمینی اظهار کرد: انقلاب اسلامی ما، انقلاب انسانیت و آزادی است و دفاع دانشجویان مظلوم از مردم فلسطین حاصل این دستاورد است و در سال‌های آینده نیز چنین انسان‌هایی که حق را درک کرده و به سمت آن حرکت می‌کنند، افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به قیام امام عصر برای بیداری انسان‌ها ادامه داد: امام عصر برای اتحاد بین انسان‌های آزاد با هدف نابودی نظام استکبار و نابودی کسانی که ظلم می‌کنند، قیام خواهد کرد.

وی محدودیت علم و اطلاعات را از انواع استکبار دانست و افزود: آنها تصور می‌کنند که با ظلم، ایجاد رسانه‌ها و نظام‌های جدید می‌توانند افکار مردم را آلوده کرده و رفتار مردم را تغییر دهند.

مهدوی اطهر با اشاره به هزینه‌های بسیار و ایجاد دیپلماسی‌های عمومی از طرف استکبارگران گفت: مستکبران نمی‌دانند فطرت مردم بر اساس فطرت الهی است که به طور حتم بیدار خواهند شد.

وی ادامه داد: سلبریتی‌هایی که در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ از عده‌ای دانشجو و غیردانشجوی ساختارشکن حمایت می‌کردند، کجا هستند که بیداری دانشجویان عالم و حمایت آنها از فلسطینیان را مشاهده کنند.

مسؤول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه اراک گفت: تفاوت مؤمن و غیرمومن در عمل و شجاعت اوست و به طور حتم روزی خواهد رسید که شاهد ظهور امام عصر و تحقق اهداف شهدا باشیم.

حجت الاسلام مهدوی اطهر تاکید کرد: امنیت، بیداری و زندگی خود را مرهون شهدا هستیم و کسی که از انسانی دفاع نکند و انسانیت را نفهمد و دیگران را برده خود کند، از انسانیت خارج است.

وی با اشاره به ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای افزود: باید با ایجاد موج، امر به معروف را در سطح بین‌المللی انجام داده و وظیفه خود در برابر معروف‌ها و منکرهای عالم به درستی انجام دهیم و نباید مانند عاشورا در قبال انحرافات سکوت کرد.

هسته‌های دانشجویی صدای خود را به گوش جهانیان برسانند

رئیس دانشگاه اراک نیز در این مراسم با اشاره به ضرورت واکنش انسان‌ها به نسل‌کشی در غزه گفت: دانشجویان در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در پاسخ به مطالبه حقوق خود مورد تجاوز و وحشیگری قرار می‌گیرند و اساتید باید با تبیین درست، دانشجویان را نسبت به این موضوع آگاه کنند.

مجتبی ذوالفقاری با تاکید بر اینکه هسته‌های دانشجویی باید صدای خود را به جهانیان برسانند، ادامه داد: باید ذات وحشی، سفاک، کودک‌کش و بی‌ریشه اسرائیل برای جهان روشن شود.

وی تاکید کرد: باید همانگونه که دانشجویان آمریکایی با وجود دستگیری توسط پلیس از هر فرصتی برای اعتراض استفاده می‌کنند، این گفتمان در دانشجویان ایرانی هم شکل گیرد.

کد خبر 6091190

دیگر خبرها

  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ نخستین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • ۱۱ حقیقت سریع در مورد پیامک/ اولین متن پیامکی تبریک کریسمس بود
  • سینما بدون چهره کارگر ایرانی
  • اولین هنرپیشه زن سینما و یک سرگذشت تلخ پرتکرار
  • (ویدئو) ماجرای خدمتی که عباس کیارستمی در دهه ۷۰ به سینمای ایران کرد چه بود؟
  • قرارگاه جهاد تبیین به روشنگری و بصیرت‌افزایی کمک می‌کند
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...