Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@23:33:04 GMT

توجه به پژوهش سبب توسعه می شود

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۷۲۶۲

توجه به پژوهش سبب توسعه می شود

ایسنا/مازندران مدیرکل شیلات مازندران گفت: توجه به پژوهش سبب توسعه می شود.

حسن اسحاقی در گفت‌وگو با ایسنا اظهارکرد: تمام کشورهای توسعه یافته زمانی به توسعه رسیده‌اند که به اصل پژوهش توجه ویژه ای داشتند.

وی با بیان اینکه در تمام دنیا در مباحث علمی و دانشگاهی و بر اساس مقالات علمی ارائه شده، دانشجویانی که مدرک پژوهش محوری دارند از دانشجویانی که درس محور هستند، قوی‌تر و با استعدادتر هستند، گفت: اگر پژوهشی در هر استانی وجود داشته باشد و نتایج پژوهش های واقعی انجام شده عملی شود، به طور قطع موفقیت به دست خواهد آمد و توسعه در مسیر اصلی قرار خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل شیلات مازندران یادآورشد: هرساله در تصمیماتی که در عملیات‌های اجرایی گرفته می‌شود، معایب و کمبودهایی دیده می‌شود که اگر بتوان این کاستی‌ها در قالب پژوهش بیاید و با استناد به آن، بتوانیم آن را اجرایی کنیم، تاثیر بسزایی داشته و در دستگاه‌های اجرایی عملکرد مثبتی خواهد داشت.

اسحاقی تصریح کرد: یک ردیف پژوهشی و اعتبارات پژوهشی در هر سازمانی وجود دارد و در پس هر تصمیمی یک تحلیل اما اگر بتوان مسائل پژوهشی را اولیوت دهیم و اعتبارات بیشتری برای آن در نظربگیریم ضرر نخواهیم کرد و این امر در تمامی کشورهای توسعه یافته و حتی در حال توسعه یافته ثابت شده است.

وی گفت:در وزارت جهاد کشاورزی، موسسه تحقیقات شیلاتی وجود دارد که بسیاری از کارهای این سازمان نتیجه پژوهش حاصل در یک امر مشخص است.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه کمیته پژوهشی اداره کل شیلات مازندران بر مبنای خاص علمی تشکیل شده است و تحصیلات بالایی دارند،یادآورشد: در دو موضوع بسیار کلیدی و اجرایی پلاک گذاری دو گونه استراتژیک آزاد و خاویاری و همچنین جیره غذایی، نوع، استفاده و اندازه غذایی که پرورش دهندگان در مباحث تولیدی در گونه‌های مختلف از آن استفاده می‌کنند در حال انجام پژوهش هستیم.

وی افزود: امیدواریم مباحث و اعتبارات پژوهشی با مصوبات کمیته های پژوهشی دستگاه های اجرایی باشد.

اسحاقی خاطرنشان کرد: در مرکز اکولوژی دریای خزر و مرکز تحقیقاتی ماهیان سردابی کلاردشت به صورت جدی پیگیریم تا مباحثی که مدنظر ما است بر اساس پژوهش صورت بگیرد.

وی افزود: در کل نهادهای منتسب به علمی بودن همچون جهاد دانشگاهی وظیفه و رسالتی جز توجه به مسائل پژوهشی ندارند و با توجه به پتانسیل‌های موجودی تاثیرات بسزایی در توسعه استان خواهند داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی هفته پژوهش شیلات مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۷۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر مسئول دوفصلنامه «فقه و فقاهت» ضمن اعلام اولین فراخوان این نشریه، گفت: با توجه به راهبرد کلان مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق مبنی بر گروه ها و کارگروه های تخصصی فقه و اصول که دربردارنده نظریه پردازی استادان سطح عالی، طلاب و فضلای متخصص حوزه است، وجود نشریاتی که در سطح علمی پژوهشی فعالیت و اثرهای علمی را منتشر نماید، بیش از پیش ضروری به نظر می رسد.

حجت الاسلام میرزاخان افزود: مرکز تحقیقات علوم اسلامی بیان الصدق در راستای این هدف، تلاش کرده با گردآوری استادان، اندیشمندان و دغدغه مندان این عرصه به عنوان اعضای هیئت تحریریه همچون حضرات آیات و حجج اسلام عباس کعبی، محسن فقیهی، محمد محمدی قائنی،محمد عندلیب همدانی، محمد نجفی یزدی، محمد جعفر طبسی و محمدعلی قاسمی به بررسی و بحث درباره‌ موضوعات مهم فقهی و اصولی که در جهان اسلام مورد توجه قرار گرفته‌ اند، بپردازد.

میرزاخان به بیان محورهای فراخوان پرداخت و ابراز داشت: موضوعاتی که در این فراخوان اعلام شده‌ اند شامل «فقه اقتصاد»، «فقه پزشکی»، «فقه سیاسی»، «فقه هنر و رسانه»، «فقه اجتماعی»، «فقه روان شناسی»و «مسائل مستحدثه فقهی» می باشد.

به گفته حجت الاسلام میرزاخان، اگرچه رتبه فعلی این نشریه، علمی‌ تخصصی است، ولی سعی شده مقالات این نشریه بر اساس استانداردهای مطلوب مجلات علمی‌ پژوهشی ارزیابی شوند.

وی ضمن بیان امیدواری نسبت به اخذ رتبه علمی پژوهشی افزود: در تلاش هستیم هرچه زودتر این امتیاز برای نشریه دریافت شود و برای تمامی مقالات پذیرش شده قبلی نیز اعمال گردد.

استادان و فضلای حوزه و دانشگاه می‌ توانند آثار خود را با رعایت شرایط مندرج در بخش «راهنمای نویسندگان» در سامانه نشریه «فقه و فقاهت» به آدرس https://fqaht-mpbs.ir ارسال کنند و برای کسب اطلاع بیشتر با ایتا https://eitaa.com/Bayanalsidq_ir تماس بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف گذاری شیلات گیلان بر روی توسعه آبزی پروری با تکنولوژی‌های برتر
  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد