Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمکی گفت: آمریکا به دروغ شعار می دهد ما برای دارو ، واکسن و بسیاری از موارد دیگر منعی قائل نیستیم.

 نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ۲۰۰ دستگاه اکسیژن ساز را برای استان‌های کشور ارسال کرده ایم و برای استان خراسان جنوبی نیز چندین دستگاه قرارداد بسته شده است.

 نمکی عنوان کرد: امسال ۳ دستگاه سی تی اسکن به خراسان جنوبی فرستاده شد و برای شهرستان بشرویه نیز در آینده حتما ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 افتتاح بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی در کشور

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه امسال با وجود ویروس منحوس کرونا اولین سالی است که بیش از ۱۰ هزار تخت بیمارستانی را در کشور افتتاح می‌کنیم، عنوان کرد: در هیچ سالی چه قبل و چه بعد از انقلاب این اتفاق نیفتاده و صدها خانه بهداشت و مراکز بهداشتی، درمانی، آموزشی و رفاهی را افتتاح می‌کنیم.

نمکی اضافه کرد: این مهم به‌عنوان یک سند افتخار در جمهوری اسلامی ثبت خواهد شد که مدیران این مملکت با لطف خدا و کمک مردم و دعای مردم با دست‌های بسته در اقیانوس بلا شنا کردند و سرانجام به ساحل مرداد رسیدند؛ ما هم شهید می‌دهیم و هم می‌جنگیم و هم تاریخ می‌سازیم.


آمریکا به دروغ شعار می‌دهد ما برای دارو و تجهیزات پزشکی منعی قائل نیستیم

او با بیان اینکه روز گذشته گزارشی را دریافت کردم که عده‌ای از بیماران خاص در اوج گرفتاری درب وزارتخانه آمده و دارویی را خواستند که دو تا سه ماه پیش پول آن فرستاده شده، مطرح کرد: یکی از منحوس‌ترین و ناجوانمردترین سیستم‌های حکومتی جهان به‌نام آمریکا همه‌جا را بلوکه کرده و ادعای آن‌ها برای معاف بودن خرید دارو و تجهیزات پزشکی از تحریم‌ها دروغ است.

نمکی ادامه داد: اینان دارو را از ضعیف‌ترین و محتاج‌ترین بندگان خدا مضیقه می‌کنند و این یک کذب محض است که برای دارو و واکسن و بسیاری از موارد دیگر منعی قائل نیستیم.

نمکی با اشاره به اینکه ما یک جنگ اقتصادی داریم و یک جنگ سازمان‌یافته رسانه‌ای هم داریم، اضافه کرد: بعضی وقت‌ها طلیعه آتش برخی‌ها را از درون مرزها می‌بینیم که این بدترین نوع و شیوه وطن‌فروشی است.

 نمکی تصریح کرد: بیمار کووید ۱۹ در بیرون از آی سی یو حدود ۱۱ تا ۱۲ لیتر اکسیژن در دقیقه نیاز دارد، ولی زمانی که به آ سی یو منتقل شد بین ۲۵ تا ۳۲ لیتر در دقیقه به اکسیژن نیاز دارد لذا این موضوع کمبود اکسیژن و اکسیژن‌ساز مشکلی بود که می‌در کل کشور با آن مواجه شدیم و هیچ کدام از بیماستان‌ها این کمبود را احساس نکرده بودند و دستگاه‌ها ظرفیت اسمی و عملی آن یکی نبود.

 وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  خاطرنشان کرد: تا یک ماه آینده چیزی به نام کمبود اکسیژن و اکسیژن‌ساز نخواهیم داشت که اگر خدایی نکرده پیکی به‌نام پیک زمستانه ما را گرفتار کرد دغدغه و هراس از کمبود اکسیژن نداشته باشیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا شهید محسن فخری زاده تحریم وزیر بهداشت آمریکا اخبار داغ وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۸۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم

وزیر صمت گفت: ایران با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی وزیر صمت امروز در آئین گشایش نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه همکاری‌های بین‌المللی کشورهای شرکت کننده است؛ برگزاری نمایشگاهی با حضور مهمانانی از 100 کشور باعث شناخت ما از یکدیگر و تسهیل زمینه تجارت می‌شود.

وی افزود: ایران در زمینه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیلگر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد. توجه به جایگاه ژئوپلتیکی ایران در کنار ظرفیت‌های صنعتی، ‏معدنی و کشاورزی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند. چهره واقعی توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها زمینه برای افزایش تعاملات فراهم می‌شود.

علی آبادی به برنامه‌های وزارت صمت در حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: وزارت صمت 3 برنامه اصلی دارد؛ جهت دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی و تمرکز بر محصولات و خدمات دارای فناوری متوسط و پیشرفته و ارزش افزوده بالا، توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی با کمک بهره‌گیری حداکثری از دیپلماسی تجاری اقتصادی و حمایت‌های عملی از تحقیق و توسعه در شرکت‌ها در جهت افزایش رقابت پذیری بین‌المللی و صادرات در دستور کار ما قرار دارد.

وزیر صمت با بیان اینکه در مورد توسعه زیرساخت‌های تجاری چند برنامه داریم، تصریح کرد: اولویت دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف توسعه سرمایه گذاری خارجی، ورود به بازارهای خارجی و دستیابی به فناوری، تعامل جدی، مثبت و سازنده با کشورهای منطقه در حوزه‌های انتقال فناوری و همکاری‌های صنعتی، فعال سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی صادرات کالاهای ایرانی به بازارهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه، بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و توسعه شبکه تأمین، افزایش رایزنان بازرگانی جهت رصد رقبای ایران در بازارهای جهانی و ارائه اطلاعات لازم به صادرکنندگان به کمک وزارت امور خارجه، تنوع بخشی به روش‌های تجاری مانند تجارت به کمک ارزهای محلی و توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و بهبود دسترسی به منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت‌های اتاق‌های مشترک با سایر تشکل‌ها و انجمن‌های بخش خصوصی در توسعه روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از چند نقطه محدود به سایر نقاط جهان از جمله برنامه‌های ما است.

وی اضافه کرد: اکنون ایران  با وجود تحریم‌ها، یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است؛ بالغ بر 153 میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور است که نزدیک به 50 میلیارد دلار از این رقم مربوط به صادرات غیرنفتی می‌شود؛ کشورهای همسایه، آفریقایی و اسلامی و سایر کشورهای دوست در اولویت توسعه روابط هستند. ما اکنون عضو ناظر سازمان تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه ای و بین المللی تعاملات سازنده ای با کشورها داریم.

علی آبادی ادامه داد: در سازمان اکو با 9 کشور همسایه و منطقه همکاری داریم؛ موافقت نامه‌های تجاری در دست پیگیری است. با 8 کشور اسلامی در حال توسعه موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا کردیم و در حال اجرا هستیم. در سازمان‌های همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقت نامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را اجر می‌کنیم. با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا موافقت نامه تجارت آزاد امضا شده و با تعدادی دیگر از کشورها موافقت نامه تجارت ترجیحی امضا شده و با برخی دیگر در دست امضا قرار دارد.

وزیر صمت گفت: ما آماده تعامل هستیم. ما دست همکاری اقتصادی با کشورهای جهان را می‌فشاریم و برای تسهیل تجارت ایران با جهان تلاش می‌کنیم. امید می‌رود این نمایشگاه بتواند با ارائه شفاف توانمندی‌های صادراتی ایران و شناخت نیازمندی‌های طرف‌های دیگر گامی جدی در جهت توسعه روابط تجاری بردارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • هشدار وزارت بهداشت فلسطین درباره خطر فاسد شدن داروها در غزه
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • خوب و بد قلیان‌ اکسیژن
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها