Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی جوهری خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری ۱۶۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت در شرکت پارس کاغذ نکا جمع‌آوری روزانه ۶۰ تن مواد زباله کارتن از سطح شهر و کمک به محیط زیست را در پی داشته است. همچنین این شرکت تولید کننده انواع کاغذهای فلوتینگ، لاینر و شبه کرافت از بازیافت ضایعات کاغذ (قابل استفاده در تولید ورق کارتن و صنایع بسته‌بندی) ۷۰ میلیارد ریال صادرات به کشورهای ترکمنستان و عراق داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت یادآور شد: شرکت مشارکتی بنیاد برکت قابلیت تولید ۱۶ هزار تن محصول را در سال دارد و استانداردهای ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱ و ۱۸۰۰۱ را دریافت کرده است.

وی با اشاره به افتتاح شرکت مشارکتی بنیاد برکت توسط رییس ستاد اجرایی فرمان امام در آذرماه سال گذشته گفت: این شرکت تا قبل ورود بنیاد برکت تا آستانه ورشکستگی پیش رفته بود، به طوری‌که عدم بازپرداخت تسهیلات و بدهی‌ها، صاحبان سهام را بر آن داشت تا با فروش شرکت و تسویه بدهی‌ها به فعالیت شرکت جهت کاهش زیان انباشته خاتمه دهند.

جوهری افزود: با مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، این شرکت توانست جانی دوباره بگیرد به‌طوری که بر اساس آمار استخراج شده از صورت‌های مالی اکنون در وضعیت توسعه‌ای قرار گرفته است. برای مثال، فروش شرکت از بدو ورود بنیاد برکت از ۲۷ میلیارد ریال در پایان سال ۹۸ به ۳۵۹ میلیارد ریال رسیده است.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت اظهار داشت: همچنین صادرات محصولات این شرکت به کشورهای عراق و ترکمنستان نیز آغاز شده و تاکنون حدود ۷۰ میلیارد ریال صادرات صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: نیروی انسانی شرکت نیز از ۲۳ به ۶۰ نفر به طور مستقیم و ۳۰۰ نفر به شکل مستقیم و غیرمستقیم افزایش یافته و یک امنیت شغلی مناسب را در منطقه به سهم خود ایجاد کرده و به نوعی توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی را به ارمغان آورده است.

به گفته جوهری، با اجرایی شدن فازهای پیش‌بینی شده برای ارتقای خط تولید، ظرفیت تولید شرکت مشارکتی بنیاد برکت از ۳۰ تن به ۴۵ تن در روز خواهد رسید.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت بیان کرد: بنیاد برکت با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی اجتماعی با ۴۰۰ بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۲۰۰ هزار نفر مشارکت اقتصادی داشته و به میزان ۶۰ هزار میلیارد ریال در این واحدها سرمایه‌گذاری کرده است.

وی ادامه داد: این بنیاد همچنین بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر عدم تصدی‌گری، پس از طی دوران مشارکت از ۲۷۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار نموده است.

جوهری خاطرنشان کرد: بنیاد برکت در سال جاری نیز از بنگاه‌های کوچک و متوسط، کارگاه‌های کوچک و اشخاص حقیقی و حقوقی به عنوان پشتیبان طرح‌های خانگی، در قالب تامین مالی، اعطای تسهیلات از طریق شبکه بانکی و ارائه خدمات کلینیکی کسب و کار حمایت می‌کند.

معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت در پایان گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا به امروز ۳ هزار و ۸۴۴ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال در استان مازندران به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.

کد خبر 5094510

منبع: مهر

کلیدواژه: بنیاد برکت طرح اشتغالزایی مازندران شهرداری تهران شورای شهر تهران وزارت آموزش و پرورش ویروس کرونا شورای شهر هفته پژوهش میراث فرهنگی شهر تهران قوه قضاییه روح الله زم لایحه بودجه ۱۴۰۰ معلولان قاچاق گردشگری میلیارد ریال سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۷۵۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟

به تازگی در مجلس شورای اسلامی، نمایندگان بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ را اصلاح کردند اما این موضوع چه تاثیری بر بورس دارد؟

به گزارش ایسنا، بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ درخصوص دریافت مالیات برای اشخاص حقوقی و حقیقی است که توسط نمایندگان در روزهای اخیر اصلاح شده است، محمدرضا فلفلانی کارشناس بازار سرمایه درخصوص اینکه اصلاح این تبصره چه تاثیری در افزایش جذب سرمایه در بورس و بهبود وضعیت این بازار دارد به ایسنا گفت: همیشه یکی از دغدغه هایی که فعالان اقتصادی در فضای اقتصادی کشور داشتند این بوده که چطور بنگاه های اقتصادی، شرکت های تولیدی و خدماتی را بتوانند به سمت شفافیت در صورت های مالی سوق داده و بتوانند از حرکت شرکت ها به سمت شفافیت حمایت کنند.
وی ادامه داد: برای اینکه این اتفاق بیفتد و مشوقی برای شفافیت داشته باشیم قوانین و مقرراتی از گذشته در این زمینه وجود داشته است.

بازار سرمایه بستر شفافیت است

به گفته این کارشناس، بازار سرمایه کشور می تواند بستر شفافیت باشد و قاعدتا در فضای قانون گذاری و سیاست گذاری کلان کشور یکسری مشوق هایی به شرکت هایی که در بازار سرمایه پذیرش می گیرند ارائه می شود.
فلفلانی افزود: یکی از این مشوق ها قاعدتا یکسری معافیت های مالیاتی است، یکسری امکاناتی برای تامین مالی و ... است و وقتی شرکتی می خواهد وارد اکوسیستم بازار سرمایه شود و پذیرش بگیرد تا سهام آن شرکت به عموم مردم عرضه شود و تبدیل به سهامی عام شود یکسری الزاماتی که سازمان بورس تعیین کرده است را رعایت کند. 
وی یادآور شد: یکی از این الزامات شفافیت در حوزه مالی است و شرکت ها با توجه به زیرساخت هایی که ایجاد می کنند به سمت شفافیت سوق داده می شوند و در قبال آن می توانند از یکسری معافیت ها بهره مند شوند.
این کارشناس بازار سرمایه گفت: موضوعی که اخیرا مطرح شده بود این بود که این معافیت ها حذف یا کمرنگ شوند که در جلسه مجلس برگزار شد و این موضوع مورد بررسی قرار گرفت، قرار بر این شد که آن معافیت ها و مشوق ها همچنان وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: با توجه به اینکه شرکت ها می توانند از قبال شفافیتی که ایجاد می کنند هم در تامین مالی شرکت اتفاق های مثبتی رقم می خورد هم می توانند از یکسری معافیت های مالیاتی هم بهره مند شوند. 

وجود معافیت ها عرضه اولیه ها را در بورس بیشتر می‌کند

فلفلانی گفت: پیش بینی می شود وجود این معافیت ها موجی از افزایش تقاضا در خصوص عرضه اولیه رقم بخورد به این معنا که شرکت ها و بنگاه های اقتصادی علاقمند باشند که سهام شان را در بازار سرمایه کشور عرضه کنند و اگر تابلوی معملات هم در کنار این موضوع رونق داشته باشد فضای نسبتا خوبی حاکم خواهد شد.

الزام‌های مالیاتی،‌ شرکت‌ها را به سمت بورس سوق می‌دهد

وی تاکید کرد: اخیرا شاهد سخت‌گیری‌هایی هم در حوزه مالیات و اداره دارایی بودیم، این موضوع می‌تواند شرکت‌ها را به سمت شفافیت سوق دهد، به نظر می‌رسد بنگاه‌های اقتصادی در حال حاضر به خاطر قوانین مالیاتی کشور ملزم به داشتن یکسری شفافیت‌هایی هستند احتمالا با خود فکر می‌کنند که حالا که این شفافیت‌های مالی را دارند از مزایای آن نیز استفاده کنند، مزایا در صورتی به این بنگاه‌ها اعطا می‌شود که در بازار سرمایه کشور بتوانند سهامشان را عرضه کنند بنابراین این موضوع می‌تواند در بلند مدت موجی را ایجاد کند که شرکت‌ها علاقه‌مند به عرضه سهام در بازار بورس باشند و این موضوع فضای مثبتی را در اکوسیستم اقتصادی کشور رقم بزند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ثبت ۲۵۸۹ نفر ایجاد اشتغال نوشهر در سامانه رصد
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است