Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: انسان‌ها همواره در زندگی برای رفع نیازهای اولیه و ثانویه خود اقدام به فعالیت و تلاش می‌کنند. برخی از احتیاجات و نیازهای انسان‌ها همانند خوراک، پوشاک و مسکن واجب و اولیه هستند و برخی نیز در ردیف ثانویه قرار می‌گیرند و اگر به آنها دسترسی پیدا نکنند، زندگی آنها دچار خلل نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دراین میان وجود دارند افرادی که به دلایل مختلف دچار آسیب و محرومیت شده‌اند و در تأمین نیازهای اولیه خود همانند مسکن دچار مشکل شده‌اند و نهادهای حمایتی باید به صورت ویژه‌تر از این افراد پشتیبانی کنند.

درهمین راستا سازمان بهزیستی در قالب پروژه‌های مسکن مهر اقدام به تأمین مسکن مددجویان تحت پوشش خود می‌کند و در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام داده است اما پروژه ۱۹۲ واحدی «بیلوکاران» یکی از پروژه‌های مسکن مهری است که ساخت آن در شهرک مطهری کرمان در سال ۸۹ کلید خورده است. متأسفانه این پروژه با گذشت نزدیک به ۱۰ سال فقط دارای ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و این امر نگرانی و انتقادات اعضا را در پی داشته است.

صاحب خانه شدن ۱۹۲ مددجوی بهزیستی کرمان معطل پروژه ۱۰ ساله

یکی از مددجویان بهزیستی که زن سرپرست خانوار است با ابراز گلایه مندی از این مساله در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: از سال ۸۹ ثبت‌نام مسکن مهر بهزیستی را انجام داده‌ام اما متأسفانه با گذشت چند سال هنوز کار زیادی انجام نشده و این درحالی است که در این زمینه کوتاهی نکرده‌ام و هر زمان از ما مبلغی درخواست کرده‌اند، با قرض و وام واریز کرده‌ام.

این زن سرپرست خانوار با اشاره به اینکه تاکنون مبلغ ۲۳ میلیون تومان پول به حساب این پروژه واریز کرده است، اظهار داشت: مبلغ این وجه با توجه به اینکه طی چند مرحله در چند سال گذشته واریز شده است، دارای ارزش بیشتری بوده است اما در شرایط فعلی با توجه به افزایش هزینه‌های زندگی، تورم و کاهش ارزش پول، ما قادر به تأمین مبالغ سنگین این پروژه نیستیم اما سوال اینجاست که در سالیان گذشته که قیمت مصالح پایین‌تر بوده است چرا پیشرفت قابل توجهی انجام نشده است؟

من تمام دارایی خود که یک ماشین پراید بوده است را فروخته‌ام به امید آنکه صاحبخانه شوم اما تاکنون بعد از گذشت چند سال هنوز این اتفاق نیفتاده است و حتی پیشرفت قابل توجهی هم پروژه نداشته است یکی دیگر از مددجویان بهزیستی که در این پروژه ثبت نام کرده است، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من تمام دارایی خود که یک ماشین پراید بوده است را فروخته‌ام به امید آنکه صاحبخانه شوم اما تاکنون بعد از گذشت چند سال هنوز این اتفاق نیفتاده است و حتی پیشرفت قابل توجهی هم پروژه نداشته است.

این مددجو ادامه داد: در حال حاضر در خانه اجاره‌ای زندگی می‌کنم اما متأسفانه هزینه اجاره بسیار بالا رفته است و درآمد کارگری و شغل آزاد به هیچ وجه جوابگوی هزینه‌های مسکن و زندگی ما نیست اما در این شرایط هیچ خبری از سال مسکن بهزیستی نیست.

شورای مسکن استانداری کرمان ۳ ماه تشکیل نشده است

یکی دیگر از مددجویان که او هم زن پرست خانوار است در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه نقطه شروع این پروژه به سال ۸۹ باز می‌گردد و حدود ۱۰ سال از شروع به ساخت این پروژه می‌گذرد اما متأسفانه هنوز اندرخم یک کوچه هستیم، افزود: یکی از ابتدایی‌ترین حقوق هر فردی که در یک پروژه مسکن سهیم است، این است که یک نسخه از تفاهمنامه را داشته باشد اما متأسفانه این تفاهمنامه به دست ما نرسیده است.

این زن سرپرست خانوار اظهار داشت: یکی از سوالات مهم ما از بهزیستی و مسکن و شهرسازی این است که در بحث آورده و واریزی چرا هنگامی که ما مراجعه کردیم و درخواست واریزی داشتیم به ما گفتید صبر کنید الان واریز نکنید تا به شما اطلاع دهیم اما درنهایت هیچ اطلاعی به ما ندادند؛ پس اعضا مقصر نیستند.

وی اضافه کرد: در ادامه بحث تبدیل کردن این پروژه به تعاونی مطرح شد که واقعیت این است در بحث تعاونی باید همه اعضا پول واریز کنند و چنانچه شخصی نتواند مبلغ موردنظر را واریز کند، از پروژه حذف و شخص دیگری جایگزین می‌شود همچنین هزینه‌ها باید به روز واریز شود که خب قطعاً به نفع مددجویان نیست چراکه این قشر آسیب پذیر هستند، تمکن مالی ندارند و باید آنها را حمایت کرد نه اینکه همانند سایر پروژه‌ها به صورت آزاد با آنها برخورد کرد.

وی با اشاره به اینکه براساس شرایطی که وجود داشت طی یک نامه به قوه قضائیه خواستار تغییر پروژه از تعاونی به سه جانبه (بهزیستی، مسکن و شهرسازی و بانک عامل) شدیم، اظهار داشت: بر این اساس مسئولان مربوطه اعلام کرده‌اند که باید جلسه شورای مسکن استانداری تشکیل شود تا پروژه تبدیل به سه جانبه شود اما متأسفانه بیش از ۳ ماه (از شهریورماه امسال) می‌گذرد اما همچنان این جلسه تشکیل نشده است.

منتظر تشکیل جسله شورای مسکن استانداری هستیم

در ادامه عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه پروژه ۱۹۲ واحدی بیلوکاران مختص معلولیان بهزیستی و تعدادی از زنان سرپرست خانوار است که آغاز به کار این پروژه به سال ۱۳۹۰ برمی گردد، افزود: این پروژه بنا به دلایل مختلف همچون نبود آورده لازم توسط مددجویان، افزایش قیمت مصالح ساختمانی و همچنین کم‌کاری پیمانکار تاکنون به اتمام نرسیده است.

صادق زاده اضافه کرد: پروژه بیلوکاران دارای پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی است و بر اساس آخرین نتایج، قرار بر این شد که جهت تکمیل شدن، پروژه به صورت تعاونی ادامه پیدا کند اما با مخالفت تعدادی از اعضا همراه شد.

وی ادامه داد: بر اساس آخرین جلسه‌ای که با حضور تمامی اعضا و نمایندگان دستگاه‌های مربوطه برگزار شد، قرار بر این شد که این پروژه به صورت سه جانبه یعنی با مشارکت اداره مسکن و شهرسازی، بانک عامل (بانک مسکن) و پیمانکار تا حصول نتیجه ادامه پیدا کند.

تاکنون قریب به ۵ میلیارد تومان درخصوص این پروژه جمع آوری و اختصاص داده شده است اما مبلغ ۴ میلیارد تومان هزینه شده است لذا یکی از سوالات ما از پیمانکار این است که شما یک میلیارد تومان موجودی داشته‌اید، چرا هیچ استفاده‌ای از این مبلغ نکرده‌اید چراکه قبل از افزایش قیمت مصالح، این یک میلیارد تومان ارزش بیشتری داشته است مدیرکل بهزیستی استان کرمان اظهار داشت: برای سه جانبه شدن این پروژه، باید شورای مسکن در استانداری تشکیل و سه جانبه شدن آن مصوب شود که تاکنون این شورا برگزار نشده است.

صادق زاده خاطرنشان کرد: بهزیستی در این پروژه نقش حامی را دارد و بر این اساس این اداره کل اعلام آمادگی می‌کند که سهم خود را به اعضا با توجه به قیمت روز پرداخت کرده و حتی تلاش می‌کنیم که فراتر از وظیفه نیز همکاری داشته باشیم.

وی تصریح کرد: پیمانکار معتقد است که در حال حاضر در نوسان قیمت قرار داریم و همچنین آورده لازم توسط متقاضیان تأمین نشده است لذا ین پروژه پیشرفت نداشته است.

پیمانکار در خصوص نحوه هزینه کردها روشن گری کند

صادق زاده اضافه کرد: تاکنون قریب به ۵ میلیارد تومان درخصوص این پروژه جمع آوری و اختصاص داده شده است اما مبلغ ۴ میلیارد تومان هزینه شده است لذا یکی از سوالات ما از پیمانکار این است که شما یک میلیارد تومان موجودی داشته‌اید، چرا هیچ استفاده‌ای از این مبلغ نکرده‌اید چراکه قبل از افزایش قیمت مصالح، این یک میلیارد تومان ارزش بیشتری داشته است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمان تصریح کرد: این موضوع در قوه قضائیه نیز مطرح شده است و از دفتر آیت الله رئیسی نیز نامه نگاری برای پیگیری این پروژه انجام شده است ما نیز به نوبه خود مستندات کامل و فعالیت‌های انجام شده در پروژه بیلوکاران را ارائه می‌کنیم.

پروژه به صورت سه جانبه پیش می‌رود

در ادامه علی حاجی زاده مدیرکل مسکن و شهرسازی شمال استان کرمان در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه براساس نظرات اعضا در نهایت طرح به صورت سه جانبه پیش خواهد رفت که البته سه جانبه شدن آن منوط به تشکیل جلسه شورای مسکن است، اظهار کرد: براین اساس مصوبه قبل (تعاونی) باید لغو شود و با این شرایط، شرکت قبلی نیز کار را انجام نخواهد داد.

وی با بیان این مطلب که یکی از دلایل به نتیجه نرسیدن این پروژه این بود که اعضا آورده خود را تأمین نکرده‌اند، تصریح کرد: به نتیجه رسیدن این پروژه در قالب طرح تعاونی سهل الوصول تر است چرا که شاهد افزایش مصالح ساختمانی هستیم و پیمانکار هم زیربار این پروژه نمی‌رود.

مدیرکل مسکن و شهرسازی شمال استان کرمان اظهار داشت: در مصوبه قبلی شورای مسکن مطرح شد که با توجه به افزایش قیمت مصالح ساختمانی تصمیم بر طرح تعاونی شدن پروژه گرفته شد چرا که تعاونی، اصلی به نام قیمت تمام شده دارد و متناسب با شرایط روز برآوردهزینه می‌شود.

اعضای پروژه «بیلوکاران» همکاری لازم را نداشتند

وی عنوان کرد: تقریباً شروع به ساخت این پروژه سال ۹۳ بوده است و ۲ یا ۳ سال هم به دلیل تحریم‌ها این پروژه و همه پروژه‌ها تعطیل شدند، ابراز داشت: اما در ادامه اعضای پروژه بیلوکاران همکاری لازم را نداشتند.

حاجی زاده با اشاره به اینکه مجموعه استان خیلی با حذف اعضایی که همکاری نمی‌کنند، موافق نبوده است اما همکاری اعضا هم همگن نبوده است، اضافه کرد: اگر پروژه هم تا این مرحله پیش رفته است به دلیل آورده برخی اعضا و تسهیلات بانکی بوده است.

وی اظهار کرد: یکی از افرادی که پیگیر تبدیل این پروژه از سه جانبه به تعاونی بود زاهدی نماینده مردم کرمان و راور بود که البته نظر او براساس درخواست خود اعضا بود که مطرح کردند.

با توجه به پایین بودن بضاعت مددجویان و افزایش هزینه‌ها و مصالح ساخت و ساز باید در صورت توان از وزارت کشور بودجه‌ای در این زمینه درخواست و دریافت کرد اما تصمیم گیری در این زمینه منوط به تشکیل شورای مسکن است تصمیم گیری در خصوص پروژه مسکن مهر بیلوکاران منوط به تشکیل شورای مسکن

معاون عمرانی استاندار کرمان هم در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص پروژه مسکن مهر ۱۹۲ واحدی بیلوکاران گفت: در ابتدا باید شورای مسکن تشکیل شده و پس از تبدیل این پروژه از تعاونی به سه جانبه اقدامات لازم انجام شود.

سید مصطفی آیت اللهی موسوی تصریح کرد: با توجه به پایین بودن بضاعت مددجویان و افزایش هزینه‌ها و مصالح ساخت و ساز باید در صورت توان از وزارت کشور بودجه‌ای در این زمینه درخواست و دریافت کرد اما تصمیم گیری در این زمینه منوط به تشکیل شورای مسکن است.

درمجموع آنچه مسلّم است، این است که متقاضیان و اعضای این پروژه، اقشار آسیب پذیری هستند که متولیان امر باید از طریق فراهم کردن بستر لازم برای خانه دار شدن این مددجویان، تسهیلگری کنند و با در نظر گرفتن این موضوع، پیگیری‌های لازم را انجام دهند تا شاهد نباشیم که یک پروژه مسکن مهری که متقاضایان آن افراد آسیب پذیر هستند، پس ۱۰ سال همچنان بلاتکلیف مانده‌اند و صاحبخانه نشده‌اند.

همچنین نباید زمان بیشتر از این از دست برود از طرف دیگر هیچ توجیه و منطقی وجود ندارد که برای تعیین تکلیف این پروژه پس از گذشت ۳ ماه هنوز یک جلسه شورای مسکن در استانداری تشکیل نشده است و قطع یقین اگر دغدغه لازم پشت این قضیه بود، زودتر نتیجه لازم حاصل می‌شد.

کد خبر 5094337

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کرمان مسکن مهر بهزیستی کرمان اداره راه و شهرسازی کرمان مددجویان بهزیستی معلولان زنان سرپرست خانوار ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر آیت الله یزدی شیوع کرونا گرگان شهرکرد کرمانشاه مجلس شورای اسلامی محدودیت های کرونایی شهرستان کرج تبریز عکس استانها گفتگو با خبرنگار مهر افزایش قیمت مصالح یک میلیارد تومان مسکن و شهرسازی شورای مسکن سرپرست خانوار منوط به تشکیل اما متأسفانه استان کرمان مصالح ساخت پروژه مسکن صادق زاده پروژه ها سه جانبه مسکن مهر هزینه ها چند سال ۱۰ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز

ایسنا/فارس مدیران شهری شیراز از پیشرفت فیزیکی ۶۷ درصدی بزرگترین پل در حال احداث این شهر خبر دادند. پروژه‌ای که قرار است تاثیر چشمگیری در رفع معضل ترافیک و کاهش تصادفات داشته باشد.

پنجمین بازدید مدیریت شهری و اصحاب رسانه از روند اجرای نوبت شب پروژه‌های عمرانی بزرگ مقیاس شهر شیراز امشب، ۱۵ اردیبهشت با حضور استاندار فارس انجام شد.

در این بازدید شبانه ابتدا پروژه تقاطع غیر همسطح قائم ـ رحمت مورد بازدید قرار گرفت. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز در ارتباط با این پروژه اظهار کرد: تقاطع غیرهمسطح بلوارهای قائم و رحمت، کنترل ترافیک در بلوار رحمت و حرکت به جهت‌های شمالی و جنوبی را فراهم می‌کند.

محمد امین افزود: این تقاطع همچنین دسترسی مناسب به حرمین مطهر و بافت تاریخی را از سمت جنوب شهر فراهم کرده و یکی از پازل‌های پروژه‌های ترافیکی در بافت تاریخی را تکمیل می‌کند.

وی با بیان اینکه غیر از معارضین معمولی و ملکی، زه‌کشی شهر شیراز هم با شمع‌های پروژه تداخل داشته که در حال انجام است، گفت: معارض بعدی، جابه‌جایی دکل‌های برق بود که به دکل‌های فشار قوی منتقل خواهد شد تا پروژه با کمترین معارض پیش‌ برود.

امین با ذکر این نکته که یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه است، از پیشرفت فیزیکی ۳۷ درصدی این پروژه خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال جاری به اتمام برسد.

شهردار شیراز نیز با تقدیر از ورود جدی استاندار فارس و حمایت از اجرای پروژه‌ها، گفت: جابجایی شبکه برق در این پروژه مثل پروژه جام جم انجام و زمینه پیشرفت آن تسهیل شده است.

محمدحسن اسدی با بیان اینکه این پروژه از جنوب به شمال، دسترسی به حرمین مطهر را فراهم می‌کند گفت: مدیرعامل برق منطقه‌ای فارس در اجرای خط مترو در شهرک گلستان و همچنین این پروژه حمایت و همراهی خوبی داشته است.

وی همچنین گفت: برق فشار قوی و متوسط در تقاطع بلوارهای سفیر و رحمت، به زودی نیاز به جابه‌جایی دارند.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای فارس نیز با بیان اینکه در چند ماه اخیر کارهای مطالعاتی و مقدماتی جابه‌جایی خط در این محور مهم شهر توسط برق منطقه‌ای انجام شده است، گفت: در شرکت توزیع برق شیراز شاهد افزایش ارتفاع دکل‌ها هستیم که راهگشای پیشرفت پروژه بود.

یدالله حقیقی افزود: با وجود شرایط جوی خاصی که اخیرا بر شهر حاکم بود، اما همواره پای کار بوده‌ایم تا این پروژه بزرگ شهری در مسیر پیشرفت قرار بگیرد.

استاندار فارس در این بازدید شبانه به بارش‌های خوب اخیر در شیراز و استان فارس اشاره کرد و گفت: خدا را بابت باران رحمت شاکر هستیم و حتی در نقطه‌ای از استان فارس شاهد بارش۱۲۰ میلی‌متر باران بوده‌ایم.

محمدهادی ایمانیه با بیان اینکه دوستی و همدلی باعث نگاه و لطف خدا می‌شود، اظهار کرد: همدلی شورای شهر، شهرداری، برق منطقه‌ای و سایر دستگاه‌ها با یکدیگر نتایج بسیار خوبی را در پی‌ داشته است. قدرت و توان فنی ما قابل توجه است و پیشرفت خطوط مترو یکی از نمونه‌های عظمت و شکوه مهندسی ایرانی است.

وی همچنین با بیان اینکه  ایرانی با غیرت روی پای خود ایستاده است و با استکبار و ظلم مبارزه می‌کند، از مردم شیراز خواست که با حفظ محیط زیست، قدردان لطف خدا و هوای پاک شهرشان باشند.

محمدرضا سلاحی، مدیرعامل برق منطقه‌ای شیراز نیز با بیان اینکه بزرگترین پست مرکز شیراز در بدترین شرایط آب و هوایی در این پروژه همکاری داشت، گفت: خوشحالیم که توانستیم طوری عمل کنیم تا مردم دچار قطعی برق نشوند.

دومین پروژه‌ای که امشب مورد بازدید قرار گرفت نیز پروژه غیر همسطح احمدبن موسی(ع) - نواب صفوی بود. معاون فنی و عمرانی شهرداری شیراز با بیان اینکه این پروژه ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است گفت: بهره‌برداری از این تقاطع موجب کاهش تصادفات خواهد شد.

محمد امین افزود: با احداث این تقاطع، ۲ مورد از دورگردهای همسطح در محدوده این پل که عامل تصادفات بوده‌ است، حذف می‌شوند.

وی با بیان اینکه با احتساب هزینه تملک اراضی، تا کنون حدود ۲ هزار میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده است، گفت: این پروژه تاکنون ۶۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

شهردار شیراز نیز با تصریح اینکه استاندار فارس بر ایمن سازی کمربندی تاکید داشته است، گفت: از سال گذشته که شهرداری ۱۸ کیلومتر از کمربندی را تحویل گرفته است، در این محدوده حادثه منجر به فوت نداشته‌ایم.

محمدحسن اسدی افزود: تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی، بزرگترین پل شیراز است.

ایمانیه، استاندار فارس نیز با تشکر از مدیریت شهری که در حفظ جان مردم اقدام خوبی کرده است، گفت: این همکاری‌ها به سرعت بخشیدن پروژه‌ها و رفع تملکات کمک می‌کند.

محمود صفایی، نایب رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورا نیز گفت: شهرک صنعتی و منطقه ویژه اقتصادی شیراز خارج از محدوده واگذاری به شهرداری هستند و باید برای مسیر شهرک صنعتی هم فکری اسای شود.

حمید کریمی، رئیس پلیس راهور شیراز نیز با بیان اینکه اگر این پل نبود، خودروها دچار حوادث زیادی می‌شدند، گفت: تکمیل تقاطع غیرهمسطح احمدبن موسی (ع) به نواب صفوی معضل بزرگ ترافیک منطقه را حل خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰۰ میلیون تومان برای کمک به ساخت مسکن روستایی در کردستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • قصه فاضلاب بندرعباس و تدبیر دولت ‌برای پایان بی‌تدبیری‌ها
  • پیشرفت کاری ۳۵ درصد مسکن ملی شهرستان ملایر
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • تکمیل واحد‌های ۲۷ هکتاری تا چند ماه آینده
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • پیشرفت ۶۷ درصدی احداث بزرگترین پل در شیراز
  • امسال تعهدات دولت در حوزه‌های درمان، آب و مسکن به مردم ارائه می‌شود