Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران؛ مجله تصویری سلاح- در ادامه این مطلب لیستی از خودروهای نظامی توسعه یافته در ارتش هند را مشاهده می کنید که طی مراسم مختلف از جمله رژه نظامی از آنها رونمایی شده است:

ماهیندرا مارکسمن

این محصول نخستین خودروی ضد گلوله سبک و زره پوش هندی بود که به منظور حفاظت از نیروهای مسلح این کشور و همینطور نیروهای پلیس در برابر مهمات کوچک و حملات نارنجکی طراحی و ساخته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماهیندرا مارکسمن در سال 2006 توسعه یافت و با توجه به تهدیدات تروریستی چندین سال اخیر حضور پر رنگ تری در شهرهای بزرگ هند داشته است. با این حال کاربرد این خودروی هندی به مقاصد ضد تروریستی داخل شهری محدود نمی شود و استفاده گسترده از آن در جاده های بین شهری هم مشاهده می شود.

به گفته مقامات نظامی هند، این وسیله نقلیه نقش مهمی در محافظت از سربازان در مقابل انفجار نارنجک ها و سلاح های سبک دارد. در قسمت روی سقف ماهیندرا مارکسمن یک دستگاه مسلسل قرار داده شده که محافظت مطلوب از توپچی را نیز به عمل می آورد.

بسته به ماموریتی که قرار است خودروی نام برده در آن شرکت کند، کیت های زرهی متفاوتی در نظر گرفته شده است. وسیله نقلیه زرهی مد نظر می تواند تا چهار نفر را به غیر از راننده و کمک راننده به همراه خود جا به جا کند. ماهیندرا مارکسمن مجهز به یک موتور 2.5 لیتری CRDE است که 105 اسب بخار قدرت را در اختیار این مجموعه قرار می دهد.

تاتا کسترل

خودروی بعدی جدیدترین مدلی محسوب می شود که از سال 2017 به خدمت ارتش هند درآمده است. این وسیله نقلیه نظامی به وسیله تاتا موتورز بزرگترین شرکت خودروسازی هند تولید شده است و در واقع یک نفربر زرهی پیشرفته به شمار می رود. کسترل با همکاری سازمان تحقیقات و توسعه دفاع هند (به اختصار DRDO) طراحی و ساخته شده است.

طبق برنامه ریزی های صورت گرفته، تاتا کسترل جایگزین ناوگان قدیمی و فعلی هندوستان از خودروهای جنگی پیاده نظام ساخت شوروی به نام BMP-1 و BMP-2 خواهد شد. قدمت BMP-1 به دهه 1960 و BMP-2 به دهه 1980 باز می گردد. از این رو نیازی به گفتن نیست که این ناوگان عملا منسوخ شده است و کسترل به ارتش هند کمک می کند تا از پس چالش های پیش رو در جنگ های مدرن برآید و از سربازان در برابر آتش تسلیحات کوچک و در عین حال مواد منفجره استتار شده محافظت کند.

قسمت فوقانی وسیله نقلیه مجهز به یک سیستم کنترلی از راه دور مخصوص برجک با توپ 30 میلی متری خودکار است. از نظر نیروی محرکه هم کسترل از حضور یک موتور دیزلی با قدرت حدودا 100 اسب بخار بهره می برد.

خودروی ویژه سبک تاتا

وسیله نقلیه سوم این لیست چیزی نیست جز خودروی ویژه سبک تاتا که محصولی دیگر از تاتا موتورز به شمار می رود و در واقع نمونه معادلی از خودروی چرخ‌دار چندمنظورهٔ قابلیت تحرک بالا  یا به اختصار هاموی آمریکایی است. خودروی ویژه سبک تاتا در اصل یک محصول تاکتیکی با قدرت تحریک بالا است که کاربرد فراوانی برای نیروهای مسلح هند خواهد داشت.

هرچند اطلاعات چندانی در مورد این خودروی نظامی وجود ندارد و به سختی می توان جزئیات طراحی و ساخت مربوط به آن را جست و جو کرد، اما وسیله نقلیه مذکور مجهز به یک موتور 3 لیتری DICOR با قدرت 115 اسب بخار و گشتاور 320 نیوتن متر است.

اشوک لیلند سوپر استالیون 8X8

شاید متعجب شوید اما محبوب ترین خودروی این لیست حداقل برای ارتش هند، اشوک لیلند سوپر استالیون 8X8 خواهد بود. این وسیله نقلیه نقش مهمی در عملیات های تدارکاتی ارتش دارد و توسط اشوک لیلند که یک کارخانه خودروسازی در شهر چنای هند است ساخته شده است.

این محصول در ماه مارس سال 2012 معرفی و با هدف حفظ قابلیت های خود حتی در سخت ترین شرایط محیطی مانند ماموریت های کویری بهینه سازی شد. سوپر استالیون در انواع مختلفی شامل خودروی 6×6 با قدرت تحرک بالا، 8×8 HMV و همچنین FAT (تراکتور توپخانه میدانی) تولید شده است. مدل سوم را می توان با استفاده از توپ های صحرایی و حتی هویتزر (یکی از ادوات توپخانه ای که برخی از ویژگی های توپ جنگی و خمپاره را به طور ترکیبی در اختیار دارد) نیز تجهیز کرد. از نظر سیستم موتوری سوپر استالیون با موتور نپتون 360 کار می کند که 360 اسب بخار قدرت و گشتاوری عظیم معادل 1400 نیوتن متر را در اختیار مجموعه قرار می دهد.

مطالب مجله تصویری سلاح را در این لینک دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: *جزیره آزمایشگاهی شوروی؛ دردسری برای تمام دوران!(+تصاویر) *خودروی نظامی شوروی با طراحی متفاوت!(+تصاویر) *مقایسه دو تانک نیرومند آمریکایی و روسی(+تصاویر) *اولین ضد هوایی خودکششی تولید انبوه در شوروی!(+تصاویر) *SMK؛ تانک روسی که فقط یک دستگاه از آن تولید شد!(+تصاویر)

 

لینک کوتاه: asriran.com/003BpD

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: ارتش هند وسیله نقلیه اسب بخار ارتش هند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۸۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، مهدی ضیغمی گفت: از روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت در سامانه یکپارچه فروش خودروهای وارداتی، عرضه این خودروها و خودروهای برقی آغاز می شود.

وی اظهار کرد: برنامه‌ریزی شده هفته آینده خودروهای وارداتی از جمله خودروهای برقی در سامانه فروش خودروهای وارداتی عرضه شود.

چند هزار خودروی وارداتی در گمرکات دپو شده؟ ۵۰ هزار یا ۱۳ هزار؟!

ضیغمی افزود: تا زمانی که سامانه عرضه خودروهای برقی آماده شود، خودروهای برقی در همان سامانه اصلی عرضه خواهد شد. بنابراین در اولین عرضه خودروهای وارداتی در سال جاری، خودروهای برقی نیز عرضه می‌شود.

سنگ اندازی مافیای خودرو برای ورود خودروهای برقی به کشور کد خبر 848587 برچسب‌ها واردات خودرو خودروی برقی خبر مهم بازار خودرو خودرو

دیگر خبرها

  • نسل جدید خودروهای برقی چین در راه بازار
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • تسلا خواستنی نشد که نشد!
  • خودروهای برقی خطرناکند؟
  • خودروهای برقی به سرنشینان دیگر خودروها آسیب می‌رسانند
  • زمان عرضه خودروهای وارداتی و خودروهای برقی اعلام شد + جزئیات
  • پرداخت قسطی خلافی خودرو ۱۴۰۳: رهایی از بار سنگین جرایم رانندگی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگ سازی برای موتورسواران مشهدی
  • اجرای طرح تشویقی فرهنگسازی برای موتورسواران مشهدی
  • خروج تمام وسایل نقلیه رسوبی در پارکینگ‌های تهران