Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@12:43:54 GMT

زنان برگزیده برای سفر به ‌ماه +عکس

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۹۰۲۶

زنان برگزیده برای سفر به ‌ماه +عکس

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از همشهری، پروژه بازگشت به‌ماه ناسا با نام «آرتمیس» قرار است یک فرق اساسی با سفرهای گذشته به ‌ماه داشته باشد. در این سفر، حتما یک فضانورد زن نیز تیم آرتمیس را همراهی خواهد کرد. به گزارش سی‌بی‌اس نیوز، ناسا از مدت‌ها پیش کاندیداهای مختلفی از فضانوردان واجد شرایط را گرد هم آورده است تا از میان آنها افراد نهایی را انتخاب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در تازه‌ترین گزینش، گروهی متنوع از فضانوردان شامل 9مرد و 9زن انتخاب شده‌اند که در میان آنها نام «یاسمین مقبلی» دختر ایرانی‌الاصل که در زمینه هوافضا تحصیل کرده است به چشم می‌خورد. البته این گزینش نهایی نیست و با سپری کردن مراحل آموزشی، افراد منتخب برای انجام ماموریت بزرگ و حساس آرتمیس معرفی خواهند شد.

با 9زنی که فعلا در لیست انتخابی ناسا برای این اتفاق تاریخی قرار دارند، آشنا شوید:

یاسمین مقبلی؛ 37ساله

یاسمین مقبلی ایرانی‌الاصل اهل نیویورک و دارای مدرک لیسانس مهندسی هوافضا با فناوری اطلاعات از MIT و فوق‌لیسانس مهندسی هوافضا از دانشکده تحصیلات تکمیلی نیروی دریایی است. او در پرواز فضایی یک تازه‌کار است. مقبلی سابقه 2هزار ساعت پرواز با بیش از 25هواپیمای مختلف را دارد. او در سال2017 به کلاس فضانوردان ناسا پیوست و هنوز در فضا پرواز نکرده است.

کریستینا کوچ؛ 41ساله

کریستینا کوچ، فارغ‌التحصیل لیسانس علوم مهندسی برق و فیزیک و کارشناسی‌ارشد مهندسی برق است. او علاوه بر سمت‌های تحقیقاتی در قطب جنوب و گرینلند، به‌عنوان مهندس برق با ناسا و دانشگاه جان هاپکینز همکاری کرده است. کوچ در سال2013 برای آموزش فضانوردی انتخاب شد و سابقه حضور در فضا را در سال2019 به‌دست آورد. او 328روز را در ایستگاه فضایی بین‌المللی سپری کرده که این طولانی‌ترین حضور فضایی یک زن فضانورد به‌حساب می‌آید.

جسیکا میر؛ 43ساله

جسیکا لیسانس، علوم زیست‌شناسی، کارشناسی‌ارشد علوم‌فضایی و دکتری زیست‌شناسی دریایی دارد. میر در مرکز تحقیقات انسانی لاکهید مارتین و به‌عنوان استادیار در دانشکده پزشکی هاروارد کار کرده است. او همچنین در سفرهای غواصی مؤسسه اسمیتسونیان به قطب جنوب و بلیز شرکت کرد. میر در کلاس فضانوردی سال2013 انتخاب شد و در سال2019 یک پرواز به فضا با 205روز حضور در ایستگاه فضایی داشت.

آن مک کلین؛ 41ساله

سرهنگ دوم آن مک کلین، اهل واشنگتن و دارای لیسانس علوم‌مهندسی مکانیک / هوانوردی و فوق‌لیسانس مهندسی هوافضا از دانشگاه بات است. مک کلین هواپیمابر ارشد ارتش آمریکا بوده است و سابقه بیش از 2هزار ساعت پرواز با 20هواپیمای مختلف را دارد. مک کلین همچنین یکی از اعضای کلاس فضانوردان سال2013 بود که اخیرا به‌عنوان مهندس پرواز در ایستگاه فضایی بین‌المللی خدمت کرده است.

کیت رابینز؛ 42ساله

رابینز، لیسانس علوم زیست‌شناسی مولکولی از دانشگاه کالیفرنیا و دکتری تخصصی زیست‌شناسی سرطان از دانشگاه استنفورد دارد. او سال2009 در کلاس فضانوردان انتخاب شد. وی در نخستین پرواز فضایی خود در سال2016 نخستین دانشمندی بود که توالی DNA را در مدار تعیین کرد. رابینز همچنین یکی از 5خدمه ناساست که برای یک ماموریت 6ماهه هم‌اکنون در ایستگاه فضایی بین‌المللی بسر می‌برد.

استفانی ویلسون؛ 54ساله

استفانی، لیسانس علوم‌مهندسی و کارشناسی‌ارشد مهندسی هوافضا را دریافت کرده است. ویلسون مسن‌ترین فضانورد تیم آرتمیس است که در سال1996 انتخاب شده است. وی تاکنون در 3ماموریت شاتل فضایی در سال‌های 2007، 2007 و 2010 شرکت کرده و بیش از 42روز در فضا حضور داشته است.

نیکول مان؛ 43ساله

مان، یکی از تازه‌کارهای تیم آرتمیس به‌حساب می‌آید. او با لیسانس علوم‌مهندسی مکانیک و فوق‌لیسانس مهندسی مکانیک در نیروی تفنگداران دریایی خدمت می‌کرد. او همچنین در سال2013 در کلاس فضانوردان ناسا انتخاب شد، اما هنوز تجربه پرواز فضایی ندارد. نخستین پرواز مان به‌عنوان خدمه پرواز با فضاپیمای

 Starliner بوئینگ سال آینده به ایستگاه فضایی بین‌المللی خواهد بود.

کایلا بارون؛ 33ساله

بارون، کارشناس مهندسی سیستم و کارشناس‌ارشد مهندسی هسته‌ای است. بارون که سابقه پرواز فضایی ندارد، به‌عنوان افسر جنگ زیردریایی و عضوی از طبقه اول زنان مأمور در جامعه زیردریایی است.

جیسکا واتکینز؛ 32ساله

جسیکا واتکینز، دارای لیسانس علوم زمین‌شناسی و محیط‌زیست و دکتری زمین‌شناسی از UCLA است. زمانی که در سال2017 توسط ناسا انتخاب شد، دانشجوی پست دکتری زمین‌شناسی و سیارات در انستیتوی فناوری کالیفرنیا بود؛ جایی که روی مریخ‌نوردی با نام Curiosity کار می‌کرد. با این حال، او هنوز در فضا پرواز نکرده است.

پربیننده ترین فیلتر کسب و کارهای مجازی به دلیل کج سلیقگی است ارزان‌ترین لپ تاپ چند؟ +جدول خانواده فیس‌بوک چقدر کاربر فعال دارد؟ ورود دو استارت‌آپ بزرگ به بورس انواع موبایل اپل چند؟ +جدول

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ناسا نیروی دریایی فضانورد هوافضا ایستگاه فضایی بین المللی ایستگاه فضایی لیسانس مهندسی مهندسی هوافضا پرواز فضایی زیست شناسی انتخاب شد مک کلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۹۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی با حضور دکتر محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه برگزار شد.

محمدرضا مخبر دزفولی رییس فرهنگستان علوم در آئین نکوداشت و قدردانی ۶۰ سال تلاش‌های خستگی‌ناپذیر علمی و اجرایی استاد دکتر سید محمد بلورچیان مؤسس و بنیانگذار پژوهشگاه شیمی و مهندسی در مرکز همایش‌های حکمت این پژوهشگاه، اظهار کرد:‌ بیش از دو دهه است دکتر بلورچیان را می‌شناسم، بیشتر ارتباطمان در فرهنگستان علوم بوده است. انصافا از روزی که با ایشان آشنا شدم هر روز یک نکته از ایشان یاد گرفتم، تاسیس این پژوهشگاه و مجموعه‌ای پژوهشی در تبریز، علاقه به ساخت و ساز در موضوعات دانشگاهی، نشان می‌دهد که ویژگی اصلی ایشان پشتکار است ایشان مشهور گمنام است و توانمندی‌هایش ناشناخته است.

وی ادامه داد:‌ در جلسات مجمع فرهنگستان شاید تنها کسی که بعدا مصوبات را پیگیری می‌کند دکتر بلورچیان با روحیه انسانی و حسن خلق است. پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی هم به همین دلیل ساخته شده است.

رییس فرهنگستان علوم بیان کرد: اواخر دهه ۸۰ پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی شکل گرفت، دکتر بلورچیان از بخش به بخش پژوهشگاه و درباره جزییات همواره توضیح می داد و آدمهای فرهیخته و توانمند را پیدا می‌کرد و به پژوهشگاه می‌آورد.

مخبر دزفولی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که در فرهنگستان دنبال می‌کنیم این است که باید روشی پیدا شود تا توانمندی دانشی برای شکل‌گیری ایران قوی به کار گرفته شود. یعنی علاوه بر اینکه نگاه ویژه به کاربرد علوم داریم، حرکت در مرزهای دانش را مدنظر خواهیم داشت. دکتر بلورچیان این مسائل را پیگیری می‌کردند، در عین حال ظرفیت و توانمندی ایشان در تاسیس، استمرار و تربیت باید مورد توجه باشد چراکه وی به عنوان معلم و مربی و تربیت کننده است و باید به عنوان الگوی برجسته معرفی شود.

وی افزود: شاید یکی از کارهای فرهنگستان‌ها معرفی درست ذخیره و گنجیه دانشی کشور است که از جمله آنها دکتر بلورچیان است.

رییس فرهنگستان علوم با تاکید بر موضوع علوم پایه بیان کرد: گاهی عجله و شتاب‌زدگی در رسیدگی به موضوعاتی داریم که موجب عقب‌ماندگی در حوزه علوم پایه شده است، اروپا، آمریکا و چین سرمایه گذاری ویژه در حوزه علوم پایه دارند، ما هم باید برای علوم پایه سرمایه‌گذاری ویژ ه ای داشته باشیم.

مخبردزفولی عنوان کرد: فناوری‌ها از دل مطالعات علوم پایه به دست می‌آید. گاهی چون دوراندیشی نمی‌کنیم سرمایه‌گذاری علوم پایه را مناسب نمی‌دانیم و فکر می‌کنیم باید سرمایه‌گذاری زودبازده داشته باشیم. اما باید بدانیم دستیابی به رده‌های بالای علمی، بدون داشتن علوم پایه قوی و دانشمندان قوی امکان‌پذیر نیست.

وی ادامه داد: مهندسی، پزشکی و علوم کاربردی بسیار مهم است اما عقبه همگی علوم پایه است ما به این موضوع کم توجهی می‌کنیم. خوشبختانه وزیر علوم اهل علوم پایه است و به این موضوع توجه ویژه دارد، فرهنگستان علوم نیز در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کند. یکی از وظایف ما در آینده این است که باید مشخص کنیم برای رسیدن به قله‌ها و مرجعیت علمی چگونه عمل کنیم. باید هدفمند سرمایه‌گذاری کنیم تا نتیجه گیری مفید بگیریم.

رییس فرهنگستان علوم گفت:‌ فرهنگستان در رویکرد جدید و نگاه به آینده، بخش مهمی از برنامه‌ریزی‌های طولانی مدت و میان مدت را بر مبنای علوم پایه انجام خواهد داد. باید نسبت به علوم پایه در سطح دانشگاه و پیش از دانشگاه حساس باشیم، این موضوع در آموزش و پرورش باید مورد توجه باشد چون در زمینه علوم پایه سرمایه‌گذاری درست صورت نگرفته است به همین دلیل بهره وری پایین بوده است.

کد خبر 6091878

دیگر خبرها

  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • «ایرانداک» نیروی امریه جذب می‌کند
  • اختصاص یک میلیارد تومان پژوهانه به استادان برگزیده کشوری
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • میزگرد تخصصی مهر گیلان برگزیده جشنواره در مسیر انتخاب شد
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود