Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قروه، خسرو کریمی پناه  پیش‌ از ظهر امروز در جلسه شورای اداری شهرستان قروه که با حضور نماینده ولی فقیه در کردستان برگزار شد، اظهار کرد: سالانه ۶۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی در اراضی این شهرستان تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه ۱۷ هزار بهره‌بردار در این شهرستان در حوزه کشاورزی فعالیت دارند، گفت: ۱۷۳ هزار هکتار ارضی در قروه وجود دارد که ۲۹ هزار هکتار آن آبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته وی، با بهره‌گیری از توسعه و دانش روز در زمینه تولید محصولات کشاورزی رشد قابل قبولی در این شهرستان داشته‌ایم.

وی با اشاره به توسعه این شهرستان در طول ۴ دهه انقلاب اسلامی در حوزه‌های مخالف گفت: میزان توسعه تولید بذر از ۴۰۰ کیلوگرم قبل از انقلاب به ۴تن در هکتار رسیده است.

وی افزود:‌هم‌اکنون ۱۲ نوع بذر اصلاح شده در این شهرستان تولید می‌شود و این مهم ظرفیت بسیار خوبی را برای رشد و توسعه هرچه بیشتر صنعت کشاورزی در این شهرستان فراهم کرده است.

کریمی‌پناه گریزی هم به تولید محصولات زراعی در سطح اراضی استان اشاره کرد و گفت: در سال‌ زراعی جاری  ۱۷۵ هزار تن گندم در قروه تولید شده است که ۱۰ درصد آن در شهرستان مصرف می‌شود.

به گفته وی، ۹۰ درصد گندم تولید شده این شهرستان مازاد برنیاز بوده و به سایر مناطق کشور صادر شده است.

کریمی پناه از تولید سالانه ۱۶۵ هزار تن سیب‌زمینی در قروه خبر داد و گفت: به طور میانگین در هر هکتار ۱۳۰ تن سیب‌زمینی در این شهرستان تولید می‌شود که نسبت به میانگین کشوری که حدود ۳۵ تن در هکتار است رقم قابل توجهی است.

وی در ادامه اذعان داشت:۲۷ واحد سردخانه‌ای در سطح شهرستان وجود که ظرفیت ۱۸۰ هزار تن ظرفیت ذخیره‌سازی محصولات کشاورزی را دارد و توسعه این مهم نیازمند سرمایه‌گذاری برای ایجاد صنایع تبدیلی است.

رئیس جهاد کشاورزی قروه از توزیع سالانه ۲۳ میلیون لیتر سوخت ماشین آلات کشاورزی در قروه خبر داد و گفت: تسهیل در این حوزه نیازمند صدور کارت هوشمند سوخت است.

انتهای پیام/2330/86

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس جهاد کشاورزی قروه نماینده ولی فقیه محصولات کشاورزی محصولات کشاورزی هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۸۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی‌های نهایی کارگزاران صندوق بیمه، خسارت ۱۰۰ درصدی به اراضی ۱۴۰ هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان را گزارش کرد. - اخبار استانها -

کبری توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهربا بیان اینکه این استان در تولید محصولات از جایگاه مهمی برخوردار است، اظهار داشت: استان بوشهر قطب تولید برخی از محصولات از جمله گوجه‌فرنگی خارج از فصل، خرما و برخی دیگر از محصولات است و تولید گندم در این استان از جایگاه مهمی برخوردار است.

وی اهمیت بارندگی مؤثر در تولید محصول زراعی استان را مهم دانست و بیان کرد: یکی از مؤثرترین فاکتور در میزان عملکرد گندم با توجه به شرایط آب و خاک استان پراکنش بارندگی موثر و اثربخشی آن در تولید است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان بوشهر با بیان اینکه در سال زراعی جاری افزون بر 140 هزار هکتار اراضی استان تحت پوشش گندم دیم قرار گرفت، تصریح کرد: کاهش بارش باران، تداوم خشکسالی و بررسی نهایی کارگزاران صندوق بیمه‌ای استان خسارت 100 درصدی به اراضی 140 هزار هکتاری محصول اراضی گندم دیم استان بوشهر را گزارش کردند.

توکلی، اراضی تحت پوشش گندم آبی استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: از 18 هزار هکتار گندم آبی استان بوشهر محصول گندم حدود 4 هزار هکتار این اراضی به سبب کاهش باران و تداوم خشکسالی خسارت دیده است.

وی با بیان اینکه اراضی گندم استان بوشهر پوشش بیمه محصولات کشاورزی قرار دارد گفت: پرداخت غرامت خسارت به تولیدکنندگان گندم استان بوشهر در دستور کار قرار گرفته است و بر اساس مناطق کشت شده و ظرفیت تولید و نوع طرح بیمه‌ای، پرداخت می‌شود.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • سطح گلخانه‌های کردستان به ۶۰ هکتار افزایش یافت
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • خسارت جبران‌ناپذیره بهره‌برداران به دلیل کشت غیراصولی پسته
  • خسارت خشکسالی به ۱۴۰ هزار هکتار محصول گندم بوشهر
  • کشت غیراصولی پسته خسارت جبران‌ناپذیری به بهره‌برداران وارد کرده است
  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان